Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokers
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Köszi, ezt küldtük el, csak az angol nyelvű oldalról. De akkor megpróbáljuk erről is, hátha.
Épp ma reggel mondta a feleségem, hogy akkor hozzunk létre újat, mert a szülők már türelmetlenek
De mondom hiába, mert valszeg a neved fekete listára került, és ha még egyszer megjelenik a rendszerben egy ugyan olyan nevű új profil, nagy valószínűséggel azt is le fogja tiltani. Csak tudnám miért...Semmi köze nincs a kamu profilomnak az övéhez, max annyi, hogy egy pc-ről (egy ip-ről) jelentkeznénk be. De ezt nem gondolom, hogy probléma lenne.
-
válasz
pokers
üzenetére
Ezt az űrlapot küldjétek be: Ha úgy gondolod, hogy a fiókod letiltása tévedésből történt, arra kérünk, add meg a következő adatokat, hogy ki tudjuk vizsgálni.
Azért kérdeztem rá a kamu profilra, mert az is okozhat gondot ilyen esetekben.
-
Tatejkas
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok e de talán.
A problémám az, hogy több facebook oldalt is kezelek és ezeken szeretnék remarketinget csinálni, a képpontból most csak egyet enged, így a többi oldalon nem tudom elkészíteni a remarketing célközönséget.
Nincs valami ötlet esetleg?
Köszi
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Egyik kollégámnak nem működik a csoportokon belüli keresés. Bármit ír be, egyszerűen nincs találat. Eddig működött neki, pár napja van ez. Engem kért meg hogy segítsek de fogalmam sincs mi lehet ez, mert nálam ugyan abban a csoportban, ugyan arra a szóra van találat, neki meg nincs.
Van valami ötlet hogy mi lehet ez?
-
pokers
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Bocs a súlyosabb hangnemért, de nem szeretem az ilyen "ügyfélközpontú problémakezelést", amit a facebook folytat. Továbbá esélyét nem látom, hogy az asszony regelni tudjon, mert ezek után gondolom fekete (vagy legalább is figyelő) listára került a neve, és telefonszáma.
Csak azt nem értjük, miért. És ezért dühös az ember, hogy nincs senki, akitől ezt meg lehetne kérdezni.Csak hogy értsétek a problémám, feleségem a közoktatásban dolgozik, és sajnos a társadalom, benne a kedves szülők eljutottak egy olyan szintre, hogy képtelenek felnézni a telefonjukról az orruk előtt lévő faliújságra, hirdetőtáblára és elolvasni, hogy mit kérnek a nevelők a szülőktől. Ami nincs fent a facebookon, az a szülők számára nem létezik.
Ezt megelégelve döntött úgy a feleségem, hogy akkor beadja a derekát és ő is regisztrál, hogy a kedves szülőkhöz eljusson az információ.Ami az én kamu fiókomat illeti, a velem azonos hobbit űzők tudják ki van a név mögött, (persze nem az igazi nevem van megadva) anno csak a fotók, videók megosztására hoztam létre. Mellette nincs rendes profilom, mint írtam korábban, én nem szeretem a facebookot, regelni sem vagyok hajlandó valós adatokkal.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van valamilyen megoldás arra, hogy ne lássak politikai hirdetéseket Fb -n?
Iszonyatosan irritáló, hogy már nem csak utcán, hanem itt is orrba szájba kapja az ember mindenféle irányból...
(Mellesleg nem lájkoltam, nem követek semmilyen politikust/pártot sem.)Köszi a választ.
-
válasz
pokers
üzenetére
Írtam privátot, van némi gond a hangnemmel...

Szerk.:
Korábban ezt írtad:
"Anno vagy 5 éve én magamnak csináltam kamu profilt, akkor simán megadtam az email-t jelszót és azóta is tudom használni a profilt."Mit értesz az alatt, hogy kamu profil? Van egy rendes profilod is mellette?
-
pokers
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Most már ott tartunk, hogy le van tiltva a profil

Kb 3 napja elküldte az asszony a beszkennelt személyiét is, hogy bizony ő ő.
Nos azóta is csak várunk.És akkor már minden SZEMÉLYES infó ott van a facebooknál, a telefonszám, email, személyi másolat, ennek ellenére tiltólistán van.
Hogy a büdös pi**ába tesz tiltólistára egy pár órás regisztrációt???
Persze elérni senkit nem lehet, csak ilyen-olyan "form"-okat küldözgethetsz, amikre botok küldik a sablon válaszokat, már ha egyáltalán küldenek valamit is.Komolyan emberek, erre a tetves qrva anyja facebookra gerjed a társadalom, és éli rajta az életét?
Persze a rengeteg kamu celeb ott reklámoz minden sz@rt, azért nem kap tiltást, hogy nem is ő van a profil mögött, hanem valaki más kezeli.Szóval most is bebizonyította, hogy nem hiába rühellem a "fészt"

-
Predator2
addikt
Helló
Van egy tabletem és telefonom is, mind két gépen használom a Fb-ot.
Megoldható az valahogy, hogy az egyik eszközön már elolvasott üzenetek a másik készülék ne dobja fel olvasatlan üzenetként?Thx
-
chungee
addikt
Napot!
Egy adott személy oldalán hol tudom megnézni hogy milyen tevékenységeim vannak ott? Törölni szeretném minden "lájk + hozzászolás"-saimat annál a személynél
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Hogyan lehet eltávolítani a Messengerből/chatlistámból egy olyan tagot, akinek nincs már facebook fiókja ?
A facebookot PC-ről böngészővel használom .
Üdv.
Astra
-
klaszlo85
újonc
Sziasztok,
az alábbi problémával kapcsolatosan kérem segítségeteket:
Hetek óta használtam egy új fb fiókot, ahol tegnap bejelöltem kb. 13 ismerőst, akik vissza is igazoltak és nem volt semmi gond. Ma, ahogy felkeltem, és ide jöttem a géphez, az az üzenet fogadott belépésnél a fb-on, hogy gyanús tevékenységet észleltünk a fiókjában, és kért tőlem egy képet, amivel igazolhatom magam.
Fel is töltöttem, és az az üzenet jött, hogy majd értesítést kapok az ellenőrzés után, viszont addig zárolva van a fiók.Mi történhetett? Semmi gyanús tevékenységet nem végeztem benne, rendeltetés szerűen használtam teljesen.
Valamint ilyen esetben meddig tarthat a fiók zárolás?
Köszönök minden hozzáértő választ! -
Nozy82
tag
válasz
generaltoti2
üzenetére
Erre a megoldás engem is érdekel, mert ugyanez a problémám, amit írtam ide is, de megoldást nem kaptam rá.
Annyit tudtam csinálni, hogy egy jóval régebbi facebook alkalmazást telepittem és azzal működik, de ha frissitem, akkor újra előjön ez a probléma... -
generaltoti2
tag
Sziasztok.
Egy marha idegesítő problémám van.
Az ismerőseim képeit beleértve profilképeket látom és megnyithatom gond nélkül. Ellenben azokat akiket nem ismerek illetve szeretnék megjelölni macerásan találom csak meg mivel a profilkép megnézésekor egy Támogatás kérése vagy személy jelentése gomb ugrik fel minden esetben.
Első körben az adatvédelmi beállításokra gondoltam. De a párom illetve a tesóim appjában ilyen probléma nem áll fent. Ugyar arra a személyre csak az én profilom nem reagál. A helyzet asztali böngészővel is azonos. -
Roland0621
csendes tag
Sziasztok!
A facebook profilom mellé regisztráltam egy oldalt, ahol a munkáimról készült fotókat szeretném megosztani. Ezzel kapcsolatos észrevétel, hogy az ide feltöltött bejegyzésekben nincs opció személyeket megjelölni. Van erre külön beállítási lehetőség?
-
pokers
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Van tapasztalat, hogy meddig kell várni türelmesen?
(#24873) kidnou
Igen ugyanazt a képet töltötte fel, mint a profilképe, mert az egy családi képből kivágott rész.
Mivel bizalmatlan az ember, igaza van az asszonynak, hogy nem töltötte fel a teljes képet a családról, amin a gyerekek és én is rajta vagyunk.Szóval ilyen az, mikor két bizalmatlan ügyfél találkozik. Kitiltja a facebook

-
pokers
senior tag
Sziasztok!
Hozzáértő facebookozókat kérdezném, hogy az normális, ha a frissen létrehozott profil nem elérhető adategyeztetés miatt???
Tegnap délután az asszony eldöntötte, hogy regisztrál a munkája miatt. Létre is lett hozva egy teljesen friss email-el a profil, majd elkezdte kitölteni az általa szükségesnek vélt adatokat.
Este, mikor újra bejelentkezett, hogy akkor elkezdi bejelölni az ismerősöket, a másodiknál felugrott az adja meg a telefonszámát ablak. Innen sehogy sem engedett tovább menni, hiába jelentkezett ki, majd újra be.
Végül megadta, jött is sms-ben a kód, beírta, majd egy újabb képernyő, hogy töltsön fel magáról egy képet, hogy ellenőrizhessék, valóban ő van-e a profilképen. Újra feltöltötte a profilképet, majd közölte a facebook, hogy köszöni szépen, az adatok ellenőrzését megkezdték, majd jelentkeznek.
Azóta nem lehet belépni a profiljába, kiírja hogy az adatok ellenőrzése folyamatban, addig nem használhatja a facebookot.Belefutottunk valami adathalász hekkerkedésbe, vagy ennyire paranoiás lett a facebook??
Anno vagy 5 éve én magamnak csináltam kamu profilt, akkor simán megadtam az email-t jelszót és azóta is tudom használni a profilt.
-
sziasztok! az előfordulhat, hogy a nagy törlési hullám után, factory resetet követően sem tud belépni valaki az újonnan regisztrált fb profiljába (i8 a telefon)? köszi

-
castiels
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet beállítani azt, hogy idegenek ne tudjanak üzenetet küldeni? Tehát, hogy a profilnál eltünjön az üzenet lehetősége?
-
válasz
laktop
üzenetére
Üdv,
Szerintem, erre a legjobb megoldás az lenne, ha lenémítanád a kívánt tagokat:
Hogyan tudok átmenetileg némítani bizonyos tagokat egy olyan Facebook-csoportban, amelynek adminisztrátora vagyok?Szerk.:
Így látják ugyan a tartalmakat, de nem tudnak rájuk reagálni, és sokan valószínűleg majd kilépnek. Amúgy, miért baj ha látják a továbbiakban is a csoportot? -
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Következő lenne a kérdésem. Van egy Facebook-om több mint 6 éve, ez a fő. Viszont , elég sok eladó cuccom van és elég sok csoportba be vagyok lépve ( Majdnem 100 ) , és ez idegesit. Gondolkodtam hogy csinálok egy másikat, amin csak a csoportokba lennék belépve és ott eladnám a cuccaimat . Szerintetek, ha csinálok egy másikat, mennyi az esély arra, hogy le tiltanak? Akár azt, akár a fő profilomat.
Köszönöm.
-
laktop
tag
Sziasztok!
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy egy csoport tagja a jövőben ne olvashassa az új bejegyzéseket, ne láthassa az új fényképeket, ne szólhasson hozzá semmihez sem, de minden korábbi tartalmat továbbra is elérhessen, lásson, olvashasson?
Egy óvodai csoportról lenne szó, ahol a már nem óvodás szülőket kellene valahogy kikapcsolni a csoport jövőbeni életéből, de rengeteg élmény, fotó, bejegyzés van, amit továbbra is szeretnének látni.
Úgy gondolom, hogy a tiltás, vagy a némítás nem az igazi megoldás. -
bigdady
nagyúr
Hali
Profilkép alá beírt hozzászólást tudok törölni? Vagy hogy ne lehessen csak likeolni?
Vagy ha leveszem magánra történik valami? Vagy csak borítót lehet levenni csak én-re? -
unravel
őstag
Jelszókezelőt javaslok (Lastpass, Bitwarden) ami generál és megjegyez egy nehezen kitalálható jelszót.
KytE3cZMgU79dqpHdvQKNsG4whZmpm -
margithid
veterán
Facebookon hol kell beállítani, hogy az ismerőseim ne lássák mit posztolok, kommentelek stb?
-
Nordik
őstag
Mit gondoltok egyszerű felhasználónak van értelme a kétlépcsős azonositasnak? Vagy azért elég biztonságos az FB és ha odafigyelek nem nagyon torhetik fel a fiókom?

-
"The knee-jerk reaction is to feel uncomfortable but these are system files, shipped with the phone, that is accessible to anyone who purchases the phone. This saves FB the trouble of spending $200 every time a new OS update comes out. Personally, with that knowledge, I don't have a problem with this - however, I have a ton of problems with other stuff FB does so I'm happy to keep not using their service."
-
kispx
addikt
-
Hello! Ha Messenger csoportos beszélgetésből kirakok valakit, aki szintén admin, akkor kap valami értesítést?! Ilyenkor eltűnik a beszélgetés a Messengeréből vagy ott van, de nem tud belépni vagy mi?! Köszi!
-
ANT
őstag
Érdekes, most szóközzel adtam meg a tel.számomat, és így kaptam egy üzenetet, hogy ezt a számot korábban egy másik készüléken használták már. (Ja, az én voltam.
) Bejelöltem,hogy ez az én tel.számom továbbra is, ekkor megint feldobta az ismeretlen tag fiókját. "Ez nem az én fiókom" opciót választottam, de a rendszer szerint az én tel.számommal már regisztráltak facebookra. Kértem Messenger megerősítő kódot, amit hiába írok be, nem tudok továbblépni! "Valami hiba történt. Próbáld meg újra. Ezt a felugró ablakot kapom végtelenítve. 
-
ANT
őstag
Sziasztok.
Komoly problémába futottam bele, és nem jövök rá a megoldásra.
Messengert használok Facebook nélkül Androidon, és úgy alakult, hogy telefont kellett cserélnem. Régi telóról letöröltem, az újra feltelepítettem az appot, és nagy lendülettel bejelentkeztem tel.szám+jelszó párossal. És itt ért a k.rva nagy meglepetés, valami totál idegen tag fiókjába csöppentem bele, nem a sajátomba. Teljes hozzáférésem van mindenhez, látom az ismerőseit, csevegéseit, mindent. Csak ez engem rohadtul nem érdekelne, és a saját fiókomba sehogy se tudok átmászni. Fiókváltást próbáltam, de a saját adataim megadása után közli a rendszer, hogy már ebbe a fiókba vagyok bejelentkezve!!!!!
Van itt valaki, aki tud megoldást a szitura? Sürgős lenne. -
Anitaaaaa
friss újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Letöltöttem a facebook archív adataimat, egy zip fájlban töltődött le. Megnyitáskor azt írja, hogy archívum ismeretlen vagy sérült. Próbáltam megnyitni total commanderrel, 7 zippel is, de egyelőre nem sikerült.
Milyen programmal próbálkozzak meg? -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Jelenleg manegelek egy FB oldalt. Lehet, hogy hamarosan átveszek egy másikat is. Kérdés: ha a második oldalhoz is hozzáadnak, mint Editor, akkor arról az előző tulajdonosa értesül?
-
afoyem
tag
Ha megszereztem egy csoportban egy magasabb jelvényt az bizonyos időszakra szól vagy már örökre megmarad?
-
válasz
Braavos
üzenetére
Nem csak adminisztrátori szerepkör van, érdemes meggondolni kit milyen jogkörrel ruházol fel: Az oldalakon használható szerepkörök
Mindenképpen érdemes oldalt létrehoznod, mert a személyes profilt nagy eséllyel letilthatják, itt találsz segítséget, de ha bármi kérdésed van, kérdezz bátran!
:Oldal létrehozása és kezelése -
válasz
Braavos
üzenetére
Ez a topik azért van. Kérdezz itt is nyugodtan! Csak kicsit kócosnak láttam a leírtakat ezért messzebbről indítottam. Nem akartam nagyon túlmagyarázni. Mi is viszünk oldalt, tudom mivel jár...azért gondoltam, hogy dobok mentő övet. De van itt más is aki tud segíteni...Szóval biztosan megtalálod a szükséges infót.
-
Braavos
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az egyetlen oka, hogy szeretnénk komolyabban foglalkozni ezzel. (Eddig amatőr szinten működött, hobbiból. Például: Saját weblap helyett, "csak" blogspot volt, a felkéréseknek anyagi vonzata nem volt, maximum ajándékba kaptunk megjelenés előtt "recenziós könyvet", és örültünk, hogy a munkánkat értékelik azzal, hogy ingyen kapjuk a könyveket, megjelenés előtt már el is olvashattuk ezeket, nem kell így megvásárolnunk, amit amúgy is biztosan meg vennénk, így spóroltunk.. Sok dolgot tudnék példának mondani még, de már így is tényleg nagyon off vagyok.)
Sutszi:
Köszönöm a helyreigazítást, és a tanácsokat is. Ez az adminisztrátoros dolog nem hülyeség, utána fogok járni a dolgoknak, lehet az a legkézenfekvőbb, ha a facebookos munkatársakat fárasztom a hülye kérdéseimmel, és akkor itt sem hozom magam kényelmetlen helyzetbe.
-
válasz
Braavos
üzenetére
De azt nem gondoltam, hogy ennyire részletesen kellene ezt kifejtenem, hogy ne tűnjek elmebetegnek.
Vicces, de sokszor én is ugyanezt érzem. Itt viszont most az OFF-os részben leírtak alapján jött ki néhány dolog.
A facebook profil az egy magánszemélynek feleltethető meg. Ha egy oldalnak akartok oldalt létrehozni az facebook oldal. A magyar terminológia kicsit suta...és sokan össze-vissza használják ezeket a kifejezéseket. Ezért van némi zavar sokszor, hogy mi merre. Szóval facebook oldal létrehozása nem lehet önállóan a levegőben. Azt minden esetben egy profillal hozod létre. Létrehozás után hozzáadhatsz egy vagy több adminisztrátort és/vagy moderátort. Így már látszik, hogy kvázi nem valósul meg a több eszköz egy profil helyzet.
-
Braavos
tag
válasz
kidnou
üzenetére
Cuki vagy, de a vádaskodást most fejezd be kérlek.
A kérdés azért is merült fel, mert kb 1 éve volt lehetőség arra, hogy a képeket automatikusan mentse a telefon a beszélgetésekből a telefon tárhelyére. - Ilyen opció már sajnos nincs, legalábbis mi nem találjuk. Másrészt azt sem tudjuk, hogyha még élne ez a lehetőség, működne-e egyszerre több telefonon is, tehát ha mondjuk 5 telefonra be vagyok jelentkezve, akkor automatikusan mindegyik telefon tárhelyén megtalálhatóak lennének ezek a képek.
Egyébként még csak nem is magánbeszélgetések során foglalkoznánk ezekkel, hanem egy moly.hu-s közösséghez kapcsolódó blognál, amely könyvekről ír nagyrészt promóciók/reklámok/felkérések alapján értékeléseket, ajánlásokat.
Most kezdjük majd el a közösséget Facebookon felépíteni, és mivel nyereményjátékok, reklámozások lesznek ("Tölts fel az oldalunkra/küldj üzenetbe XY szerzőtől egy könyvet, és nyerhetsz egy..", "Oszd meg és nyerj.." etc).. Rengeteg üzenetre számítunk, és ahogyan a blogot, a Facebook oldalt is egyszerre többen fogjuk kezelni, ennek érdekelt a technikai háttere, ezekben nem vagyok jártass én sem, csak minimálisan. - De azt nem gondoltam, hogy ennyire részletesen kellene ezt kifejtenem, hogy ne tűnjek elmebetegnek.
