Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mokas_gizi

tag

válasz ledgeri #33914 üzenetére

Szia!

"Jelenleg ezt a módosítást nem tudod elvégezni.Ez azért van, mert észleltük, hogy olyan készüléket használsz, amelyet általában nem szoktál, és gondoskodnunk kell a fiókod biztonságáról. Ezt a változtatást akkor fogjuk lehetővé tenni számodra, ha már egy ideje használod ezt a készüléket."

Fixre ez van ennyi tovább nem tudok mennyi...

Egy ilyet is megpróbáltam tovább nyomkodtam megadtam az adatokat és fixre, oda jutok pár lépés után, hogy

https://www.facebook.com/hacked

"A fiókod biztonságának megőrzéseA kétfaktoros hitelesítés elősegíti a fiókod védelmét, ha valaki más próbálna bejelentkezni. Amikor új készülékről vagy böngészőből történik bejelentkezés, biztonsági kód kérésével vagy más ellenőrzési módszerrel erősítjük meg, hogy te vagy az. A Facebook használatának folytatásához be kell állítanod a kétfaktoros hitelesítést."

Utána meg ide:
    "Jelenleg ezt a módosítást nem tudod elvégezni.Ez azért van, mert észleltük, hogy olyan készüléket használsz, amelyet általában nem szoktál, és gondoskodnunk kell a fiókod biztonságáról. Ezt a változtatást akkor fogjuk lehetővé tenni számodra, ha már egy ideje használod ezt a készüléket."

Az a baj hogy kb 99% hogy a telefont vissza állítják gyári adatokra...

- Igen , addig nem enged tovább, amig nem kapcsolom vissza a 2 faktoros azonosítást...
    Azt viszont nem engedi, mert azt mondja a facebook, hogy új eszközről lépek be, amiről eddig nem
    - A rendszer meg addig nem enged vissza amig nem állítom vissza.

Küldök neked egy privát üzenetet, ha nem gond.
    Köszönöm ha válaszolsz!

Új hozzászólás Aktív témák