Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Napot!
Ma délelőtt töltöttem fel 720p mkv 21gb méretű minőségi vidit. De mostanra még mindig 480p-vel játssza le
[ Szerkesztve ]
-
Romeo619
senior tag
válasz krizmo_ #25898 üzenetére
A fene, kicsit megörültem, de ugyan azt a hibát dobja ki
Ezeket az oldalakat nem lehet összevonni, mert a Rope Break Inside - WWE Hírek oldalra vonatkozóan már van egy függőben lévő összevonási kérés. Az ismételt próbálkozás előtt meg kell várnod, hogy ez a kérés befejeződjön.
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék 2 oldalt egyesíteni. Az egyik egy 10k+ a másik pedig egy 6k like-kal rendelkező oldal. A két oldal ugyan olyan tartalommal bír és ugyan az a célközönség. Az oldalak neve is 1 betű eltéréssel megegyezik. Októberben volt egy éve, hogy megpróbáltam egyesíteni a két oldalt, de azóta beakadt a dolog és folyamatosan azt írja, hogy már van egy függőben lévő kérés, azt meg kell várnom. A súgó központban is írtam már levelet de arra se reagálnak. Van esetleg bárkinek bármi tippje, hogy mi a fr@nchoz lehetne ezzel kezdeni?
Előre is köszönöm!
-
nagysandor79
aktív tag
a Marketplace-ben van-e lehetőség elmenteni a keresési beállítást valahogyan?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz SwissAirplan #25891 üzenetére
Szerk.:
Miért kerülne a "kezdő oldalra"? Oda az oldal posztjai kerültek mindig is...[ Szerkesztve ]
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz SwissAirplan #25892 üzenetére
Helyesbítek! Megtaláltam a látogatók hozzászólásait.. a "bejegyzések" menüpont alatt.. ez csak ott tud megjelenni.. arra nincs lehetőség hogy a kezdő oldalra kerüljön?!?!
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz SwissAirplan #25891 üzenetére
Tudok valamit csinálni hogy pldal maradjon de látszodjanak mások bejegyzései?
-
SwissAirplan
aktív tag
Ezen már meg se lepődök hogy van Facebook-os Prohardver oldal
De legalább tudok kérdezni....
Csináltam egy facebook oldalt ( az én profilom alatt...) egy közérdekű oldal.
Az én (azaz a pages manager-be az oldal nevébe kitett ppsztok megjelennek de amit más ir az nem jelenik meg?? Azért mert oldal? Inkább csoportot kellett volna csináljak? -
frici69
tag
Erre? #25878
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
Joker88
őstag
meglátszik,hogy járvány van,meg sok a hiszékeny.. nagyon sokan osztogatják a hoax dolgokat, meg a korona-vírus gyógyítással összefüggő valótlan dolgokat..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
krizmo_
Topikgazda
válasz tylerddd #25884 üzenetére
Nekem kiírja a nevem, és rá kell mennem a folytatásra... Valószínűleg, azért mert tartozik hozzá Facebook fiók is. De alapból nekem is angol, de ott át tudom állítani, és magyar lesz.
Szerk.:
Nem akar Facebook fiókot csinálni, mert nem hiszem, hogy még sokáig használható lesz anélkül.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz tylerddd #25881 üzenetére
Ez érdekes. Beállítjuk az adott oldalon a magyart, belépünk és mégis angol. Elvileg elég, ha kiválasztjuk a listából? Mert ott nincs ok vagy semmi.
Bocsi, de közben állítottam az enyémet próbaképp. Ez nem csak annak a belépési oldalnak a nyelvét állítja át?! Mert belépve nem lett német.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
Hello! Kolléganőm telefonszámmal használja a Messengert, FB-profilja nincs. Chrome böngészőben asztali gépen angol a Messenger felülete. Hogyan lehet átállítani magyarra?! Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
frici69
tag
Sziasztok! Adott egy régebbi Messenger fiók, Facebbok fiók nélkül. Most lett egy Facebook regisztráció is. Össze lehet kötni a kettőt?
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
zoleeno1
veterán
Sziasztok, olyan kérdésem volna, hogy megjelent pár napja/hete ez az új face skin pc-re, win-re. Előtte ugye volt az a funkció, hogy ha elindítasz egy videóta, de tovább görgetsz, böngészel lefelé, akkor nem áll le, hanem egy kis ablakban folytatódik. Ez nálam az új kinézet óta eltűnt és nem is találom hol lehetne bekapcsolni. Tudja valaki?
Honor Magic5 Pro
-
ReSeTer
senior tag
válasz krizmo_ #25873 üzenetére
Az se baj, nekem csak az az idézőjeles értesítés a lényeg mert azt látják meg legfőképp.
Egyébként zárt csoport (csak tagok láthatják a posztokat meg a tagokat), de nem titkos, tehát rálehet keresni.Tehát, kapnak az idézőjeles értesítésből?
Itt a kép [link]
Erről beszélek, "joined the xy group"[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
válasz krizmo_ #25871 üzenetére
De honnan fogja tudni? A saját általános news feed-jéről, vagy a csoportéról? Valószínűleg az ismerőseim nincsenek benne a csoportban. Az nem érdekel, hogy utólag ha rámennek a csoportra (nem fognak valószínűleg) és akkor megnézik kik a tagjaik akkor látni fognak, engem az érdekel, hogy ne jelenjen meg nekik a news feed-jükön a fenti idézőjeles szöveg. Tehát ha nem keresik külön, akkor ne lássák meg, hogy én CSATLAKOZTAM ahhoz a csoporthoz.
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Ha én csatlakozok egy csoporthoz (ami most éppen teljesen mindegy, hogy publikus vagy nem), akkor az ismerősök news feed-jét megfog jelenni, hogy "xy csatlakozott az [csoportneve] csoporthoz"? Ha igen, hogyan lehet elrejteni?Hihetetlen, hogy a googleben mindenki félre érti mások kérdését, csomóan megkérdezték már, de mindenki úgy válaszol, mintha azt akarnák elrejteni az emberek, hogy ne lássák ha kommentel az adott csoportba, vagy ne lássák hogy tagja neki...nem...nem ez a kérdésem. A fenti idézőjeles "értesítés". Ez hasonló ahhoz, ami a "xy és zq" barátok lettek" amikor valaki visszaigazolja a kérelmet és akkor többiek látják a news feed-jükön.
-
titán
válasz WhiteWalker #25867 üzenetére
-
looser
addikt
válasz krizmo_ #25864 üzenetére
Firefoxot használok, itt van megoldás mégis (gondolom krómnál is), a neve Facebook Container. Viszont a beágyazott videóknak is lőttek ezáltal, de legalább nem jön olyan meglepi (tényleg, az adataimat ilyenkor megkapja a harmadik partner?...) hogy néven szólít a webáruház. Hát, valamit valamiért :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
titán
Találtam még egy megoldást, ha esetleg mást is érdekelne: Töröljük a Messenger app adatait
Ennél még talán egyszerűbb, ha az alkalmazások menüpont alatt megkeresem az alkalmazást és az adathasználat menüpont alatt inaktiválom a mobiladat/wifi elérését és kész. Akkor már nem tudnak írni.
-
titán
Helló!
Mobilon, a messenger alkalmazásban csak úgy tudom elérni, hogy ne "piszkáljanak", ha leválasztom a telefont vagy az alkalmazást a netről?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Sziasztok!
Belefutottam egy olyasmibe, hogy egy weboldalon feljön a messenger popup ablaka a nevemmel és kérdezi, hogy segíthetnek-e. Ezt le lehet valamilyen módon tiltani?
Üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz q13579 #25858 üzenetére
Üdv,
Igazából nem teljesen értem a problémád, megváltoztattad az e-mail címed közben? Eddig nem ezzel léptél be? Mi van beállítva elsődleges e-mail címnek? Rendszeresen belépsz?
Nem számít milyen e-mail címmel regisztráltál, ha közben váltottál elsődleges e-mail címet.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Tudja valaki hogyan fordulhat az elő, hogy facebook-ra nem regisztrált mail címmel belép a fiókomba?
Anno, mikor a fb fiókom létrehoztam, más mail címmel regisztráltam (ugyanaz mint a fő mail címem, csak van egy betű eltérés, ezt szoktam használni, ha ilyen jellegű oldalakra regisztrálok).
Most viszont tök véletlen az eredeti mail címemet írtam be és simán belépett a facebook fiókomba... Tehát egy másik mail címmel, mint amivel regisztráltam.... Ez hogyan lehetséges?
-
chungee
addikt
Napot!
Anyum pc-n új nézetre vált. De végül nem jött be neki. Hogyan állíthatom vissza neki a régi nézetre
-
krizmo_
Topikgazda
-
MadGame
senior tag
Jó reggelt!
Tudom, hogy már korábban kérdeztem (bocs, krizmo_), néztem a FB oldalát is, de nem találtam semmit erről és tudom, hogy volt ilyen funkció régen: hol tudom megnézni, hogy melyik csoportokba jelentkeztem?
A napokban is volt egy albis, ahova most vettek fel és nyár elején jelentkeztem (magyarul, ami már nem aktuális, onnan visszavonnám a jelentkezésem). Ez teljesen megszűnt?Köszi!
-
krizmo_
Topikgazda
-
csabyka666
veterán
válasz krizmo_ #25850 üzenetére
Tyű, nem vagyok akkora függő, nem teljesen értem, ez micsoda. Bejelölöm, hogy korlátozott, oké, de ez mit tud a gyakorlatban?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
krizmo_
Topikgazda
válasz csabyka666 #25849 üzenetére
Nagyon szívesen!
