Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kis hazánkban szokás névnapi üdvözletet küldeni. A régi verzióban ha beírtam a keresztnevet, mindjárt adott egy listát az adott nevű ismerösökről. Tegnap böktem ki, hogy ez változott. Ugyanis a beírt keresztnévre is adott listát, vagy tíz nevet. Viszont tudom, hogy összesen egy Lajos keresztnevű ismerősöm van, tehát lehet keveselte, és odaírt még tíz vadidegen nevet. Ez mondjuk vicces lessz ha Évát vagy Katalint köszöntenék épp, akikből több van, és a face azt a listát is kibővíti pár névvel. Olyanokkal, akivel még csak közös ismerős sincs. Küldtem is egy hibajegyet, kíváncsi vagyok változik-e.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
-
-
-
válasz krizmo_ #26815 üzenetére
Nekem jó régen kiírta, hogy szept 1-től csak az új verzió lesz elérhető. Ezért két hete át is váltottam rá, hogy szokjam. Az éjjel kiprobáltam, hogy van e még a régi, és volt. Persze az idegesítő hibályával együtt. Pl. Ha megnyitok egy képet külön ablakban, majd bezárom, aztán másik képet néznék, esetleg egy fordítást kérnék magyarra akkor elsőre automatice feldobja azt a külön ablakban megnyitott képet.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz mnnorbi #26877 üzenetére
Én hetek óta használom már az újat, csak akkor váltottam vissza amikor az msn-be beragadt egy üzenet, amit nem találtam. A régiben két kattintás volt minden üzenetet olvasottnak jelölni, na ez az újban nincs benne. Viszont ki lehet listázni az üzeneteket külön szempontok szerint, és ott van, hogy olvasatlan. Viszont jól eldugták a bal oldali menübe, és nem két kattra jön elő.
[ Szerkesztve ]
-
válasz MrSealRD #26876 üzenetére
Én általában válaszolok ha gép vagy telefon közelben vagyok. De fözés közben nem dobom el ami a kezemben van mert hallom, hogy pittyeg a telefon. Vagy teszem azt kint dolgozok a kertben, fünyirás közben azt se hallom ha becsengetnek a benzines fűkaszától, és némi kerti munka közben órák telhetnek el, mire újra telefon közelbe kerülök.
-
-
-
-
-
válasz Dragon3000 #26977 üzenetére
Ja a Telekom újra indítja az Iwiw-et.
-
-
válasz Krystal_s #26983 üzenetére
Nem értelek! Nálam a 24"-os wide monitor teli van vele, semmi üres nincs a két oldalán.
Ja, a Logout is megkapja majd az új felületet, szóval ne keseregj mert hiába. Haladni kell a korral. 😀Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
válasz Krystal_s #26987 üzenetére
Már értem mire gondolsz, esetleg ne a csoport leírást hanem a beszélgetést nézd, ott sokkal keskenyebb a két szélén a szürke csík. Mondjuk az sem szimpatikus, reméljük javítják.
[ Szerkesztve ]
-
Látom a lényeg átment! Most úgy őszintén ki a francot érdekel, hogy halogattad az utolsó utáni pillanatig az áttérést az új felületre, majd jössz és telesírod az oldalt, hogy a régi mennyivel jobb volt. Az volt mert hozzá szoktál. Ezt is megszokod majd, aztán 5-6 év múlva amikor kihoznak megint egy új felületet akkor meg azt fogod fujjolni, hogy a régi mennyivel jobb volt és hú de sz@ar ez az új. Én elfogadom a változást, mert tenni nem tudok ellene, de ha gondolod indíts petíciót, oszt hátha, bár kizártnak tartom, hogy vissza adnák a régit. Vagy használd a Chrome plugint ami vissza alakítja a régi felületre.
Szóval vagy megszokod vagy elhagyod, nem kötelező használni. Ez van.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
válasz krizmo_ #26990 üzenetére
Szerintem nem is egy nagy átalakulása volt. Sajna semmi beleszólásunk nincs abba, hogy hogy nézzen ki.
Tényleg kényelmes mobilon, én lassan többet vagyok PH-n mobilról mint az asztali gépen, igaz én a nem hivatalos appot használom. Kevésbe csiricsáré.
-
-
-
Simán szűrik az msn-t is. Példa próbálj elküldeni egy free dns linket az egyik ismerősödnek és máris azt veszed észre, hogy nem küldi el, pedig semmi +18-as tartalom, csak egy letöltési link a nasról. Mondjuk ez kijátszható, bele szoktam tenni egy txt-be és úgy simán átmegy, de önmagában el sem küldi.
-
válasz Dragon3000 #27032 üzenetére
Ezt nézd meg link
-
válasz krizmo_ #27053 üzenetére
Az az illető aki az új Facebook kinézetre készített egy régi nézetet generáló böngésző kiegészítést, szóval van neki egy Social Fixer nevű appja is több böngészőre pl Chrom-ra: [link] Rengeteg beállítási lehetőséggel. pl. [kép]
-
válasz krizmo_ #27056 üzenetére
Hát ja, de vannak dolgok amiket a Face az életben nem mutat meg, pl most kaptam értesítést öt perce, hogy valaki törült az ismerősei közül. A kínos az, hogy rokony az illető félig meddig.
Aztán lehet csak a profilját törölte. Vagy le is tiltott. Csak épp nem tettem ez ügyben semmit.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz krizmo_ #27103 üzenetére
Anno az egyetemistáknak készült mint célcsoport, lehet azóta finomítottak rajta, de amikor még regisztráltam akkor tuti feltétel volt a 18 éves kor. Tisztára jó, hogy én már elmúltam 12.
-
válasz krizmo_ #27110 üzenetére
A böngészöbe, van három külön reklám blokkoló, egy követés blokkoló, az avast oldal ellenörzője, egy vpn plugin amit szükség esetén kapcsolok csak be, meg pár apróság, de ez mind bönglsző plugin.
-
-
-
válasz kkgabor #27118 üzenetére
Ha erre azt mondom, hogy igen kevés, akkor majd jön valaki és elmondja, hogy a 4GB az mindenre is elég. Nekem 8GB van és tervben van, hogy még teszek bele 8-at. A Windows annál gyorsabb minél több ram van alatta. Ha kevés a ram akkor készít egy úgynevezett swap fájlt a merevlemezre, de az nem gyors, legalább is a ramhoz képest.
-
-
A citrom az pont elvárja, hogy 60 naponta benézz, ha nem teszed akkor törli a fiókot. Egyet próbálhatsz, pont ugyanazzal a névvel létrehozni egy új citromos fiókot, és azzal vissza szerezni a facet, majd sürgösen egy rendszeresen használt emailre váltani a face profilt.
-
-
Lehet vissza kéne térni az ICQ-hoz?
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest