- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
Persze. Azaz igen be volt zárva. Mivel a makro ugy indul, hogy létrehoz egy új munkafüzetet, ezért gondoltam már az elején el kell menteni egy bizonyos fájlnév alatt, hogy lehessen rá hivatkozni. A ''Munkafüzet1'' is maradhatott volna amit alapból ajánl, de mi van ha már van nyitva egy Munkafüzet1 táblázat. Akkor képes belerondítani. Így gondoltam rögtön ahogy megnyitom el is mentem, és ugye jó lenne ha a dátum benne lenne a fájlnévben. De a MA() függvényt ha vágólapra teszem akkor ez lesz a vágólapon:''MA()'', nem pedig a dátum, mégha az is látszi. Egy másik cellába mentettem értékként így lett:''38794'' <--- ez van ma
. Ezt dátumformátumra hozva, már vágólapra lehet tenni dátumként, de innenstől fogva a makrorögzítő nem úgy kezeli mint az aznapi aktuális dátum, hanem mint 2006.03.17 azaz a makrorögzítés napján lévő dátum. 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 11 Pro 64Gb
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ezt dátumformátumra hozva, már vágólapra lehet tenni dátumként, de innenstől fogva a makrorögzítő nem úgy kezeli mint az aznapi aktuális dátum, hanem mint 2006.03.17 azaz a makrorögzítés napján lévő dátum. 
Fferi50