Új hozzászólás Aktív témák

• dani0113

senior tag

Sziasztok.

Eléggé idegállapotban vagyok, de igyekszem összefoglalni.

Pénteken délelőtt derült égből villámcsapásként érve, szembesültem vele, hogy kaptam egy 3napos tiltást (belépni betudtam,de semmi kommunikáció), indok "Valamiben, amit küldtél, gyermekmeztelenség vagy szexuális kizsákmányolás szerepelt, ezért már nem megtekinthető." Értetlenül álltam a dolog előtt, mert nem vagyok egy Kaleta.

Mindegy elfogadtam a tiltást ami a mai napig tartott. Közben hétvégén gondolkozva rájöttem, hogy 1ÉVE!!! küldtem családi albumból kifotózva gyerekkori képet és volt amelyiken kisgyerek módjára nem volt rajtam ruha, gondoltam, hogy akár emiatt is lehet, na de 1év után??

Ma eljött végre a nagy nap, egész hétvégén másik fiók és eközött kellett ugrálnom, mert kereskedem facebookon és csak így tudtam kommunikálni, végre megkönnyebbültem, hogy vége ennek. Erre 20-30perc aktivitás után, ISMÉT 3NAP TILTÁS UGYANEZÉRT. Hát mondanom se kell, két agyérgörcsöt kihordtam. Elkezdtem kitörölni a maradék képet ami volt még a beszélgetésben amíg aktív voltam és arra ugrott volna rá? Vagy én már nem értem. De a legszomorúbb,hogy se emailt nem kaptam róla , se azt nem jelöli, hogy milyen tartalom miatt lettem tiltva, hogy legalább el tudnám kerülni vagy törölni vagy nem is tudom én.

Félek,hogy csütörtökön nehogy megint ez legyen és 2db 3napos után valami komolyabb szankció járjon ,de a legbosszantóbb, hogy semmit nem tudok tenni, hogy legalább újra vizsgálná a rendkívül precíz algoritmusuk. 2db 3napos után várhat emiatt végleges tiltás ? vagy ez több lépcsős? Tudok valamit tenni? Teljesen kétségbe vagyok már esve, 10+ éves fiókom és több száz vevő köt oda.

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák