Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuono
csendes tag
Nagyon tetszik ez a fórum, hihetetlen, hogy mindenre tudjátok a választ.

Nem tudom, hogy ilyesmiben is tudtok-e segíteni?! Egy ideje próbálok csinálni magamnak egy véletlen-szám generátort. Egy egyszerű Bernoulli sikerült is (igen-nem bekövetkezéssel), de ennél összetettebbre van szükség, hogy pontosan tudjam szimulálni az összeredményt.
Tehát készíteni szeretnék magamnak egy véletlen-szám generátort. 6 esemény véletlenszerű bekövetkezése (pl. 1000 esetből), meghatározott valószínűséggel. A kép mutatja, hogy miről van szó. A "Data Analysis" alatt keresgéltem hozzá, de nem tudom melyiket kéne használnom, azt meg pláne nem, hogy hogyan. Bár excelhez kötődik, de lehet kissé OFF.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Játékok
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50