Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speccy
aktív tag
Velem is ez volt tegnap.. azzal a különbséggel hogy nálam valami Trendmicrot akart felrakatni...nem kattintottam semmire (Chrome).. Malwarebytes + Eset SS nem talált semmit.... minden előzmény, cookiek törölve, semmi, továbbra sem enged tovább.. de közben Operával be tudtam lépni, ahol azt láttam hogy jött egy értesítés a FB-tól hogy "Holnap, 1:24-kor-ig korlátozva van számodra a következő funkció használata: Open Graph-műveletek létrehozása." (fingom sincs hogy ez mit jelent, de nem baj).. belenéztem a tevékenységnaplóba, semmi...végül engedtem a követelésnek és feltettem a programot, ami meglepő módon nem talált semmit, és most már beengedett, a feltelepített programot meg letöröltem... szerintem nincs is semmilyen vírus itt, csak így akarják ráerőltetni hogy használjuk ezt vagy azt a víruskeresőt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest