- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
Persze. Azaz igen be volt zárva. Mivel a makro ugy indul, hogy létrehoz egy új munkafüzetet, ezért gondoltam már az elején el kell menteni egy bizonyos fájlnév alatt, hogy lehessen rá hivatkozni. A ''Munkafüzet1'' is maradhatott volna amit alapból ajánl, de mi van ha már van nyitva egy Munkafüzet1 táblázat. Akkor képes belerondítani. Így gondoltam rögtön ahogy megnyitom el is mentem, és ugye jó lenne ha a dátum benne lenne a fájlnévben. De a MA() függvényt ha vágólapra teszem akkor ez lesz a vágólapon:''MA()'', nem pedig a dátum, mégha az is látszi. Egy másik cellába mentettem értékként így lett:''38794'' <--- ez van ma
. Ezt dátumformátumra hozva, már vágólapra lehet tenni dátumként, de innenstől fogva a makrorögzítő nem úgy kezeli mint az aznapi aktuális dátum, hanem mint 2006.03.17 azaz a makrorögzítés napján lévő dátum. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple MacBook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NBA és kosárlabda topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ezt dátumformátumra hozva, már vágólapra lehet tenni dátumként, de innenstől fogva a makrorögzítő nem úgy kezeli mint az aznapi aktuális dátum, hanem mint 2006.03.17 azaz a makrorögzítés napján lévő dátum. 
Fferi50