Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki pontosabb magyarázatot arra, hogy a Facebook hogyan, mi alapján választja ki kiket ajánljon fel lehetséges ismerősnek? Mert néha félelmetes dolgok megtörténnek.
Nekem van egyetlen egy profilom, amin kamu név és kamu adatok vannak megadva. Van ezen összesen 6 ismerősöm. Egy olyan ember, illetve pár közeli családtagja, akik egy teljesen elszigetelt részei az életemnek és semmilyen kapcsolatban nem állnak, nem is ismerik az életemben meglévő egyéb ismerőseimet, családtagjaimat, barátaimat, munkatársaimat, senkit. Ezt a profilt csak a velük való kapcsolattartásra használom, más profilom nincsen.
Namost azon már meg sem lepődöm, hogy szokott felajánlani ismerősnek olyanokat akik benne vannak a telefonom kontakjaiban vagy akiktől e-maileket szoktam kapni.
Viszont íme két ledöbbentő példa.
Nemrég külföldi kiküldetés során egy nap munkavégzés során több órát tartózkodtam egy olyan emberke közelében, akivel korábban soha nem találkoztam, soha nem volt közöttünk e-mail vagy telefonos kapcsolat, neve, adatai sehol nincsenek az eszközeimen megadva, elmentve. Másnap a Facebook felajánlotta ismerősnek ezt az embert.

Mégis mi alapján? GPS koordinátákat néz, és aki sokat van fizikailag a közeledben azt már ajánlja is?Másik eset, hogy pár hete egy 25 évvel ezelőtti osztálytársamat ajánlotta fel, akinek szintén semmilyen kontaktja nincs meg és 25 éve nem láttam.

És ezt mégis hogyan, mi alapján???Komolyan néha tényleg rémisztő dolgokat művelnek, jobb bele se gondolni, milyen szinten követik le az életünket...

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP Probook 440 G8 (Core i3-1115G4 / 16GB / 256GB / 14"FHD IPS / HUN BILL / WIN11) Akár 19.990Ft
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_