- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Szerintetek az INV-MODS fül alatti fegyver modolásokat el lehet adni? Vagy az meglévő fegyveren van rajta és ezért nem célszerű?
-
Nissifer
tag
Basszus crue, dőltem a röhögéstől a hozzászólásodon!
Ez a kézikocsi amúgy óóóóóóriási ötlet! Kijön a Creation Kit, összeeszkábálok egyet!
HáGé: Összeszedsz mindent, de nem használsz companiont még teherhordónak sem?
Yep.Pár nap után most néztem rá a nexus-ra, kezdenek egészen jó kis mod-ok megjelenni:
craft-olható cuccok (emeletes ágy is van benne!)
lőszergyártás -
micafighter
nagyúr
Fallout 4 giveaway: [link]
-
davidsone
addikt
Elhagytam kutyakaját fast travelnél sem jön elő hogy tudnám előszedni?
-
Ptech
addikt
válasz
micafighter #2391 üzenetére
Fel lehet öltöztetni blökit rendesen az biztos
Más: Reddit-en van egy elég korrekt tips&tricks poszt sok okossággal
-
D4v3
őstag
Hi!
Még kb a játék első 10 órájában találtam egy kis városkában egy házat, aminek az ajtaja belülről láncolva volt és ott hagytam, most megint visszamennék oda bejutni valahogy, mert zavar, hogy nem sikerült
Viszont nem találom sehol sem, nekem valamiért Lexington rémlik, de mégse találom itt. Valaki esetleg nem tudja hol volt ez a ház?
-
duc
aktív tag
Tegnap véletlenül adtam Dogmeatnek egy plüssmackót. Jól eljátszott vele
-
micafighter
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #2386 üzenetére
Jó tudni
Sajnos már eladtam párat
Na majd a köv. végigjátszásban..
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
micafighter #2384 üzenetére
Vagy érdemes kirakni őket dísznek.
Építés módban van comic rack, amibe ha transfereled a képregényeket, akkor kirakja őket szép sorban. -
varadigabor
senior tag
válasz
micafighter #2383 üzenetére
ja azt láttam hogy van ilyen bolt építés , csak nincs meg a szintem a local leaderhez.
Növénykapáláshoz nem is rendeltem embert meg találták maguknak a munkát
-
micafighter
nagyúr
válasz
Csapoati #2382 üzenetére
Jó a kérdés. Sztem el lehet őket adni mert különben egy rakat képregénnyel lenne tele az inventoryd. Igaz hogy súlyuk nincs de útba lennének eléggé ja tartogatni kéne.
De ha valaki tud biztosat az plz erősítsen v cáfoljon meg
(#2381) nyic19
Építési modba lépsz (gépem V betű hosszan ), egeret ráviszed a lakosra, E betű, majd odamész ahhoz amihez hozzá akarod rendelni, ráviszed az egeret és E betű (assign). Pár másodpercen belül bal fent kiír valami olyasmi megerősítő üzenetet h this resource has been assigned. -
micafighter
nagyúr
válasz
varadigabor #2376 üzenetére
Nem sima tároló, építési módban a resourcesen belül a miscnél az első a junk gyűjtő asztalka
Én azt hallottam ha nem rendeled őket hozzá semmihez akkor is gyűjtögetnek maguktól neked vmit valamilyen formában
. Kapálás meg védelmen túl egyébként boltot is építhetsz, oda is kell lakos, a boltokon belül van orvos is az meg is tud gyógyítani , de mindegyiknel vannak perk követelmények. Ezen felül elküldheted őket supply line-ra is
-
Csapoati
nagyúr
Kérdés: a képregényeket, amik valami állandó bónuszt adnak, muszáj magamnál tartani vagy eladhatom őket?
-
nyic19
tag
Hogyan lehet valamihez embert rendelni?
-
crue
őstag
Elnézést kérek mindenkitől, akit nagy lelkesedésemben félrevezettem a fusion core újratöltéssel kapcsolatban. Nem lehetséges, sajnos fake.
-
Keller16
aktív tag
Sziasztok!
12,5k paypal forintért beszerezhető a játék valahonnan digitálisan? Elsősorban meghízható oldalak érdekelnek természetesen.
-
Ptech
addikt
válasz
micafighter #2374 üzenetére
Egy kicsit már csalás kategória, de lehet szinte akárhova Workbench-et építeni, és várost felhúzni
-
Nissifer
tag
Dani82:Mit szoktatok a junk-okkal csinalni? Eladogatni vagy szetszedni?
Minden kis apróságot felszedek és hazaviszem. (Nem szedegetem szét, csak tárolom. Ha majd kell valamihez, kéznél legyen.) Tegnap az egyik helyszínről 7-szer(!!!) fordultam.Ezen kívül építettem a szobába egy "lomos asztalt", amihez hozzárendeltem az egyik lakót. Napi szinten ő is termeli a random hulladékokat.
Berry Mentat-hoz kellene anti freeze bottle. Ez egy egyszerű műanyag kanna, ám még a szorgalmas gyüjtögetéseim ellenére sem találtam sehol illyet. Kereskedőknél sem volt. Valaki találkozott már ezzel?
-
tick
aktív tag
válasz
varadigabor #2365 üzenetére
Flare: ha ellövöd és van a közelben Minuteman tábor akkor jönnek többen segíteni. Én bárhányszor használtam soha nem jött senki ezért inkább pihen a workbench-ben
Terminálok: Van több segítség is. Ahogy fent írták az első próbálkozás után kiírja a likeness értéket, azaz hány betű egyezik a valódi jelszóval. Emellett vannak segítségek is. Sima, kapcsos vagy szögletes zárójelek között lehet találni karaktereket, ezekre rányomva vagy kivesz egy rossz jelszót vagy reseteli a próbálkozások számát. A sorokon végigpörgetve ha egy ilyenhez érsz, akkor kiemeli az egészet. Példák: {!%},({!') stb
Viszont a legjobb megoldás: Próbálgasd! Amikor már csak egy próbálkozásod (egy kis csíkod) van hátra akkor lépj ki majd lépj vissza. És kezdheted előről max próbálkozási lehetőséggel. Nekem ez volt eddig a legjobb és leggyorsabb megoldás -
crue
őstag
válasz
micafighter #2366 üzenetére
Nem volt lemerülve teljesen, ugye? Gombot megnyomtad? Majd megnézem én is a másik helyszínen, hogy ott működik-e és referálok.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Csapoati #2367 üzenetére
Annyira érdemes lehet figyelni első szónál hogy olyat válassz hogy ha egyáltalán nem jó akkor egy párat azért ki tudj zárni a többiből.
(#2365) varadigabor
Nem próbáltam még de szerintem arra jó a flare hogy ha településedhez közel használod akkor jönnek neked segíteni minute men emberkék -
Csapoati
nagyúr
válasz
varadigabor #2365 üzenetére
Az első szó az mindig full tipp. Utána a likeness megmutatja, hogy hány betű egyezik a jelszóval és az alapján tudsz tovább találgatni.
-
varadigabor
senior tag
Flare mire jó? Mert adott a csávokám egyet de nem nagyon értettem mit kellene kezdeni vele
Más kérdéseim amik nem tiszták:
Amúgy számítógépnél honnan kellene rá jönnöm hogy melyik szavakat válasszam ?A teheneknek mi értelme van? Meg lehet enni őket? Nekem még nincsen
Amúgy végre sikerült rádiót csinálni, jött is 2 paraszt ember.
Próbáltam át küldeni egyik bázisról a másikra parasztjaim de nem mindet engedte...Ja meg kiengedtem valami medic robotot gondoltam meggyógyít de nem akart. Szóval meghalt
Fusion coreos témához vissza térve, usa satelitnél is van Fusion core és szerintem ott is fel lehet tölteni.
Meg van egy kis támaszpont a sziget mellett ott van egy ilyen védő robot. Amit el lehet küldeni valamiket védeni. De egyike se tűnt hasznosnak. vagy felrobbantod ön megsemmisítéssel és lesz benne 2 fusion core. -
Bad Pritt
félisten
Full Dialogue Interface mod. Szerintem az egyetlen, amit én is fel fogok telepíteni.
-
Ptech
addikt
válasz
Sidaries #2340 üzenetére
Én pont tegnap cseréltem a HD 6850 kártyámat 750 Ti-re. 6850-el akadozott, lehet hogy az 1GB VRAM is kevés volt neki mert nagyon beszaggatott pl város sűrűjében vagy sok ellenfélnél.
Brutális a különbség, nem hittem volna hogy szinte csak a VGA fogja vissza. Féltem hogy a kis i3 2120 is kevés neki, de úgy néz ki hogy nem ez a helyzet, legalábbis azokkal a beállításokkal amit most használok.De tegnap óta az átlag fps is 50, nekem tökéletesen játszható lett. Városban és sűrű területeken sem megy soha 40 alá, ami nekem speciel ennyi ráfordítással okés.
Textúrák ultrán, shadow medium, god ray low, minden más high. Effektek közül motion blur kikapcsolva, minden más bepipálva, vsync off.Igaz egy csomó ini piszkálás is van benne, decal limit lett megadva, a proci mind a 4 threadjének használata kényszerítve.
Alap beállításokkal PC-n marha nehéz célozni szerintem, mert a horizontális egérérzékenység feleakkora mint a vertikális, meg egérgyorsulás is van beállítva, ezeket is javítottam iniben. -
.LnB
titán
válasz
micafighter #2347 üzenetére
Olyat nem lehet építeni a bázisra? Az lenne a király dolog.
(#2362) micafighter Pedig szerintem tök logikus lenne.
-
crue
őstag
válasz
micafighter #2347 üzenetére
Az lesz az, de hozzáteszem, hogy nem próbáltam, mert csak most találtam rá és még a dolgozóban vagyok.
-
Sidaries
őstag
Kösz a válaszokat, ezekkel már elleszek.
-
Dani82
senior tag
Mit szoktatok a junk-okkal csinalni? Eladogatni vagy szetszedni?
-
4264adam
veterán
válasz
Plazmacucci #2354 üzenetére
Illetve a ködös idő miatt is. Nekem is van, hogy 40FPS, de az is eléggé szaggat, gondolom a frametime sem az igazi. Mondjuk High max szűrők. Egyedül a motion blur OFF
-
válasz
micafighter #2353 üzenetére
Szívesen elkezdem összefoglalni, de szerintem nem a beállítások a lényeg, hanem az, hogy a map 2/3-ában megvan a 60fps, de van pár terület ahol összefossa magát. Szándékos programozás vagy sem, ez most mindegy. Biztosan le lehet seggig butítani, hogy mindenhol jól menjen, de erre többnyire nincs szükség.
Diamond city osztja az FPS-t, meg a BoS őrség körüli város romok is. Meg ha egyszerre 5-10 ellenség jön esik az fps. -
micafighter
nagyúr
válasz
Plazmacucci #2352 üzenetére
Milyen beállításokat probáltál eddig, milyen eredmémyekkel?
-
-
válasz
micafighter #2349 üzenetére
akkor az az 50 ropi meg fogja oldani a mostani fallout 4-es problémáját úgy gondolom... nekem a 270-es VGA-m teljesen megfelel erre a játékra.
-
crue
őstag
-
4264adam
veterán
válasz
Sidaries #2342 üzenetére
Az lehet, de ne feledjük, hogy egy program kódon múlik most mennyit kérjen, és a szoftver fejlesztőket a hardver fejlesztők támogatják is. Őket meg te támogatod az újabb hardvereik vásárlásával. Ne azt nézd mit mond a "szomszéd". A pénz a mozgató rugó.
Írok neked egy Tetris játékot ami SLI GTX980TI-t is megfingat
-
-
Sidaries
őstag
válasz
Plazmacucci #2341 üzenetére
Attól félek, hogy még a minimumra is 2G-s kártyát írtak, ami szerintem durva. Főleg hogy a 3 és a Vegas simán megy Ultrán, ez meg ahogy hallom, nagyjából ugyanaz.
-
-
Sidaries
őstag
Nem tudom ide illik-e, ha nem, akkor mondjátok nyugodtan. Szóval valamikor én is nekiállnék a Fallout 4-nek, de csak egy Radeon 6850-es kártyám van, ami esélyes, hogy kevés lesz hozzá. Milyen videokártyát ajánlanátok? Néztem a recommended kártyát, ami lazán 100e felett van, kizárt, hogy olyat vegyek. 50e Ft-ig szerintem még elmennék. Nem cél az Ultra High minőség, de azért mediumon menjen gond nélkül. Jó lenne AMD/ATI kártya, de azért az nVidia sem az ördögtől való.
-
-
Bad Pritt
félisten
Mókás amúgy a gránátozás, az utolsó ruppótlan szupermutáns is olyan pontossággal hajítja el, mintha szabadidejében olimpiai bajnok diszkoszhajító és világbajnok dartsvető lenne.
-
Bukok vmit sztori szinten, ha nem állok neki sim city-zni? Mármint bunkert építeni, meg kerítést pakolni, villanypóznákat szerelni meg ilyesmi. Acsik nem érdekelnek, csak azt azért nem szeretném, ha fontos részek kimaradnának amiatt hogy nem vagyok empatikus megmaradt embertársaim felé.
-
crue
őstag
Tegnap találtam egy szerkentyűben egy fusion core-t, kiszedtem, majd a mellette lévő szobában egy dobozban találtam még hármat (
) . Eddig 20+ óra alatt összesen egyet találtam (a legelsőn kívül persze), most meg egy perc alatt négyet. Szóval ha találtok fusion core-ral üzemelő gépet, akkor érdemes jól szétnézni a környéken, hátha beraktároztak valahol tartalékot is.
-
Gyula84
veterán
válasz
micafighter #2301 üzenetére
jól jött a kis info köszi
nekem csak t45 van, de még csak 5órám van a játékba
-
Bad Pritt
félisten
Azt valahol írja a játék, hogy ezekre a settlement-es küldikre mennyi időm van? Csak mert már a harmadikra írja ki, hogy failed, gondolom túlléptem az időkeretet, aztán most mehetek magyarázkodni Prestonhoz.
-
.LnB
titán
"How To Add 21:9 (Ultrawide) Support:
To run Fallout 4 at 21:9 without issue simply open Fallout4Prefs.ini in your documents (or just search for it), and change the following lines to how they are below:bTopMostWindow=1
bMaximizeWindow=1
bBorderless=1
bFull Screen=0
iSize H=XXXX
iSize W=YYYYHere XXXX is whatever your horizontal resolution is aand YYYY is whatever your vertical resolution is. Next do the same for the second Fallout4Prefs.ini located in wherever you insalled steam, then open steamapps, then common, then Fallout 4, then Fallout 4 again.
Do you need any more help? Tell us in the comment section below."
-
kp59
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni hogyan kell beállítani a képernyő felbontását a játékban?
Egy 21:9-es (2560x1080 felbontású) monitort használok és nem tudom erre a menüben beállítani a játékot.
Olvastam hogy az ini fájlt kell szerkeszteni hozzá de melyik ez a fájl és hol találom pontosan?Megköszönöm ha valaki segít ebben.
-
crue
őstag
válasz
micafighter #2312 üzenetére
Na igen, bámulatos az a szabadság amit a Fallout a játékos kezébe ad. Mint amikor valaki végigjátszotta a New Vegast egyetlen ölés nélkül.
-
sheep
addikt
Van egy .50-es sniperem 80-as sebzéssel, hangtompítóval, night vision távcsővel, azzal messziről lehet aprítani.
A másik amit használok egy BAR-ra hasonlító félautomata rifle, 70-es sebzés, +80% sebzés perk rárakva, egy mutáns egy fejlövés kb.
Egyébként szerintem érdemes a felhasználni azt a perket amivel több lőszert lehet találni a ládákban, sosem volt azóta lőszerhiányom.@Dani82,
ha Power Armorral akarsz menni akkor a fusion core kíméléséhez esetleg jó taktika lehet hogy armor nélkül bóklászol, felderíted a terepet, és ha olyan ellenféllel találkozol amelyik brutális akkor gyors utazással visszamész az armorhoz majd ugyanígy vissza az ellenfélhez. Ez nem fogyaszt energiát.
(amúgy most van nálam 12 fusion core de én nem is nagyon használom az armort. Van olyan láda amiben találtam 4db-ot, meg kereskedőktől is lehet venni de eléggé drága). -
.LnB
titán
válasz
micafighter #2316 üzenetére
Nekem sincs gun nut, de én a Old Faithful (Laser gun)-nal nyomom. Tegnap kicsit fejlesztettem rajta, iszonyat hasznos a jelenlegi szintemen.
-
XFoxyX
tag
válasz
micafighter #2316 üzenetére
Nekem is hasonló sebzésűek vannak- Csak furcsa hogy 20x kell valakit fejbe lőni azért hogy meghaljon.(Survival)
-
micafighter
nagyúr
lvl 17-es vagyok, és még nem fejlesztettem a gun nut perk-et, ennek ellenére egyre több hangtompitós fegyver esik, illetve olyan modokkal szerelt fegyverek amiket én még nem tudnék elkésziteni
Ilyen fegyvereim vannak jelenleg: [link] A nevek nem reprezentativ jellegüek mivel mindegyik fegyvert átneveztem
Ezekkel a fegyverekkel nem igazán érzem magam gyengének
-
-
ToXeN
tag
Eddig Power Armor nem volt kötelező, később sem lesz az? Level 19 vagyok. Nem szeretném, ha erőltetnék, Deathclaw után azonnal kiszálltam belőle. Van millió fusion core-m, nem kell.
A másik meg a kutya, jó ég, el sem hoztam onnan ahol először találkoztunk, erre egyszer csak ott termett mellettem egy liftbe, azonnal otthagytam. -
.OM.
aktív tag
Kérdéseim:
- Brahimn-ot (a kétfejű tehén ala RadCow) etetni kádból miért jó? Miért jó nekem, ha odaszoknak?
- Miért nem látok minden nap újabb Purified Water termést minden reggel? Mikor kerül be az AID alá a WS-ban?
-
XFoxyX
tag
Egy ilyennel én is összefutottam. Nálam annyiból állt a csata hogy:
Nope nope nope nope. És olyan messze szaladtam amilyen messze csak tudtam előle.Egyébként 20as szinten nektek milyen fegyveretek van? Én kicsit gyengének érzem magam. Igaz nem raktam perk-et egyetlen olyanra sem ami sebzést növel.
-
tetris
tag
Ezzel most találkoztam, eddigi legkellemetlenebb rém
-
Bad Pritt
félisten
válasz
micafighter #2301 üzenetére
Én T-51-et még nem is találtam, viszont asszem egy bal láb híján már teljes a T-60-as páncélom.
Ennél már csak az X-01 lesz jobb, igaz? -
micafighter
nagyúr
válasz
mukibuci #2298 üzenetére
Gratula a gyüjteményhez
Egyébként hol itt a zavar? Vidd a T60-at
Amugy ha egy szinre fested pl a T51-et akkor bónuszt ad Pl ha minden része zöld military akkor bónusz STR.
(#2300) G4ula84 A Sanctuary házikójának a teraszán
Összegyüjtötte őket. Nálam több van de gagyibbak
Csak T45 meg Raider armor alkatrészem van szinte mert
a BoShoz egyenlőre nem akartam még csatlakozni pedig azt a szép páncélt jobb oldalon a kolega képén megkapod tőlük. De ha elég magas szinten vagy akkor egyre jobb alkatrészeket találsz a páncélhoz is. Eddig pl csak T45-öt találtam, tegnap este már találtam egy T51 Torso-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest