- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolokas
aktív tag
válasz
nagysandor79 #27199 üzenetére
csak csinálnak rá bővítményt
-
nagysandor79
aktív tag
chrome-t használok, le volt töltve a bővítmény, egy darabig ment szépen a régi kinézett ,de most az új kinézett van. vissza lehet állítani a régire vagy szokjak hozzá az újhoz
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Krystal_s #27194 üzenetére
Dettó ugyanez nálam is, több csoportba is ezt csinálja, olvasom a kommenteket azt visszaugrik, először azt hitem az egerem görgője szart be és tévesen érzékel vagy valami ilyesmi... aztán 1 másik oldalon olvasgattam vagy 1 órát és nem jelentkezett a hiba, rájöttem hogy ez a fészbuk szarabb mint gondoltam!
Nagyon remélem lesz valami megoldás a felületre mert ez a új egyszerűen katasztrófa, de amúgy tök komolyan nem értem hogy ezt mégis hogy gondolták jónak, hogy bólintottak erre rá és miért? Egyszerűen egyetlen 1 funkció nincs benne amire azt mondanám hogy jobb mint a régi, használhatatlan átláthatatlan szar az egész -
Krystal_s
addikt
Egyik csoportban próbálnék olvasni, már fáj a szemem annyira zavaró, de azért gondoltam átfutok pár hírt. Olvasás közben percenként villan, visszaugrik az egész oldal kb 3-4 témát. Ez most komoly?
Hogy lehet ezt a hulladék felületet rendes gépen normálisan használni?
Szerintem ott ugrál, amelyik csoport aktív és közben folyamatosan írnak oda. -
zzola
titán
Old Layout for Facebook app nektek működik most?
Az új skint dobja be...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
djyuri #27183 üzenetére
Üdv,
A legjobb ha itt próbálkoztok: Sérült biztonságú fiók jelentése.
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm facebook-jánál valami galiba lépett fel. Első gyanúnk a feltörés volt,de 50%-ban elvetettük. Természetesen nem férünk hozzá,mert írja,hogy régi jelszót adott meg,mert XY perce valaki megváltoztatta. Az eredeti email cím 9 éve nem volt használva. Valószínűleg aktív,de oda belépni nem tudunk. A szokásos feltörési észleléses klikkelgetések megvoltak, nyilván ez nem vezet semmire.
Amiért 50%-ban elvetettük a feltörést az az,hogy ugyebár a telefonja se enged belépni,de mégis megkapja az értesítéseket. Példaként ismerőse kitörölte az ismerősei közül és visszajelölte. Rögtön meg is kapta az értesítést erről,de megtekinteni nem tudja.
Van erre szaki errefelé,aki tud kiskaput?
Próbaképpen regisztráltam a citromail-re és üresen hagytam az első kisállat nevénél a választ és simán elfogadta. De ugyebár jelszó emlékeztetőnél üres mezőnél nem aktív az OKÉ gomb. Csúnya hiba ez a rendszerben,de ezek szerint ezzel ki is esett a régi emailjéből?Köszönöm
-
qdak
addikt
Hello
Mostanaban, olyan oldalak jelennek meg tetszikelve, amiket 1000% hogy nem tetszikeltem, se ismerosom, megis latom hogy ok is! pl torok stb oldalak...
masik letiltom a hasonlo szenny oldalat, ne lassam a bejegyzeseit, frissitek ujra ott van -
kispx
addikt
válasz
kuyarashi #27179 üzenetére
Bocsánat, most nézem, hogy az új designál már nem a binget maps-et használtja, hanem az Openstreet Mapt-ot. Pedig a Bing maps-sel kezdte a pályafutását.
A térképen lévő jobb alsó, halvány info gombra kattintva elérhető A Data Data legal notices
Ez viszont opensource, tehát testre tudják szabni. Megnéztem a weben ez sem úgy néz ki mint amit az openstreetmap.openstreetmap.org-on lehet látni. -
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
A Facebook milyen térképet használ? Mármint mi a térkép motorja, saját, vagy ki más fejleszti?
Előre is köszi. -
amdboy
senior tag
Sziasztok!ha csoporthoz akarok caatlakozni, azt írja aface, hogy ez a funkció ideiglenesen le van tiltva a számodra. De csak nagyobb lètszámu csoportnál. Esetleg tudja valaki, hogy ez mi?
-
flash-
veterán
Sziasztok
A facebook profilomon van egy bejelentkezes tavalyrol amit nem tudok torolni, minden beallitasom privat illetve csak az ismeroseim latjak de a nevjegynel van egy bejelentkezes ami nyilvanos.
Hogy toroljem? (erdekes a tobbi bejelentkezes nem nyilvanos) -
crocy
tag
Hi,
ismeretlennek lehet küldeni vmilyen extra notification-t, hogy nezze meg a privat üzenetet amit küldtem nekik?
messengerben lehet latni, hogy honap ota meg se nezte....Köszi!
-
Shingen
addikt
Hali!
Teszek fel egy képet saját profilomhoz, hogyan lehet letiltani nem lehessen hozzá kommentelni.
Akad egy pár idióta ki akarom zárni a komment lehetőségét.
Köszi -
kiskeni
aktív tag
válasz
WhiteWalker #27162 üzenetére
Na, örvendetes. Ránézek akkor.
Szerk.: nem, ilyen opció nekem nincs. -
janos1988
addikt
Androidos telefonon nektek volt már olyan - úgynevezett - szellem messenger hívás? Nekem már 2x is az elmúlt 1 évben. Az adott személy chat logjába sem mutatja. Kétszer volt, de szerintem mindkettő egy hívás után fordult elő fél-egy órával.
-
kiskeni
aktív tag
válasz
WhiteWalker #27159 üzenetére
Vagy nem. Néha nekem is feketén jelenik meg a Facebook, mindig azt hiszem, hogy hopp most sötét mód jött el, közben nem.
Mondjuk egy ideje nem csinálja ezt, mindig fehér. Ki érti a Facebook-ot... -
krizmo_
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #27158 üzenetére
Lehet itt rontjátok el, nem futni kellene után.
#27156 egyedülülő
Nagyon szívesen, bármikor! -
egyedülülő
őstag
Értem. Hát nem lettem boldogabb. Mindenesetre köszi a felvilágosítást srácok.
-
válasz
egyedülülő #27153 üzenetére
Ne foglalkozz vele, nincs értelme... Számonkéred feleslegesen, csak hülyét csinálsz magadból...
Nők máshogy működnek, nem azért nem ír, mert nem akar, hanem azért mert van dolga...
A nők nem online-offline működnek, nem merülnek ezekbe bele, nem érdekli őket a dolog.A felgyorsult világ képes tönkretenni a kapcsolatokat is... Régen minden jobb volt..
MSN.
Én se ugrálok a facebook-ért, mert éltem már meg analógról digitálisra való átállást, illetve különféle kommunikációs eszközöket használtam.
A Messenger nekem "személytelen" és unalmas... Tény, hogy k.rvagyors.. De ezt az SMS is tudja.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
egyedülülő #27151 üzenetére
Üdv,
"Be tudja azt állítani valaki, hogy ne lássam, amikor online messengeren? "
Igen."Ez jelentheti azt, hogy ő akkor is online csak én nem látom?"
Be lehet állítani, hogy kinek mutasson online, és kinek offline a rendszer."Mennyire lehet személyre szabni a"rejtőzködést" facebookon, messengeren?"
Annyira nem, mert ha beállítottad offline-ra az állapotod akkor, ha be vagy lépve azt írja, hogy 1p (1 perce) jártál ott, vagy szimplán hülyeséget mutat, vagy nem mutat semmit, sosem működött jól ez a funkció.Szóval, sokkal nem vagy most előrébb, mint akkor, amikor a kérdéseidet feltetted, de ha elfogadsz egy jó tanácsot, nem telepszel rá ennyire, mert menekülni fog előled, a nők nem igazán szeretik az ilyesmit.
Mi történik ha online volt, de neked nem válaszolt? Kérdőre vonod? Bosszantod magad? Majd ír, ha úgy van.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Graphics #27152 üzenetére
Igen, csaj és már "belekattantam" mondhatni. Ettől függrtlenül szeretném érteni a dolog mikéntjét. Pl most is beszéltem vele, online volt, aztán úgy tűnt offline, mivel eltűnt a zöld pont, viszont nem írja ki, hogy mennyi ideje volt online utoljára. Ez most akkor mi?
-
válasz
egyedülülő #27151 üzenetére
Ha csaj, akkor ne nézegesd, nagyon bele lehet "kattanni" ebbe a dologba, és felesleges.
Tudom, mert már futottam egy hasonló kört.
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Facebook profikat kérdeznék. Be tudja azt állítani valaki, hogy ne lássam, amikor online messengeren? Telefonos messengeren szoktam beszélgetni az illetővel. Mostanság viszont sokkal kevesebbet látom, hogy online. Viszont ő akkor is megkapja az én üzenetemet, le is ellenőriztem, amikor én nem látom a képe mellett a zöld pöttyöt, hogy online lenne.
Amit még nem értek, hogy valamiért azt is furcsán látom, hogy mikor volt online utoljára. Valamikor látom, hogy pl 6 órája, 12 perce, stb. Máskor meg semmit csak a képet, de nincs mellette idő? Ez jelentheti azt, hogy ő akkor is online csak én nem látom? Mennyire lehet személyre szabni a"rejtőzködést" facebookon, messengeren?
Valaki kicsit felvilágosíthatna mert a dolog eléggé feszélyez és szeretnék utánajárni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest