Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Untappd lista
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigavair
tag
FAsza, megvettem méregdrága pénzért a játékot, és indításnál fekete képernyővel kifagy... a menüig nem jutok el.... mi lehet a baj?
Core i3
8gb ram
940m -
csabsz13
aktív tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
túl kedves voltál velük, én megmondtam volna, hogy akkor menjen vissza érte amikor tud, de még ma legyen nálam a csomag.

-
$p@rr0w
őstag
Valaki nem tudja hogy a Fallout 4 elindul dx10-es hardveren?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Pfff ez nagyon gáz. Én pont ezért vettem ki szabit és mentem el érte személyesen. Sikerült kifognom az utolsó M-es pólót, már csak XL-es van a Konzolok szervizében. Mondjuk azt hittem, ha megadom a méretet rendeléskor akkor félreteszik, de nem, aki kapja, marja...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Huh. Ez nekem sem tetszene

-
Fitzgerald
veterán
Most hívott a futárcég, hogy a szerencsétlen futár otthagyta a csomagot, holnap jó-e

Mondom hát remek....ok jó lesz, de csak reggel 8-10 között. Hát csak két kerülete van, délutánra érne hozzám....lol, akkor is csak 8-10 között. Ok, megpróbálja elintézni. Hát ajánlom is, hogy elintézze....hogy b*szná meg. -
Alleeban amatőrködés megy

-
-
prokxy
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Köszi mindenkinek a választ!

Középfokon biztosan nem megy az angol, inkább alap. Szóval ha ennyire sztoriorientált a game, akkor megvárom a magyarítást hozzá, addig meg ott a 3, legalább belerázódok a feelingbe!

Meg ahogy olvasom, vannak a 4-gyel problémák?
-
adamgreen
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Épp az hogy semmi nem volt vele. Technikai szinten állnak hadilábon. Állando driver faszkodás stb.
Texture bugok. sorolhatnám -
Fitzgerald
veterán
válasz
adamgreen
üzenetére
Mért a Fallout 3 sztorijával mi volt a baj? Programozni viszont tényleg nem tudnak.
@prokxy
Ha érdekel is hogy mi történik, kell azért a komolyabb nyelvtudás. Annyi talán nem mint pl. a Witcherekhez, de el tudom képzelni hogy egy átlagos angol tudással rendelkező játékosnak hogyan lehet már too much a játék.
-
prokxy
veterán
Hali!
Még egyik Fallout-tal sem játszottam, (tudom, megbocsájthatatlan
), kérdésem, hogy mennyire kell ehhez az angol tudás, h érvényesülhessek benne. Megértem, h menj ide, rakd össze ezt-azt, de a fluxuskondenzátort keress a bugylibicskához, mert akkor lesz belőle rajzszög téma biztos nem fog menni! 
-
-
Sonja
nagyúr
Fallout 4 - Game Engine Speed Tied to Framerate
Ez szerintem 2015-ben egy AAA ketegóriás játéknál szégyen.
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
mammutba megyek nekem az allee már nincs a térképen!

-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ráadásul Very Positive eddig a megítélese. AAA címnél ez induláskor nagyon jó.
-
válasz
laceszgamer
üzenetére
már a Fallout 1 és 2 anno akkora nagy szám volt, hogy húúúú hallod én volt, hogy lógtam egy napot suliból, hogy tolhassam stikibe a 2-t... érzel?

-
laceszgamer
addikt
Komolyan kezdek én is elgondolkodni rajta, igaz a 3-at és a New Vegast is utólag pótoltam, de amennyi jót olvasni erről... Nameg reggel 8 és 290.000 játékos Steamen már, mi lesz még itt...
Ez csak jelent valamit. 
-
1óra 11 perc s indulok az 576 kByte üzletbe

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Meg sok mással is, Ripley, Weyland, Yutani, Kirk, Scott, McCoy, Riddick és még sokan mások. Meg az Istvánok örülhetnek.

-
Csapoati
nagyúr
Na, kitolta már valaki és várja a Fallout 5-öt?

-
gyimger
őstag
Itt a Clueless Gamer:
http://teamcoco.com/fallout4?playlist=featured-videosA Cold Opennel együtt kell megnézni!

-
keIdor
titán
Toltam egyelőre egy 90 percet, nekem tetszik, de a Witcher 3 nincs veszélyben eddig.

-
tetris
tag
SLI még a game ready driverrel sem működik, enforceolva még rosszabb az fps... Kabaré.
-
Klikodesh
senior tag
Finally I am back.

-
warcat
veterán
Na lehet tolni végre....ez az intro baromi hangulatos volt,sikerült nem megnézni eddig

-
tetris
tag
Itt van a hangrögzített nevek listája (nem teljes):
NEVEK LISTÁJA -
Ryder62
őstag
Elérhető: november 10.
A játék feloldásáig körülbelül 1 óra van hátra.Mindjárt itt a nuclear fallout!!
-
-
Sonja
nagyúr
-
-

Available: 10 November
This game will unlock in approximately 1 hour
-
törölt tag
Most kaptam levelet, hogy holnap 8 és 18 között hozza a futár, hát remélem, hogy tényleg hozni fogja. Bár annyi munkám van a héten, hogy szerintem éppen csak belekóstolni fogok, majd a lányom tolja helyettem.

-
azért az röhej, gofy a digitális verzió 60 euró -> 19 rongy míg itthon boltban a kézzel fogható dobozos változat meg 12900... Kérdés, ha veszek egyet, akkor azt lehet a steam accounttomhoz hozzávenni mint létező játék? Vagy csak azt fogadja el, amit a steamen vettem meg...
-
Fitzgerald
veterán
Jéger meg nukakóla, aztán kimegyek egy esti sétára a friss levegőre. Valaki kérte hogy írjam majd le, alsó-középkategóriás laptoppal lesz-e értelme nekiugrani a játéknak. Ezt meg is teszem még holnap, de aztán én eltűnök innen pár napra, kedvencek közül is törlöm a topikot.

-
Zomb€€
őstag
Nekem mar tolti az elotoltes utani frissitest, elvileg 15 perc mulva kiderul minden

-
Peat;)
veterán
Várható volt hogy a nagy nyitott terével és régi motorjával megfekteti a konzolokat a játék, de azért játszható. Kb olyan mint a batman, ami meg konzolon ment simábban és elején szebben. Kár hogy arról született vagy 4-5 cikk a ph!-n, erről meg egy sem fog.
Az nvidia előnye szerintem túlzó sok kategóriában egyébként, nem jó ezt látni hogy csesztetik egymást a gyártók.
-
gyimger
őstag
válasz
sszemtelen
üzenetére
Fosztogató hogy bepattant abba a páncélba!
Eddig szimpatikus az AI! -
Nissifer
tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Úgy látom, kínunkban nagyon megy a móka és kacagás. Ezt azoknak raktam össze, akiket hozzám hasonlóan halálra idegesít, ha mások leszólják a kedvenc játékukat.

váratlan látogatás -
Sonja
nagyúr
válasz
tailor74
üzenetére
Az itt látható mod összehasonlító képei is 2560x1080-as felbontásban készültek, szóval tuti van.
-
tailor74
addikt
Urak!
Lehet láma kérdés lesz, de mégis...
2560x1080 felbontás támogatás van a játékban?
-
demmer123
őstag
Magyar Felirat nélkül mennyire élvezhető a játék?Fontos a sztori?
-
sszemtelen
őstag
-
Viper26
nagyúr
Jól gondolom, hogy innen holnap már ki is hozza a futár?
-
Ptech
addikt
Valaki egy Quantumot?

-
-
mcmike
őstag
Nem tud valaki olyan írást ahol összegyűjtik az egyes skill / perk információkat hogy addig is elő lehessen készülni, és ne holnap kelljen mindennek utánanézni?
Nyilván csak bizonyos mennyiségű spoiler tartalommal létezik ilyen, de egy egészséges szintig elfogadom.

Addig is aki lélekben hangolódni szeretne: Fallout 4 wallpapers

-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Besírtam.
-
warcat
veterán
A nuuvemes season passon nincs régiózár,nem az évszázad üzlete,de 20 euróból megvan.
-
Cheesus
senior tag
A vásárlással én még várok egy kicsit (Battlefront miatt fog halasztódni elméletileg), de ha sikerül azért apróról megpróbálom becserkészni azt a bevásárlókocsis érmés vackot

-
Nissifer
tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
J.Hetfield: Megnéztem néhány pc ultra videót nagyon szép a game!
Én sem bírtam magammal, csak az erőforrás használat miatt belenéztem egy videóba, és leesett az állam. Fallout 3 és Fallout New Vegas-on élek már hosszú évek óta, nagyon ki vagyok éhezve és még mindig nem hiszem el, hogy végre megjelent a Fallout 4! A grafika pedig csodálatosan - gyönyörűségesen szép! Az élénk színek, a világos környezet, a derűs égbolt... komolyan mondom teljesen kész vagyok, 12 másodpercnél nem is bírtam tovább nézni a videót, mert félő volt, rögtön megbolondulok!
Úgy érzem magam, mint egy sivár menhelyen nevelkedett vadállat, akit a szabadba visszaengedtek. Azonban, ha holnap az 576KB-osoktól valami miatt mégsem tudnám átvenni a Fallout 4-et, akkor ott patakokban fog folyni vér, a lot of vér... és nem az én vérem, az biztos. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bad Pritt
félisten
Megnyugodtam, 750 Ti abszolút elég lesz hozzá. Már le is csekkoltam Konzolok szervizénél, holnap nyitásra megyek érte, aztán elvonulok egy barlangba pár hétre.

-
válasz
sszemtelen
üzenetére
Nem is mondtam hogy az fontos csak már jönnek itt a gépigény félelmekkel..
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

10:16-kor értem az üzletbe. Amúgy is, Fallout 4-gyel nem viccelődünk. 

Ez csak jelent valamit.

Eddig szimpatikus az AI!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)