Egyébként az azonosítás ebből kifolyólag egyáltalán nem probléma, azt szeretnénk elkerülni, hogy pár hét/hónap múlva, rengeteg követőnél jusson eszébe a Facebooknak, hogy valamilyen szempontból ez mégis valamelyik közösségi/biztonsági irányelvbe ütközik, és törölje/felfüggessze az oldalt. -
kidnou
őstag
-
Braavos
tag
3 kérdésem lenne a messenger alkalmazással kapcsolatban:
- Van-e valamilyen korlátja, hogy ugyanazzal a profillal több eszközön is használjuk a messengert? (Akár 10-15 különböző eszközről beszélek egyszerre)
- Hogyan tudom megnézni, hogy a beszélgetésekben található képeket milyen eszközökre mentettem le, vagy hogyan lehet beállítani, hogy értesítést kapjak róla, vagy a tevékenységnaplóban jelen legyen?
- Van-e lehetőség a messenger üzenetekben tárolt képeket egyszerre letölteni? -
WhiteWalker
nagyúr
Az miért vagy mitől van , hogy messengerben ha képet akarok küldeni akkor nem tudok , mert tallozáskor ezt írja ahogy görgetem a képeket:
"hiba a média fájl betöltésekor"
Jah és Facebookra se tudok képet feltölteni mert ott is ez a hiba fogad.
Megoldás? Sose találkoztam ilyennel eddig...
-
Sziasztok!
Hogyan lehet visszanézni, ha valaki történetben megjelölt vagy nekem csinált egy ilyet? A szülinapi ilyesmiket szeretném visszanézni de nem tudom hogyan kell, nem szoktam nagyon facezni...
Illetve ismerősök régebbi történeteit meg lehet nézni később? Mondjuk 2 nap múlva? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Miért pipálódik ki folyton az "asztali értesítések bekapcsolva" lehetőség?
Direkt bekapcsolom,hogy windows alatt lássam ha van messenger üzenet. -
Rokababa
csendes tag
Sziasztok!

Régebben volt egy csoportos beszélgetés, amiből az egyik tag kérésemre (nem tudom, adminisztrátor volt-e már beszélgetéseknél 2016 közepén, akkor léptem ki) eltávolított a csoportból.
Az egyik rokon nem is olyan kicsi gyermeke nemrég megkaparintotta a megnyitott Messengerem( a szobámba szaladtam át lefotózni kívánt dokumentumért, amit át akartam küldeni), és mikor visszaadta, azt vettem észre, hogy ennél a beszélgetésnél matat, rá akart nyomni arra,hogy ,,Csoport nevének megváltoztatása"... Azt hiszem, szerencsére végül nem nyomott rá.
Azt szeretném kérdezni, hogy úgy,hogy annak a csoportos beszélgetésnek már 3 és fél éve nem vagyok tagja, így erről, még ha rá is nyomott, a beszélgetőcsoport tagjai/az admin nem kaphatott értesítést, ugye? És ha rányomott volna,sem engedte volna neki módosítani,lévén,hogy nem vagyok tag, ugye?
Hűha, na igen,látszik,hogy szőke nő vagyok... De nagyon kellemetlen lenne,ha ennek a beszélgetésnek bármelyik tagja ilyenről értesítést kapna. Nem is tudom,hogy kérjek elnézést egy ennyire buta kérdésért. Köszönöm szépen a választ!
-
chungee
addikt
Napot!
Hogyan tudom beállítani hogy alapból az idővonal nézete az rácsos legyen
Legyen az akár sajátom vagy másoké. -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Azt meg tudom nézni valahol, hogy ha be szeretnék lépni egy csoportba, akkor bármelyik ismerősöm tag-e?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg annyi, hogy telefonszámot szabad megadni a facebooknak? Észrevettem, hogy valamikor megadhattam. Inkább tavolitsam el? Vagy mire kell nekik egyáltalán?

: