Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok facebookosok!
Leírom ide is azt amit leírtam a facebooknak:
Valamikor még talán a nyáron regisztráltam a facebookra. Használtam is egy ideig, de aztán úgy döntöttem megszüntetem a fiókom. Így is tettem. A mai napon kaptam meghívót és újra szerettem volna regisztrálni, de nem sikerült, mert azt írta az oldal, hogy az email címem le van tiltva. Ilyenkor mit lehet tenni?
Mivel nem nagyon várok választ, legalábbis ettől tartok, ezért gondoltam megírom ide is hátha van valaki aki tud erről valamit.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Nekem olyan bajom van, hogy a nem ismerősök semmi adatot nem látnak rólam. Piszkáltam az adatvédelmi beállításokat, de hiába, egy ismeretlen személy semmit nem lát róla, akár hogy is állítgatom a beállításokat. Miért van ez? Egy pár fotót meg akarnék osztani, ha esetleg valami ismeretlen rámkeresne, de egyszerűen még az sem megy, egyedül annyi jelenik meg egy ismeretlen személynek, hogy férfi. Ha valaki tudja mi ez, kérem segítsen.
-
Snowy_owl
őstag
válasz enginev3.0 #1439 üzenetére
Ez érdekes. A profilképeket akarom, de nem megy. Ott nincs ilyen beállítási lehetőség.
-
Snowy_owl
őstag
válasz enginev3.0 #1441 üzenetére
Hiába. Ráadásul kíváncsi voltam, hogy mi történik, ha egy tényleg teljesen ismeretlen ember megnéz, ilyen beállítások mellett:
Erre ez történt:
Itt valami nem stimmel.
Van ötleted?
[ Szerkesztve ]
-
Snowy_owl
őstag
Pár csoportot, oldalt követek, de néhány esetén arra döntöttem hogy nem kellenek az értesítések és kikapcsolgattam az oldalakon, aztán jött a hihetetlen dolog, még mindig záporoznk a az értesítések is, meg a bejegyzések is. Hogy van ez?
-
Snowy_owl
őstag
Hello!
Abszolút nem fontos, de miért keveri össze a hírfolyamot egy egyszerű oldalfrissítés? Láttam valamit, majd nyomok egy vissza gombot, és voálá, volt nincs.
-
Snowy_owl
őstag
válasz kopogo #25221 üzenetére
Üdv!
Ugyan ebben a cipőben járok, egyenlőre sikertelenül. Feltettem régebbi verziót is amivel eddig működött apkmirror.com oldalról, de a hibajelenség megvan. A régebbi telefonon gond nélkül megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest