Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok tul nagy expert excelben, lehet egyszerubb a megoldas mint gondolom, igy elnezest ha alapveto kerdesbe futok bele.
Van egy tablam amiben egy vezerlo (legordulo lista) valtoztat kepleteken. Tobb ember is hasznalja ezt a tablat es azt kellene megoldanom, hogy ok csak bizonyos cellak tartalmat tudjak atirni. Ezt zarolassal egyszeruen kivitelezheto, de azt nem tudom megoldani, hogy a felhasznalo ne tudja modositani, a vezerlo viszont igen. Probaltam a lapvedelemnel modositani az engedelyeket de mindenhogy belefutok amikor valtok a listaban, hogy a vezerlo nem tud modositani a vedett lapon.
Tehat a kerdes: Hogyan tudnam a legegyszerubben megoldani, hogy egy cellat a felhasznalo ne tudjon modositani, de egy vezerlo igen?
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50