Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
nem tudom mennyire jó heéyen teszem fel a kérdést, vagy mennyire off, ha tudtok jobb helyet akkor azt megköszönöm.
Ma reggel arra ébredtem, hogy a kártyámról a Face leemelt x összeget paypalon keresztül. Novemberben adtam meg a fizetési módot, mert az egyik üzleti oldalamra futtattam egy kampányt. A kampány lejárt és nem is lett újraaktiválva. Az oldalra belépve semmi nyoma az összeg leemelésének. A bankos sms-ből illetve a paypal e-mailből tdom, hogy a facebook emelt le a számlámról - de ezen kívül a facebookban sehol nem találom a nyomát. A Facebookban a fizetési mód megváltoztatásánál nincs lehetőség törölni a paypalfiókot. Ez azért így nekem elég ijesztőnek tűnik... Az oldalat nem szeretném törölni, de a fizetési módot igen. A paypalnak nem jelenteném és nem húznék újat a face-el, mert akkor még törölhet is amit szintén nem szeretnék, de arra se szeretnék kelni többet, hogy a face leszed a számlámról x y z összeget amiről semmit nem tudok és utólag sem lehet találni róla információt a rendszerben. Ráadásul facebooknak suportja mint olyan nincs is - legalábbis én még akárhányszor próbáltam bármilyen problémával hozzájuk fordulni soha nem sikerült... Szóval ilyen esetben mit tehet az egyszerű földi halandó???
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elden Ring
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Arch Linux
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
krizmo_