Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnamed
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség a következő dologban:
az excel solverem nem hajlandó elfogadni azt a korlátozó feltételt, hogy a módosuló cella értéke integer legyen. Megnyitottam egy korábbi munkalapot, ahol a solvernél már be volt állítva az egész érték kritérium (ezt a munkafüzetet nem ezzel az excellel csináltam), megpróbáltam módosítani rajta, de nem megy, a köv hibaüzenetet nyomja ki: ''A korlátozó feltétel szám, egyszerű hivatkozás vagy numerikus értéket adó képlet lehet.'' Egyébként a bináris érték korlátozás tetszik neki, nem tom, pont ez miért nem...
Na ez van, ha valakinek van ötlete, az jól jönne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50