Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Bestbuy játékok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 12:31:58

LOGOUT.hu

Szabályok:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15005) [Prolixus] válasza i2k (#15002) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Nem akarok játszani vele egy darabig még, nem lesz rá időm. De 3 eurókért sem akarom majd jóval később behúzni, mert abból alig van bevétele a fejlesztőnek. Ennyit reálisnak tartanék érte viszont.

Az a baj ezzel a "szarul optimalizálták, ne vegyük meg" hozzáállással, hogy nem lehet tudni hogyan interpretálja a stúdió a "bojkott" következményeit. Lehet azt fogják gondolni, látván az elég gyengusz PC-s eladásokat, hogy pl. jogosan nem költöttek normális portra, mert alig van rá kereslet, vagy akár azt, hogy egyáltalán nem is fogják a jövőben PC-re portolni a folytatást (ha lesz egyáltalán), mert nem éri meg.

Ha amúgy fosul sikerült volna a játék nem technikai szempontból, akkor persze, venné a f@szom, rossz játékért nem fizetek. De a Dishonored 2-ről mindnehol csak szuperlatívuszokban beszélnek, a legkevésbé rossz vélemény kb az, hogy nem sokat fejlődött az elődjéhez képest.

Nekem nagyon kedves játék az első rész, és hiánypótló is szerintem. Úgyhogy mindenképpen támogatni akarom a fejlesztését, abban bízva, hogy lesz folytatása a jövőben. Főleg így, hogy amúgy nem fogy olyan jól, mint remélték...Szóval itt inkább az a dilemma, hogy támogassak-e egy minden bizonnyal kiváló játékot azon a platformon, ahol nagy szükség lenne a pénzemberek felé a pozitív megerősítésre, vagy "büntessem" őket, mert nem foglalkoztak a PC porttal.

(#15003) asuskiddd

Nem tudni még.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Bestbuy játékok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.