Arra gondoltam, hogy az adott ismerős adatlapján rámész az "ismerős" gombra és ott kiválasztod a korlátozott lehetőséget.
-
csabyka666
veterán
válasz krizmo_ #25848 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Mármint arra gondolsz, hogy amikor kiteszek valamit, akkor be tudom állítani, hogy ki lássa, és ki nem?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
krizmo_
Topikgazda
válasz csabyka666 #25847 üzenetére
Üdv,
A korlátozott lista áll a legközelebb ahhoz, amit szeretnél. Így csak azokat a megosztásaidat látják az ismerőseid, amikben megjelölted őket.
Olyan lehetőség nincs, hogy ezt egy adott időponttól állítsd be. -
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Létezik olyan funkció a facebookon, hogy X illető profilján Y illető ne lásson változást egy adott időponttól? Magyarán ki lehet zárni valakit úgy, hogy az ne tudjon róla, viszont ne lásson semmi új bejegyzést, csak az adott időpontig?Köszi a válaszokat előre is!
-
Robokutya
senior tag
Srácok Hátha tudtok segíteni!
Remélem ismeri valaki közülletek a Gardenscapes játékot.
Baromi régen tolom 500 as szinten vergödöm rajta.
Viszont hetek óta nem tudok belépni a játékba. A telefon elindítja be is tölti viszont amikor a play feliratra kattanok fekete képernyő fogad.Próbálok zöldágra vergődni a support segítségével de az automatikus válasz ugyanazon alap megoldásokat javasolja mint amit én a kútfejemből kitaláltam és megvalósítottam, játékújratelepítés satöbbi.
Legutoljára most teljes frissítést szedett le a játék a facebook kapcsolatot is hozzárendeltem de semmi.
Minden más alkalmazás jó.
Valakinek ötlete? -
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy facebook oldalam, ami fotózásról szól. Tegnap töltöttem fel friss esküvői képeket. A megjelölés gomb csak termék megjelölést enged. Személyt nem. Régebbi kepéken engedte. A kép jobb alsó sarkában is volt rá lehetőség. Most meg sehol, csak a termék... Mi lehet a probléma?
www.somansky.com
-
deedee
őstag
Üdv!
Nekem is ez a Béta katyvasz a gondom, de kicsit másképp...
Össze van kapcsolva a magán és a hivatalos írói oldalam. Pár napja nem tudom megnézni a hivatalos oldalam hírfolyamát. Eltűnt a "hírfolyam gomb".
Mit lehet tenni?thx
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Két napja a Csoportjaim fülre kattintva egymás alatt két oszlopban megjelentek azok a csoportok, amelyeknek tagja voltam.
Most a bal oldalra egymás alá összepasszírozva ott egy kis lista. Ebben nem látom az olvasatlan bejegyzések számát, csak egy kis kék pont jelöli, ha van új bejegyzés.
Közben pedig szinte az egész oldal a különféle csoportokat ajánlja, amiknek még nem vayok tagja, de érdekelhet.Hogyan lehet visszaállítani a régit?
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Hátha valaki tudja. Ez a béta verziós számomra hasmenés kinézetet hogyan tudom visszaállítani a régi verzióra?
-
Digital
addikt
Köszönöm szépen!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Digital #25830 üzenetére
Üdv,
Korábban lehetett a Messengert Facebook nélkül használni, de már megszüntették ezt a lehetőséget.
Regisztrálhatok-e a Messengerre, ha nincs Facebook-fiókom?[ Szerkesztve ]
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Meglévő Facebook fiókomat szeretném törölni, viszont a messenger-t meghagynám. Ezt hogyan tudom kivitelezni?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Horroristic
friss újonc
Sziasztok
A következő ügyben kérnék tanácsot és előre is köszönöm a segítségeteket.Van egy oldalam, a Játékok a polcról, ami abszolút egy nonprofit, hobbi jellegű specifikus témákkal foglalkozó oldal....van egy blogom, facebook oldal, youtube csatorna ugyanilyen néven stb.
Idáig az volt a szokásos workflow, hogy a blog.hu-s blogomra megirtam egy cikket vagy youtubera megcsináltam egy videót és ezeket a linkeket bejegyzésként kiraktam a facebook oldalra is. Majd ezt megosztottam a magán (az oldalamon adminisztrátori jogkörrel bíró) profilommal a különböző tematikus csoportokba, ahol ismert tag vagyok. Idáig ez remekül ment is és bár a facebook sokszor random letekerte az elérési adatokat, azért általában heti szinten kb 10000 ember idővonalán látható volt valamelyik produktumom. Csütörtök óta viszont ez az egész kb kettétört, amikor a PC-s facebook felületem átváltott az új (borzalmas) felületre....Azóta gyakorlatilag a harmada lett a bejegyzéseim elérése, noha én ugyanoda osztom meg azóta a dolgokat, mint előtte, illetve egy csomó funkció eltűnt, amit eddig mindig használtam. Ilyen volt például az is, amikor a magán profilommal megosztottam az oldalam hivatkozását, be lehetett pipálni, hogy a bejegyzés egy ilyen kis ketrecben jelenjen meg.... és akkor ott volt az oldalam neve tetszik gomb stb.... ilyen most nincs, gyakorlatilag ha megosztok valamit most csak annyi látszik, hogy én megosztottam egy hivatkozást de az oldalam ugye nem látszik csak maga a hivatkozás - szerintem emiatt eshetett vissza az elérés, plusz ugye csak úgy lájkolni se tudja az egyszerű olvasó onnan az oldalam.
- Gondoltam hogy akkor oldalként belépek ugyanazokba a csoportokba és akkor majd úgy osztom meg - idáig lehetett ilyet most nem lehet
- Gondoltam megosztogatom majd mobilról akkor majd jó lesz, de nem....ugyanolyan és ugyanannyira nem jut el annyi emberhez (ráadásul ha pcn osztom meg nem is látszik utána az oldalon, hogy egyáltalán van a cikknek megosztása....csak akkor ha mobilon osztottam)
- Gondoltam ha sokan lájkolják a bejegyzést felkúszik az elérés - idáig így volt, viszont most olyan mintha semmit sem befolyásolna
Mit tudok tenni? Nyilván nem csak az elérés, hanem a mindenfajta interakció is visszaesett....hirdetést meg nem fogok venni, hiszen egyrészt nonprofit a dolog, másrészt én a tematikus (gyűjtői) csoportok közönségének csinálom a dolgot nem random hirdetésekkel elérhető embereknek.
Tudtok tanácsolni valamit vagy szokjam meg és húzzam le a rolót
Köszi szépen
Tóth Balázs -
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #25826 üzenetére
Ez segíthet:
Hogyan használhatok listákat az ismerőseim rendszerezésére a Facebookon?
Nem találkoztam még névtelen listával, elképzelhető, hogy ezt te hoztad létre? -
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #25822 üzenetére
Arra van lehetőség, hogy az ismerőseidet listába teszed, és amikor megosztasz valamit, akkor ott a láthatósági beállításoknál ki tudod választani kikkel szeretnéd megosztani.
-
buci30
addikt
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
WhiteWalker
nagyúr
Van arra mód , hogy az ismerősöket csoportokba rendezzem és ezeknek a csoportoknak adjak különböző láthatósági szabályt?
Vagy csak egyesével lehet az ismerősöket rendezni:
- közeli
- távoli
- névtelen
- korlátozott
lehetőséggel?[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Messengere lehet valakinek úgy, hogy nincs fbook profilja? Ha igen, akkor hogyan tudok Neki írni?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Def26
félisten
Sziasztok!
Ha valakit véletlenül bekavartam messengerben a "szűrt üzenetek" közé, hogy tudom visszarakni a többi üzenet közé?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
veterán
válasz WhiteWalker #25812 üzenetére
Ez annyit jelent, hogy kifejezetten csak a gyári Facebook app allergiás rá.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
buci30
addikt
Kettő messenger-em van egy a régi face-em ami már nincs de a messenger igen és az új face-em messenger-rel.
Azt tudom, hogy a messenger-be lehet váltani de az nem jó, mivel csak arra jön értesítés amibe épp be vagyok jelentkezve.
Tehát kéne egy másik app is amibe be tudok lépni a másik messenger-el és jön is értesítés.Tudtok ilyet iPhone-ra kéne.
Köszi előre is 😊
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
bigdady
nagyúr
válasz WhiteWalker #25810 üzenetére
Akkor az. A mókolás okoz ilyet.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #25808 üzenetére
Nálam a reklámblokkolók szoktak hasonló gondokat okozni, ezért kérdeztem, hogy esetleg mennek-e.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #25801 üzenetére
Blokkolók nem mennek?
-
bigdady
nagyúr
-
HoTaZo
addikt
válasz WhiteWalker #25801 üzenetére
Erre lehet megoldás, hogy olvasás előtt likeolod, megnézed a cikket, ha kidob, akkor a Tevékenységi listában megtalálod, ahogy csako kolléga javasolta nekem. Ha meg nem akarod likeolni, akkor utólag kiveszed a likeot.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
bigdady
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
Értem én a mögöttes dolgot , de hogy egy cikk olvasása , majd vissza lépés után reload? Agyrém.
Arról nem beszélve , mondjuk ha valakinek szeretném megosztani a bejegyzést olvasás után , kereshetem utólag , mert tuti nem adja be még egyszer , újra töltés után[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Autós topik
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest