Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
Jelszókezelőt javaslok (Lastpass, Bitwarden) ami generál és megjegyez egy nehezen kitalálható jelszót.
KytE3cZMgU79dqpHdvQKNsG4whZmpm -
margithid
veterán
Facebookon hol kell beállítani, hogy az ismerőseim ne lássák mit posztolok, kommentelek stb?
-
Nordik
őstag
Mit gondoltok egyszerű felhasználónak van értelme a kétlépcsős azonositasnak? Vagy azért elég biztonságos az FB és ha odafigyelek nem nagyon torhetik fel a fiókom?
-
"The knee-jerk reaction is to feel uncomfortable but these are system files, shipped with the phone, that is accessible to anyone who purchases the phone. This saves FB the trouble of spending $200 every time a new OS update comes out. Personally, with that knowledge, I don't have a problem with this - however, I have a ton of problems with other stuff FB does so I'm happy to keep not using their service."
-
kispx
addikt
-
tylerddd
veterán
Hello! Ha Messenger csoportos beszélgetésből kirakok valakit, aki szintén admin, akkor kap valami értesítést?! Ilyenkor eltűnik a beszélgetés a Messengeréből vagy ott van, de nem tud belépni vagy mi?! Köszi!
-
ANT
őstag
Érdekes, most szóközzel adtam meg a tel.számomat, és így kaptam egy üzenetet, hogy ezt a számot korábban egy másik készüléken használták már. (Ja, az én voltam.
) Bejelöltem,hogy ez az én tel.számom továbbra is, ekkor megint feldobta az ismeretlen tag fiókját. "Ez nem az én fiókom" opciót választottam, de a rendszer szerint az én tel.számommal már regisztráltak facebookra. Kértem Messenger megerősítő kódot, amit hiába írok be, nem tudok továbblépni! "Valami hiba történt. Próbáld meg újra. Ezt a felugró ablakot kapom végtelenítve.
-
ANT
őstag
Sziasztok.
Komoly problémába futottam bele, és nem jövök rá a megoldásra.
Messengert használok Facebook nélkül Androidon, és úgy alakult, hogy telefont kellett cserélnem. Régi telóról letöröltem, az újra feltelepítettem az appot, és nagy lendülettel bejelentkeztem tel.szám+jelszó párossal. És itt ért a k.rva nagy meglepetés, valami totál idegen tag fiókjába csöppentem bele, nem a sajátomba. Teljes hozzáférésem van mindenhez, látom az ismerőseit, csevegéseit, mindent. Csak ez engem rohadtul nem érdekelne, és a saját fiókomba sehogy se tudok átmászni. Fiókváltást próbáltam, de a saját adataim megadása után közli a rendszer, hogy már ebbe a fiókba vagyok bejelentkezve!!!!!
Van itt valaki, aki tud megoldást a szitura? Sürgős lenne. -
Anitaaaaa
friss újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Letöltöttem a facebook archív adataimat, egy zip fájlban töltődött le. Megnyitáskor azt írja, hogy archívum ismeretlen vagy sérült. Próbáltam megnyitni total commanderrel, 7 zippel is, de egyelőre nem sikerült.
Milyen programmal próbálkozzak meg? -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Jelenleg manegelek egy FB oldalt. Lehet, hogy hamarosan átveszek egy másikat is. Kérdés: ha a második oldalhoz is hozzáadnak, mint Editor, akkor arról az előző tulajdonosa értesül?
-
afoyem
tag
Ha megszereztem egy csoportban egy magasabb jelvényt az bizonyos időszakra szól vagy már örökre megmarad?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Braavos #24822 üzenetére
Nem csak adminisztrátori szerepkör van, érdemes meggondolni kit milyen jogkörrel ruházol fel: Az oldalakon használható szerepkörök
Mindenképpen érdemes oldalt létrehoznod, mert a személyes profilt nagy eséllyel letilthatják, itt találsz segítséget, de ha bármi kérdésed van, kérdezz bátran!
:Oldal létrehozása és kezelése
-
MrSealRD
veterán
válasz
Braavos #24822 üzenetére
Ez a topik azért van. Kérdezz itt is nyugodtan! Csak kicsit kócosnak láttam a leírtakat ezért messzebbről indítottam. Nem akartam nagyon túlmagyarázni. Mi is viszünk oldalt, tudom mivel jár...azért gondoltam, hogy dobok mentő övet. De van itt más is aki tud segíteni...Szóval biztosan megtalálod a szükséges infót.
-
Braavos
tag
Az egyetlen oka, hogy szeretnénk komolyabban foglalkozni ezzel. (Eddig amatőr szinten működött, hobbiból. Például: Saját weblap helyett, "csak" blogspot volt, a felkéréseknek anyagi vonzata nem volt, maximum ajándékba kaptunk megjelenés előtt "recenziós könyvet", és örültünk, hogy a munkánkat értékelik azzal, hogy ingyen kapjuk a könyveket, megjelenés előtt már el is olvashattuk ezeket, nem kell így megvásárolnunk, amit amúgy is biztosan meg vennénk, így spóroltunk.. Sok dolgot tudnék példának mondani még, de már így is tényleg nagyon off vagyok.)
Sutszi:
Köszönöm a helyreigazítást, és a tanácsokat is. Ez az adminisztrátoros dolog nem hülyeség, utána fogok járni a dolgoknak, lehet az a legkézenfekvőbb, ha a facebookos munkatársakat fárasztom a hülye kérdéseimmel, és akkor itt sem hozom magam kényelmetlen helyzetbe. -
MrSealRD
veterán
válasz
Braavos #24819 üzenetére
De azt nem gondoltam, hogy ennyire részletesen kellene ezt kifejtenem, hogy ne tűnjek elmebetegnek.
Vicces, de sokszor én is ugyanezt érzem. Itt viszont most az OFF-os részben leírtak alapján jött ki néhány dolog.
A facebook profil az egy magánszemélynek feleltethető meg. Ha egy oldalnak akartok oldalt létrehozni az facebook oldal. A magyar terminológia kicsit suta...és sokan össze-vissza használják ezeket a kifejezéseket. Ezért van némi zavar sokszor, hogy mi merre. Szóval facebook oldal létrehozása nem lehet önállóan a levegőben. Azt minden esetben egy profillal hozod létre. Létrehozás után hozzáadhatsz egy vagy több adminisztrátort és/vagy moderátort. Így már látszik, hogy kvázi nem valósul meg a több eszköz egy profil helyzet.
-
Braavos
tag
válasz
kidnou #24818 üzenetére
Cuki vagy, de a vádaskodást most fejezd be kérlek.
A kérdés azért is merült fel, mert kb 1 éve volt lehetőség arra, hogy a képeket automatikusan mentse a telefon a beszélgetésekből a telefon tárhelyére. - Ilyen opció már sajnos nincs, legalábbis mi nem találjuk. Másrészt azt sem tudjuk, hogyha még élne ez a lehetőség, működne-e egyszerre több telefonon is, tehát ha mondjuk 5 telefonra be vagyok jelentkezve, akkor automatikusan mindegyik telefon tárhelyén megtalálhatóak lennének ezek a képek.
Egyébként még csak nem is magánbeszélgetések során foglalkoznánk ezekkel, hanem egy moly.hu-s közösséghez kapcsolódó blognál, amely könyvekről ír nagyrészt promóciók/reklámok/felkérések alapján értékeléseket, ajánlásokat.
Most kezdjük majd el a közösséget Facebookon felépíteni, és mivel nyereményjátékok, reklámozások lesznek ("Tölts fel az oldalunkra/küldj üzenetbe XY szerzőtől egy könyvet, és nyerhetsz egy..", "Oszd meg és nyerj.." etc).. Rengeteg üzenetre számítunk, és ahogyan a blogot, a Facebook oldalt is egyszerre többen fogjuk kezelni, ennek érdekelt a technikai háttere, ezekben nem vagyok jártass én sem, csak minimálisan. - De azt nem gondoltam, hogy ennyire részletesen kellene ezt kifejtenem, hogy ne tűnjek elmebetegnek.
Egyébként az azonosítás ebből kifolyólag egyáltalán nem probléma, azt szeretnénk elkerülni, hogy pár hét/hónap múlva, rengeteg követőnél jusson eszébe a Facebooknak, hogy valamilyen szempontból ez mégis valamelyik közösségi/biztonsági irányelvbe ütközik, és törölje/felfüggessze az oldalt. -
kidnou
őstag
-
Braavos
tag
3 kérdésem lenne a messenger alkalmazással kapcsolatban:
- Van-e valamilyen korlátja, hogy ugyanazzal a profillal több eszközön is használjuk a messengert? (Akár 10-15 különböző eszközről beszélek egyszerre)
- Hogyan tudom megnézni, hogy a beszélgetésekben található képeket milyen eszközökre mentettem le, vagy hogyan lehet beállítani, hogy értesítést kapjak róla, vagy a tevékenységnaplóban jelen legyen?
- Van-e lehetőség a messenger üzenetekben tárolt képeket egyszerre letölteni? -
WhiteWalker
nagyúr
Az miért vagy mitől van , hogy messengerben ha képet akarok küldeni akkor nem tudok , mert tallozáskor ezt írja ahogy görgetem a képeket:
"hiba a média fájl betöltésekor"
Jah és Facebookra se tudok képet feltölteni mert ott is ez a hiba fogad.
Megoldás? Sose találkoztam ilyennel eddig...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Energie X #24812 üzenetére
Üdv,
Érdemes megnézni, hogy archiválódtak-e a történetek:
TörténetarchívumAz ismerősök történetét, csak 24 órán belül tudod megnézni.
-
Sziasztok!
Hogyan lehet visszanézni, ha valaki történetben megjelölt vagy nekem csinált egy ilyet? A szülinapi ilyesmiket szeretném visszanézni de nem tudom hogyan kell, nem szoktam nagyon facezni...
Illetve ismerősök régebbi történeteit meg lehet nézni később? Mondjuk 2 nap múlva? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Miért pipálódik ki folyton az "asztali értesítések bekapcsolva" lehetőség?
Direkt bekapcsolom,hogy windows alatt lássam ha van messenger üzenet. -
Rokababa
csendes tag
Sziasztok!
Régebben volt egy csoportos beszélgetés, amiből az egyik tag kérésemre (nem tudom, adminisztrátor volt-e már beszélgetéseknél 2016 közepén, akkor léptem ki) eltávolított a csoportból.
Az egyik rokon nem is olyan kicsi gyermeke nemrég megkaparintotta a megnyitott Messengerem( a szobámba szaladtam át lefotózni kívánt dokumentumért, amit át akartam küldeni), és mikor visszaadta, azt vettem észre, hogy ennél a beszélgetésnél matat, rá akart nyomni arra,hogy ,,Csoport nevének megváltoztatása"... Azt hiszem, szerencsére végül nem nyomott rá.
Azt szeretném kérdezni, hogy úgy,hogy annak a csoportos beszélgetésnek már 3 és fél éve nem vagyok tagja, így erről, még ha rá is nyomott, a beszélgetőcsoport tagjai/az admin nem kaphatott értesítést, ugye? És ha rányomott volna,sem engedte volna neki módosítani,lévén,hogy nem vagyok tag, ugye?
Hűha, na igen,látszik,hogy szőke nő vagyok... De nagyon kellemetlen lenne,ha ennek a beszélgetésnek bármelyik tagja ilyenről értesítést kapna. Nem is tudom,hogy kérjek elnézést egy ennyire buta kérdésért. Köszönöm szépen a választ!
-
chungee
addikt
Napot!
Hogyan tudom beállítani hogy alapból az idővonal nézete az rácsos legyen
Legyen az akár sajátom vagy másoké.
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Azt meg tudom nézni valahol, hogy ha be szeretnék lépni egy csoportba, akkor bármelyik ismerősöm tag-e?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest