Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szt82
csendes tag
Sziasztok!
Excel makróban kellene nekem segítség. A helyzet az, hogy egy olyan makrót szeretnék készíteni, amelynek segítségével weblapról tudok adatokat letölteni. A probléma forrása az, hogy minden nap adataihoz különböző lap tartozik, a következő példa szerint:
október 26-i adat a
http://www.xyz.com/date=20061026&type=C&expiry=200612
címről tölthető le. a témához abszolút lámaként rögzítettem egy makrót, mely alapjául szolgáló Excel fájl első munkalapján egy cellába kell beírni a vonatkozási dátumot 20061026formában. egy másik lapon cellákban szerepelnek a ''http://www.xyz.com/date=''(pl A1 cella), &type=C&expiry=200612''(A2 cella) beírások, és egy cella áthivatkozik a 20061026-ra (A3 cella). innen a +A1&A3&A2 képlettel előáll a letölteni kívánt weblap címe. a makrót úgy rögzítettem, hogy a képlet által előállított webcímet egy új munkalapra értékként beillesztettem, copy a szerkesztőlécen, majd ''Külső adatok átvétele''-be paste, és letöltöttem a weblapot. Így a makróm viszont csak az első kísérletkor letöltött lapot hajlandó újra meg újra letölteni, az első munkalapon található dátum megváltoztatására nem reagál.
tudtok valami megoldást, hogy ne így legyen?
Köszi szépen!
Üdv,
t.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő