- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven10011
senior tag
HELP!
Valaki segitsen legyenszives, mert mindjart felrobbanok.
Egy excel eszkozt probalok letrehozni, ami mindenfele okos dolgot csinalna, a reszletek most nem fontosak. A lenyeg, hogy teszteles kozben eszrevettem hogy az eredmenyek nem azok, amiket vartam es elkezdtem visszahamozni a funkciokat hogy megtalaljam hogy hol a hiba.
Ahhoz hogy a hiba forrasat megtalaljam vissza kellett mennem egeszen egy kivonas muveletig, ami a hibas eredmenyt adja.
Valami oknal fogva az Excel szerint a 3354.1 - 3354 = 0.0999999999999091, nem pedi 0.1.
A ket szam amit kivon azok ugy lettek kezzel begepelve, nem pedig egy funkcio eredmenyei. Kiprobaltam meg hasonlo nagysagrendu szamokkal is es azokkal is hasonlo eredmenyre jutott. Meg egy teljes gep ujrainditast is kiprobaltam, es meg az se vezetett eredmenyre.
Valaki meg tudna nekem magyarazni hogy most mi van? Vagy en aludtam at egy matek orat a suliban anno vagy ez valahogy nem stimmel.
Elore is koszi!
raven
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50