Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bpmcwap

senior tag

Sziasztok,

nem tudom mennyire jó heéyen teszem fel a kérdést, vagy mennyire off, ha tudtok jobb helyet akkor azt megköszönöm.
    Ma reggel arra ébredtem, hogy a kártyámról a Face leemelt x összeget paypalon keresztül. Novemberben adtam meg a fizetési módot, mert az egyik üzleti oldalamra futtattam egy kampányt. A kampány lejárt és nem is lett újraaktiválva. Az oldalra belépve semmi nyoma az összeg leemelésének. A bankos sms-ből illetve a paypal e-mailből tdom, hogy a facebook emelt le a számlámról - de ezen kívül a facebookban sehol nem találom a nyomát. A Facebookban a fizetési mód megváltoztatásánál nincs lehetőség törölni a paypalfiókot. Ez azért így nekem elég ijesztőnek tűnik... Az oldalat nem szeretném törölni, de a fizetési módot igen. A paypalnak nem jelenteném és nem húznék újat a face-el, mert akkor még törölhet is amit szintén nem szeretnék, de arra se szeretnék kelni többet, hogy a face leszed a számlámról x y z összeget amiről semmit nem tudok és utólag sem lehet találni róla információt a rendszerben. Ráadásul facebooknak suportja mint olyan nincs is - legalábbis én még akárhányszor próbáltam bármilyen problémával hozzájuk fordulni soha nem sikerült... Szóval ilyen esetben mit tehet az egyszerű földi halandó???

Új hozzászólás Aktív témák