- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven10011
senior tag
HELP!
Valaki segitsen legyenszives, mert mindjart felrobbanok.
Egy excel eszkozt probalok letrehozni, ami mindenfele okos dolgot csinalna, a reszletek most nem fontosak. A lenyeg, hogy teszteles kozben eszrevettem hogy az eredmenyek nem azok, amiket vartam es elkezdtem visszahamozni a funkciokat hogy megtalaljam hogy hol a hiba.
Ahhoz hogy a hiba forrasat megtalaljam vissza kellett mennem egeszen egy kivonas muveletig, ami a hibas eredmenyt adja.
Valami oknal fogva az Excel szerint a 3354.1 - 3354 = 0.0999999999999091, nem pedi 0.1.
A ket szam amit kivon azok ugy lettek kezzel begepelve, nem pedig egy funkcio eredmenyei. Kiprobaltam meg hasonlo nagysagrendu szamokkal is es azokkal is hasonlo eredmenyre jutott. Meg egy teljes gep ujrainditast is kiprobaltam, es meg az se vezetett eredmenyre.
Valaki meg tudna nekem magyarazni hogy most mi van? Vagy en aludtam at egy matek orat a suliban anno vagy ez valahogy nem stimmel.
Elore is koszi!
raven
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest