- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Lakótelep szélére ide hozzánk letettek nemrég egy Foxpost automatát.
Na, rendeltem egy apróságot - új venti a NASba, mert a régi hangos volt - oda az automatába.
Reggel jött SMS és email is, hogy átvehetem, van kód, meg QRkód, meg minden.
Délután jövök haza, megyek az automatához, írja, hogy nyitva az ajtó, csukjam be, majd nyomjam meg a "vissza" gombot. De vagy 5-6 ajtó van nyitva - kifeszegetve, az érintőképernyőn meg hiába nyomtam a "vissza" gombot, nem csinál semmit.
Hívom az üffélszolgálatot, persze robothang, persze nem veszi fel... újabb hívás, hogy akkor reklamálás, eredmény ugyanaz. De valami csoda folytán a "vissza" gomb eltűnt, és egy értelmes menü jött elő, hogy feladom a csoimagot, vagy épp átvenném e. Na, innentől meglett a venti, már ki is cseréltem.
De majd leírom nekik a tapasztalataim.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Jahno
veterán
válasz eattila #109495 üzenetére
Na hallod, délután gyorsan eljöttem, hogy megnézzem legalább nyitva van-e a krimo. Erre lehet pont a rossz idő miatt menekültek be, de vannak páran.
Ja, kicsi a világ, eddig csak az egyik csaposlányról tudtam, hogy együtt melózunk a gyárban, de kiderült, hogy innen mindenki ott melózott az ügyviteli osztályon.
-
-igu-
addikt
Úgy tudom, ma este Csepelen lesz iszás vidéki haverokkal. Jahno fizet.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Bujdy81
aktív tag
Megjött végre a projektorvászon is, kész a készlet.
Mivel az NFL wild card körből csak a két szombati meccset néztem meg eddig, így a vasárnapiakat már 60 helyett 120"-on lehet megtekinteni!A projektor olcsó kínai (86k volt), így sötét kell neki, meg elég zajos, ellenben tudja a full HD-t. A vászon viszont elvileg holland, azaz hollandok által specifikált kínai. SOKKAL jobban érezni rajta a fillérbaszást. Mondjuk az is 19k volt postával. Állvány a plafonra, szóval olyan bruttó 110-120 körül lesz a vége.
-
Samott
addikt
A gyöngyösi könyvtárosokat remelem mindenki latta mar.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
npera
addikt
válasz -NoVa- #109486 üzenetére
Ez váz egy elég jó kombónak tűnik:
- mehet rá 5,5" prop is
- az akksi keresztben van, ezért jobb az egyensúlya bármelyik tengely mentén
- mindkét freestyle vázuk ugyanazt a kart használja. Ha fordítva rakod fel, akkor squished vagy stretched
- mehet rá mini kamera (!!!) nagy lencsével. Ez egy királyság szerintem, akkor M12-es lencsés kamerával mindent IS látok majd
- ha nagyon összetöröm, akkor nem 3 hónap egy új váz vagy alkatrészJelenleg az 5,21"-os propokba vagyok beleszerelmesedve, de mehet rá nagyobb is.
-
Vodike
tag
Most átsöpör mindenkin. Semmi bajom szerencsére, ellenben az oltatlan Kollégámmal akivel múlt hét csütörtökön egész nap egymás mellett ültünk. Na ő szarul van :/
exTiga
-
Jahno
veterán
Látom mindenki pozitívan áll a dolgokhoz Tegnapra itt is kidőlt a fél gyár.
-
npera
addikt
Nova, Blueboi, ezt skubizzátok!
Piratframes Hook v2.
5.5′ arms
Weight 120g
Motor to motor 250mmProps size :
TrueX build: 5.5 inches
Squished build: 6 inches- toilet tank akksi
- ugyanaz a kar megy a vázaikra
- nagyon szép karbon
- nagyon komoly csavarok
- torx
- EU-s forrás, mivel Franc(h)iából jön a cucc... -
npera
addikt
válasz -NoVa- #109466 üzenetére
Tegnap jót "mókáztam".
Megpróbáltam felrakni egy Betaflight 4.3 preset tune-t az 54 grammos 3"-os kisgépre. Amin 1202.5 motorok vannak.
Kell hozzá RPM filtering. Na, akkor BlueJay configurator, aztán hadd szóljon. Átflasheltem az ESC-ket. Utána prop le, majd motor próba Betaflight alatt. A harmadik motor csak recegett, 100% error. Megnézem újra, az nem ment át, a flashelés errort dobott.
Próbáljuk újra. Nem megy. Végül eszembe jutott, hogy hátha kell neki a ventilátor, mert túlhevül álltában. Úgy ment.
Felpörög a motor, nincs hiba. Oké, prop vissza, próba hover. Erre minimális gázra full felpörög az összes motor, de nagyon durva deriválttal, majd a kwadot megfogja a kitörésgátló algoritmus.
Nézegetem a beállításokat és sikerült 14-re raknom a mágnesek számát 12 helyett.
12-re rakva visszaállt a rend, újra repült a gép. Utána olvastam, hogy a 96 kHz csak whoopra jó, 2,5" felett érdemes 24 kHz-et használni. Megpróbáltam újraflashelni, de sehogy nem ment.
Akkor eszembe jutott, hogy vannak JESC licenszeim, megpróbáltam azzal és egyből ment probléma nélkül. Akkor most lett RPM filtering a kisgépen is, királyság.
-
npera
addikt
válasz Grillo #109472 üzenetére
Jobbulást neked is!
Mi tünetmentesek vagyunk, a múlt pénteki gyorsteszt eredménye még nem jött meg. A napközis tanárok is dőlnek ki, kérték is, hogy hozzuk el a gyerekeket napköziből, ne hagyjuk benn őket.
Szerintem ez most végigmegy mindenkin, nagyon pici az esélye, hogy nem kapom el én is.
Mondjuk ha ezzel tovább mutálódik a vírus abba az irányba, hogy utána kimúljon (elgyengüljön), akkor végső soron ez jó. De érzem, hogy még szopni fogunk ezzel rendesen.
-
Sipi-
őstag
Kisebbik gyerek igazolt Coviddal itthon, nagyobbiknak negatív a gyorstesztje, asszony nincs jól (kis fejfájás, torokkaparás), nekem enyhe hőemelkedésem van. Jól nézünk ki
Holnap veszek valami házitesztet...https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Samott
addikt
Na ok, ez tenyleg jo.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Grillo
őstag
válasz npera #109468 üzenetére
Hja, az élet nem habostorta, Babolcsai néni.
Mondom nyomok gyorstesztet biztonságként, aztán holnap megyek melózni, meg akkor asszonynak is, mert ő köhög is, meg úgy érzi, stb.
Neki negatív, nekem mindenféle tünet nélkül faszán pozitív, úgyhogy akkor kimaradok mégegy dobásból. És ugye tünetmentesként nem vonatkozik rám a gyerek karanténja sem. -
Jahno
veterán
Ajajj:
-
npera
addikt
Még egy covid a lányom sulijában, az ő osztályában ténylegesen.
Jáj....Most írt a rektor egy órája. Pénteken fertőzött a meg nem nevezett osztálytárs.
-
Samott
addikt
#enkerekelnezest
-
npera
addikt
Dinogy 4S 850 mAh lipo vs Tattu R-line 650 pakk. Az eredmény...
A Dinogy:
- matricája 850-es
- méretre és térfogatra 750-es
- leadott töltésre 650-esSzerintem ne vegyetek....
-
-
-
npera
addikt
E! S12 rivjú.
-
Vodike
tag
5 nap karanten, covid pozitiv vagyok. Semmi bajom, ugy derult ki, hogy mentunk volna nagyszulokhoz es mindig tesztelunk elotte egyet. Enyem pozitiv, asszonye negativ.
exTiga
-
zetor2000
őstag
válasz -NoVa- #109445 üzenetére
Egy komolyabb izében azért rám is rámjönne a para, hogy...
De amikor telik rá, akkor más a világ.Idehaza az Evolveo-t nézegettem, hogy kéne venni valami hazait, de nekem eléggé otrombák, meg nagyok. A többit nem ismerem / nem tudom megfizetni.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-NoVa-
addikt
válasz zetor2000 #109443 üzenetére
Én elbillegek az órapiac alsóbb felén, 1-2 érdekesebb nem mechanikust begyűjtöttem ami inkább kiegészítő timepiece, mint érték, de számít, hogy merjek benne úszni sós vízben meg homokozni a gyerekekkel. Most egy Samsung Watch 4 Classic 46mm van a kezemen, mert ébreszt meg tudok vele Tidalban számot léptetni, hangerőt szabályozni, telefonálni (Knight Rider módra), vérnyomást meg mindent is mér, de órának ez sem számít drágának.
-
Jahno
veterán
válasz zetor2000 #109443 üzenetére
"Mondjuk most se azokat nézem. "
Én igen, meg a fémet is, de mivel nem hordanám így nem kell. Tegnap még volt egy olcsó teljesen új dobozos verzió, ott azért pár könnycseppet elmorzsoltam.
Kölökkoromban kaptam egy órát ajándékba, most már nem sokat ér, ez pont az a halmaz, ami sem nem gyűjtői, sem nem extra. Akkori órás elemet sem mert benne cserélni, itt pattogtam a különböző szervízek közt, mert "nyugati" és "drága" (1990 előtt is 100ezres nagyságrendben beszéltek). Nem sokat hordtam, itt van doboza, papírja is, mert semmilyen ékszert nem bírok. És elég két komolyabb munkavédelmes filmet megnézni, hogy mire jó egy gyűrű :-D
A Casio az király, de főleg a 7zenés, meg a számológépes. Amit senki nem használt, de menő. Befektetésnek meg legyen Omega vagy a mittomén, még mindig jobban megértem, mint a Playstationnel variálókat.
-
zetor2000
őstag
válasz -NoVa- #109405 üzenetére
Ez a karóra még csak nem is igazán drága. 1.5M HUF. Benn a városban több, ettől drágább órát is lehet látni. Akár hordva is. Ahogy utána lehet olvasni, a férjétől kapta. Azt meg nem illik, hogy ne hordja. Amúgy a fizetéséből bőven futja egy ilyenre / hó. Sajnos ez egy ilyen cucc, hogy ha kilóg a ruha alól, akkor villan, és sokan felkapják a fejüket rá, hogy 1.5M. Cartier, ami egy felső(bb)polcos divatóra...
Az egyik erre szagosodott insta oldalon nézelődve a Dzsuzsák gyerek kezén egy jóval drágább valami van, de az meg olyan, hogy a csóka vastagon keresett annyit, hogy miért ne vette volna meg? Ha van 100M / hó, én sem a műanyag Casio órákat nézném.
Mondjuk most se azokat nézem.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz Grillo #109428 üzenetére
Nem az én világom az olyasmi "nyomulás". Én szeretek nyugodtan aludni, és azt szeretem, ha nem b*szogatnak, ha dolgozom, hogy ezt így-azt úgy. Amikor kell valami, ami épp nincs, azt szeretem, ha valahogy megoldjuk, hogy legyen - ha csak átmeneti ideig, akkor is.
A pénz se rossz, persze, ha van... hatalmat sosem éreztem, nem vagyok én "Plankton"Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Samott
addikt
-
Jahno
veterán
válasz Samott #109429 üzenetére
Ezért kell L-39est venni, az olcsóbb és legalább poén
1 milliárdból idehaza is lehet egy átlagos kecót venni ott a Szöcske tisztás alatti részen, NY-ot meg végképp kár idekeverni. Aztán megnézel egy átlagos családi költségvetést, ahol már nincs hitelre lakás és (mivel úgyis mindenhol a kaja kérdéskör) mi megy el rezsire meg kajára. Akkor kijönnek olyan arányszámok, amiből kiderül, hogy az ország nagy részénél megfejthetetlen, hogy miből is él meg mennyi fekete bevétele van.
-
Jahno
veterán
válasz hobizoli #109421 üzenetére
Itt nem mindig értik, hogy mit jelent az 5 millió vagy a 10 milliárd, vagy mik az arányok. A Yachtra ugrani kell, ha valaki mambójambózik 170x annyi értékpapírt, mint a hajó értéke akkor arról fogalmuk sincs.
Amit múltkor írtam, ráugranak egy cégnél 100milliós BEVÉTELre, hogy pfúúúúúú, hülyére keresik magukat és bezzeg nekünk csak egy szaloncukor jutott karácsonyra. Erre általánosságban azt sem tudod megmagyarázni Nekik, hogy a bevétel az egyik szám, oszt ha látná a rezsiköltséget meg a többit, akkor még jobban kerekedne a szeme. Összevissza vannak ezek bekötve.
-
Jahno
veterán
válasz eattila #109417 üzenetére
Azokra is ugrálnak.
Qnadammal bent vagyunk egy gyári munkás csoportban, abból tudnánk mit meríteni. Eredetileg vicc csoportnak indult, mint az irodistás, aztán megérkezett az a réteg, aki nem érti a viccet. No, ott rendszeresen kap szájára az irodista, a mérnök, a vezetés, az üzemvezető és szinte folyamatosan megy a rinyálás, hogy mennyi pénzt kapnak a semmiért és ez meg amaz, csak a semmit csinálás és bezzeg a Nagy Munkásréteg.. És ebben az alap suttyó gépkezelői rétegben elég sokan vannak és meg azt hittem, hogy ilyen nem nagyon van, aztán mégis van. Sőt
-
Jahno
veterán
Ezekre én is azt szoktam mondani, hogy hülyék, mert ami nem fér bele a világképükbe vagy 500 forintnál drágább, azon rinyálnak. A karbantartott meg értéktárolós dologhoz nem értek, akad 1-2 ismerős akinek szerintem a szekrényen drágábbak vannak, akad aki direkt replikázik, tudja a fene. Csak legjobb mikor valaki ilyenre rinyál, Neki meg 2x ilyen drága horgászcucca van
-
hobizoli
nagyúr
válasz Samott #109416 üzenetére
igazabol azt neztem, hogy vhogy igy a NER-n belul, mindenki vmi jo zsiros allami allasban van, egy masik NER-s csaladtagjait alkalmazza az allami cegnel, pl a Nemzeti Bank is
meg nem tudsz olyan NER kozeli vallalkozot mutatani, aki piaci versenyben elert munkakkal erte volna el amit, minden egyes megrendelesuk allami kozpenz kifizetes
semmi olyan, hogy a Si...ns megrendelt egy akarmit es azt felepitettek, es fuuu, csak allami ez, meg allami az
a MAL-s vorosiszap omlesnel a MAV sajat cege megcsinalta a palya ujjapeiteset es 380 millios karteritest kertek a cegtol a birosagon a 1.5km-ert, azaz ~260millio per km
mennyiert is epul majd a kelebiai kinai vonal km-kent... 4.6Mrd?
azert tiz ev alatt talan nem volt 1600%+ az inflacio...
az a szakadek tremtrén is nincs olyan napja, hogy ne rohadna le vmiert, aztan az eredetileg tervezett 5x-ebe kerulttöbb drón kell ;P
-
Samott
addikt
válasz zetor2000 #109426 üzenetére
Nezopont kerdese, 1 milliard huf az csak 3,2 millio dolcsi. Azert csak egy nem tul nagy lakast tudsz venni pl. New Yorkban. Egy jobbfajta Business Jet 70-80 millio korul kezdodik.
-
zetor2000
őstag
válasz WiZARD #109423 üzenetére
1mrd is olyan irgalmatlan pénz, hogy az csak na... 100évig évi 10 milliós éves "fizu", ami ~1milla/hó, és egy fikarcnyit se kamatozott... kevesen élnek 100 évig, és akkor sem újszülöttként kezdik elkölteni a pénzt... azért durván havi nettó 1milla a jelen helyzetben egy tisztességes megélhetést biztosít, akár egy családnak is. Jelenleg sok olyan család van, ahol ennek a közelébe sincsenek, mondjuk 2 kereső mellett.
Ez 100 évig tart...
És akkor "ezeknek" egy mindennapos használati tárgy 1milka, ami olyan, mint másnak a papírzsepkendő, hogy vesz másikat. Csak teljesen más a dimenzió.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
eattila
őstag
válasz Grillo #109419 üzenetére
Nem, a rongy razasuk miatt. Helikopter, hajos kurvinyekek, stb. Szerintem. De lehet tevedek. Meg a kettos merce, hogy masoknak mire van penze es mibol, bezzeg mi….
A tobbivel egyetertek. Ha jot csinalnak azt en is elismerem.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
WiZARD
addikt
válasz hobizoli #109421 üzenetére
Sokan felfogni se tudják mit jelent 1-10-100mrd. Nincs nekik lényegi különbség 1milliós óra és 100mrd bank közt, mert már az óra is felfoghatatlanul drága/értelmetlen.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Grillo
őstag
válasz Sipi- #109420 üzenetére
Itt a nagyobbik már jól van, kicsit még rekedt, kisebbiknek volt hőemelkedése, de nem nagyon, meg kicsit nyomottabb, asszony köhécsel, nekem elment a hangom napközben, meg néha picit köhögnöm kell, de ennyi.
Gyereknél már azt hiszem az 5. osztálytársra írták a szülők, hogy pozitív. -
hobizoli
nagyúr
válasz WiZARD #109418 üzenetére
Mártha Imre-t baszogatjak hogy cambridge-i diplomaval, 25 éve top vezetokent mit ert el, amikor egyebkent se csoringer csaladbol szarmazik es fuuu van egy yachtkikotoje (3.5%-ban az ove), meg egy villaja (amit 20 eve vett, sokkal masabb ingatlanarak mellett), meg egy tizeneves Bentley-je (aminel egy uj ID3/Tesla Model3 is dragabb)... de az, hogy a nemzet veje 100Mrd-ert vesz egy bankot hamincparevesen osszekuporgatva ra a dellat, az egyik feleszu agyhalott nyugit se zavarja
es tuti nem a kosztpenzt verte el erre, van ott tobb istöbb drón kell ;P
-
Sipi-
őstag
Kisebbik gyereket elvittük dokihoz, mert szerdán lázzal hoztuk haza. Dokinál tesztje pozitív lett, doki meg sem akarta már vizsgálni. Végül azért meghallgatta a tüdejét (doki beöltözve).
Már nincs láza, csak fáradt.
Pont holnaptól változik az eljárásrend és az alsóban is csak 7 nap karantén kell, kontakt személynek meg csak 5. De ránk szerintem még a 10 nap vonatkozik.[ Szerkesztve ]
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Samott
addikt
válasz -NoVa- #109415 üzenetére
Ne mossuk mar ossze azokat akik kemenyen megdolgoznak a sikerert es onerobol ernek el valamit azokkal akik az orszagon eloskodve, a piacon egy percig se megprobalva magukat lopjak dagatra magukat.
-
-NoVa-
addikt
válasz WiZARD #109412 üzenetére
"Erre az óra témára az ellenzéknek rá kellett mozdulni, ez nem kérdés, jól lehet ezzel hergelni az embereket."
A gond az, hogy a csőcselék már pusztán azért gyűlöl valakit, mert jobban helyezkedett, jobban tanult, jobban választott az életben, és többre vitte, nem kell már más indok, valós ügy mögé. Már nem kell hozzá párttagnak lenni, és csak pár lépés innentől az, hogy ha nem gopnik stílusban megyek a biopiacra, akkor a dühös tömeg megkövez, mert osztályidegen?
-
zetor2000
őstag
válasz WiZARD #109412 üzenetére
Az órákkal önmagukban semmi baj nincs. Azzal se, ha egy random ország minisztere valami csilivili órát villant, bár jobban tenné, ha valami visszafogottat. Abból is vannak szépek és drágák.
Anno örököltem egy órát, valami "Glashütte" felirat van benne. Szétszedtem, megnéztem a szerkezetet, írtam a gyárnak, azt mondták, hogy ez ~50-100€, mert igen keletnémet... amikor nagyfater vette nagyanyámnak házassági évfordulóra, a gyár a keletnémet részen üzemelt. Ha ~5 évvel azelőtt veszi, akkor egy igen tisztességes vagyont örököltem volna. A 20 éves évfordulóra kellett volna megvenni, nem a 25-re Vagy sokkal később, de azt sajna nagyapám nem érte meg.
Most ilyen Glashütte felirattal óra ~10K€ alatt nincs, de ami van, az is "Union" márkával van logózva. Amikor érdeklődtem az óra felől, akkor küldtek katalógust és árlistát is, meg valami újságot is vagy 2-3 évig. Abban voltak szépségek...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz blueboi69 #109406 üzenetére
Vannak órák - óraszerkezetek - amik irgalmatlan drágák, pedig csak pár fogaskerék meg rugó.
Aki ilyen órát hord, az nem jár piacra, vagy ott nem farhátat vesz... a linkelt márka csak egy a sokból. És ezek mégcsak nem is a leggusztustalanabb órák.Az igaz, hogy az órásmester 1-2 évet elreszelget egy ilyen szerkezetet, ezek nem tömegtermékek. Persze a taobao-n ilyen és ehhez hasonló - az eredetihez nagggggyon hasonlókat megvehetsz állítólag "fillérekért".
Nem probléma, ha nem ismered az órák világát, ez manapság már csak egy réteget érdekel, és egy igazán szűk réteg, aki ebben vásárlóerőt képvisel. Úgy értem, a 7milliárdból azért vannak, akik megengedhetik, de mégtöbben, akik nem.
[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
WiZARD
addikt
Egyetértek.
Távol álljon tőlem, hogy védjem ezeket, kevesen gyűlölik jobban nálam ezt a rendszert és az embereit.
Erre az óra témára az ellenzéknek rá kellett mozdulni, ez nem kérdés, jól lehet ezzel hergelni az embereket.De ha 1 lépéssel hátrébbról nézzük, akkor be kell látni, hogy nincs azzal igazából baj, ha egy ország minisztere, aki havi minimum 5-6k€ körül keres, az egy 4k€ órát hord.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Samott
addikt
A Foo Fighters nagyon raert es csinaltak egy filmet: Studio 666 (Official Trailer) - eleg betegnek tunik.
-
-NoVa-
addikt
válasz Jahno #109404 üzenetére
Aztán az egyszerű újságíró meg FB kommentelő fennakad a csaj drága óráján, miközben pont azzal semmi baj. A jó óra megfelelően karbantartva egy értéktároló tárgy, egy módja az infláció megkerülésének. A jobb szériák még drágulnak is idővel, a kevésbé felfutottak meg inkább csak kevesebbet veszítenek egységnyi idő alatt a használtpiaci árukból, mint az áruk magában pénzként tárolva. Tanulnának belőle ahelyett, hogy szidják, csak azért, mert kormánytag, még nem feltétlenül teljes hülyeség minden amit csinál
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest