Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Owlet
újonc
Sziasztok!
Készítek egy időpontfoglaló "makróegyüttest", melyben a szabad időpontokból a felhasználó tud érkezési és távozási dátumot választani. A szabad időpontok a munkalapon zöld háttérszínnel rendelkeznek.
Ablak inicializáláskor beolvassuk a szabad időpontokat:
Private Sub FillDates2()Dim ws As WorksheetDim cell As RangeDim greenColor As LonggreenColor = RGB(0, 204, 102)Set ws = ThisWorkbook.Sheets("2025")For Each cell In ws.UsedRangeIf cell.Interior.Color = greenColor And IsDate(cell.Value) ThenMe.ErkezesiDatum.AddItem Format(cell.Value, "yyyy.mm.dd")Me.TavozasiDatum.AddItem Format(cell.Value, "yyyy.mm.dd")End IfNext cellEnd SubEz rendben fut, a ComboBox-ban láthatóak a szabad időpontok, viszont azt nem tudom megoldani, hogy az időpontok a legrégebbitől a legfrissebbig legyenek listázva.
Jelenleg így néznek ki a dátumok:
Nem is értem, alapértelmezetten mi alapján rendezi ezeket sorba. Mert nem hónap szerint és nem is nap érték szerint. Van erre valami ultimate egysoros megoldás? Vagy akár több?

Előre is köszönöm a segítséget : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50