- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szt82
csendes tag
Sziasztok!
Excel makróban kellene nekem segítség. A helyzet az, hogy egy olyan makrót szeretnék készíteni, amelynek segítségével weblapról tudok adatokat letölteni. A probléma forrása az, hogy minden nap adataihoz különböző lap tartozik, a következő példa szerint:
október 26-i adat a
http://www.xyz.com/date=20061026&type=C&expiry=200612
címről tölthető le. a témához abszolút lámaként rögzítettem egy makrót, mely alapjául szolgáló Excel fájl első munkalapján egy cellába kell beírni a vonatkozási dátumot 20061026formában. egy másik lapon cellákban szerepelnek a ''http://www.xyz.com/date=''(pl A1 cella), &type=C&expiry=200612''(A2 cella) beírások, és egy cella áthivatkozik a 20061026-ra (A3 cella). innen a +A1&A3&A2 képlettel előáll a letölteni kívánt weblap címe. a makrót úgy rögzítettem, hogy a képlet által előállított webcímet egy új munkalapra értékként beillesztettem, copy a szerkesztőlécen, majd ''Külső adatok átvétele''-be paste, és letöltöttem a weblapot. Így a makróm viszont csak az első kísérletkor letöltött lapot hajlandó újra meg újra letölteni, az első munkalapon található dátum megváltoztatására nem reagál.
tudtok valami megoldást, hogy ne így legyen?
Köszi szépen!
Üdv,
t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50