Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz -NoVa- #109405 üzenetére
Egyetértek.
Távol álljon tőlem, hogy védjem ezeket, kevesen gyűlölik jobban nálam ezt a rendszert és az embereit.
Erre az óra témára az ellenzéknek rá kellett mozdulni, ez nem kérdés, jól lehet ezzel hergelni az embereket.De ha 1 lépéssel hátrébbról nézzük, akkor be kell látni, hogy nincs azzal igazából baj, ha egy ország minisztere, aki havi minimum 5-6k€ körül keres, az egy 4k€ órát hord.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Jahno
veterán
Ezekre én is azt szoktam mondani, hogy hülyék, mert ami nem fér bele a világképükbe vagy 500 forintnál drágább, azon rinyálnak. A karbantartott meg értéktárolós dologhoz nem értek, akad 1-2 ismerős akinek szerintem a szekrényen drágábbak vannak, akad aki direkt replikázik, tudja a fene. Csak legjobb mikor valaki ilyenre rinyál, Neki meg 2x ilyen drága horgászcucca van
-
zetor2000
őstag
Ez a karóra még csak nem is igazán drága. 1.5M HUF. Benn a városban több, ettől drágább órát is lehet látni. Akár hordva is. Ahogy utána lehet olvasni, a férjétől kapta. Azt meg nem illik, hogy ne hordja. Amúgy a fizetéséből bőven futja egy ilyenre / hó. Sajnos ez egy ilyen cucc, hogy ha kilóg a ruha alól, akkor villan, és sokan felkapják a fejüket rá, hogy 1.5M. Cartier, ami egy felső(bb)polcos divatóra...
Az egyik erre szagosodott insta oldalon nézelődve a Dzsuzsák gyerek kezén egy jóval drágább valami van, de az meg olyan, hogy a csóka vastagon keresett annyit, hogy miért ne vette volna meg? Ha van 100M / hó, én sem a műanyag Casio órákat nézném.
Mondjuk most se azokat nézem.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok