- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Próbáltam ofszettel megadni az egyes csoportok területét, de valamiért nem fogadta el, pedig sokszor alkalmaztam már máskor.
Oly
Ha az ofszet képlet darab2-részében fixen megadod a sorokat is, akkor semmi szükség a teljes képletre. Annyi erővel a névadásnál is megadhatod fixen a tartományt.=OFSZET(Munka1!$F$2;0;0;DARAB2(Munka1!$F$2:$F$11);1) helyett
=OFSZET(Munka1!$F$2;0;0;DARAB2(Munka1!$F:$F);1) lenne jó, csak valamiért most nem fogadja el nálam sem.Viszont van egy jó hírem, ha az egyes csoportokban legalább 10 adat van. Az érvényesítés legördülője 10 sort mutat. Nem lesznek üres sorok, ha a névadást így végzed:
1. az egyes oszlopokban csak a csoportok elemei legyenek, tehát a csoport neve, ahova tartoznak, ne virítson az első sorban.
2. kijelölöd a teljes oszlopot, és a szerkesztő sor bal oldalán lévő "Név mező"-be beírod a csoport nevét. Ez ugyanaz legyen, ami az első érvényesítésben szerepel.
3. beviszed a 2. érvényesítésbe az indirekt függvényt.Az egyes csoportok bővülését automatikusan követik majd a második érvényesítések.
(ezt valahogy értelmesebben is meg lehetett volna fogalmazni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50