Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz gzbotii #24487 üzenetére
Igen, mert nem akarok ezzel b@szakodni, és újra szinkronizálgatni a gépről a több ezer zenét és mivel az itunes is remek azzal is a kapcsolat rendszeresen megszakad hosszabb szinkronok között + icloud mentés visszatöltés nélkül sok dolgot újra pótolni kell és valljuk be őszintén nem sok kedve az embernek ezzel bohóckodni,főleg hogy nem az ő dolga lenne helyrehozni ezt a hibát.
iPhone 13 Pro 128GB
-
kenny123
addikt
válasz gzbotii #24534 üzenetére
Facebook app törölve lett azóta, meg minden. :/ Nem amúgy, önszántambol tavoztam a ban előtt, csak aztán rájövök hogy volt 1-2 fontosabb fórum / csoport amit nem tudok jelenleg mellőzni. Politikát már régen feladtam.
De azért vicces hogy írok egy teljesen alap, normális posztot xy orszagban dolgozó magyarok oldalára, és rögtön befenyít a Facebook.[ Szerkesztve ]
yo
-
krizmo_
Topikgazda
-
klooo
tag
válasz gzbotii #24916 üzenetére
Tegnap változott meg fehérre, de ez már egy hete kezdődött. Értesítési pontok aktívak. Próbáltam már régebbi verziót is. Nekem hírfolyam, ismerősök, értesítések és a három vonal van csak. Eltűnt a csoportok, saját oldal és a watch. Nekem az ismerősök az értesítések fülön volt.
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
Robokutya
senior tag
válasz gzbotii #24956 üzenetére
Tökéletes Válasz volt a problémámra köszönöm.
!!!
Sikerült megoldanom.
Érdekes volt a dolog mert semmi közöm nem volt az oldalhoz be se voltam rá jelentkezne vagy bármi ilyen. De még az utolsó embert se ismerhettem az oldalról aki ott járhatott.
14 nap múlva törlődik. Az adatlapomról már el is tűnt.
Köszi az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest