- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagy.aa
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám:
Adva van egy excel tábla, több füllel, egy szerveren elhelyezve. Itt kellene megkeresni egy adott számsorozatot (ez változó mikor milyet) és ahol ezt megtalálja azokat a sorokat akár egy msgbox-ba kiíratni vagy egy új munkalapra elhelyezni.
Remélem érhető voltam, tehát egy excel fájlban megkeresni bizonyos cellákat és ahol ilyet talál azokat a teljes sorokat kiíratni egy üzenet ablakba vagy új excel táblába.
Szerintem excel makróval megoldható lenne de sajnos én ehez tök hülye vagyok. Viszont nagyon sokat segítene!
Nagyon hálás lennék ha tudna ebben valaki segíteni!
Üdv
András
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50