Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Köszi szépen, bár a makrók kicsit elriasztottak, főleg hogy a GDocs-ba még kevésbé van fogalmam hogy kell őket beépíteni, úgyhogy inkább megcsináltam kézzel az ellenőrzést.

Akadt most viszont itt egy újabb kihívás, ugyanezen online tábla C oszlopának tartalmából kellene készíteni egy ugyancsak online dinamikusan változó kördiagrammos kimutatást a választott lehetőségek arányaival. Csakhogy mint látszik a C oszlop celláiban a Google szavazós űrlapjának köszönhetően vegyesen, vesszővel elválasztva kerülnek be az eredmények. Így meg nem tudom hogyan lehetne megszámoltatni vele melyikből mennyi van összesen, és azt végül diagrammba tenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50