Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
maddionmax
senior tag
Kis fejlemény...na jó, inkább vicces, mint fejlemény
Ubisoft válaszát elküldtem G2A-nak, nem hatotta meg őket 8 órán keresztül. Új ticket nyitása ugyanarra az ügyre, 5 percen belül üzenet, hogy már van ilyen ügy, zárják a ticketet.
Ok, Live Support...kérik, hogy tegyem fel a következő kérdést Ubisoft Supportnak (igen,még mindig én):
"I realize it's from an unofficial reseller, but what is the exact reason behind the ban?"Ha megvan a válasz, csatoljam a tickethez
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Amazon
Valkyria Chronicles - STEAM - $9.99
Renegade Ops - STEAM - $3.00
Dungeon of the Endless - Crystal pack - STEAM - $7.99Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Dilikutya
félisten
Nyöghetett volna a Ubisoft valamit, miért veszik le a fiókokról a kérdéses játékokat, de ettől még mindenki ugyanúgy szabhatja a jogorvoslati lehetőséget, a g2a-n múlik, térít-e vissza valamit. A lényegen nem változtat, mindenki tudja jól, hogy ezek milyen helyek, mik a kockázatai. Én életemben egyszer vettem talán pont a g2a-n szürke játékot, a kettő volt együtt 1€, annyi kockázat belefér, de hogy ezreket kockáztatni, mikor fél éven belül az első akcióban a játékok fele a Steam-en is kerülni fog annyiba. Fillérbaszós türelmetlenség szürkeboltból vásárolni. Én is csak azért vásároltam, mert 1€-ért kaptam két olyan játékot, ami valamiért lekerült a Steam-ről.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Hunbeast87
senior tag
válasz bullseye #89377 üzenetére
Hirtelen a vásárlókra nem találtam jobb szót, nem kellett volna kiretusálnod a nevemet
Főleg nem a koponyás profilképemet...Ez a megoldás mindenre: beillesztenek egy sablonszöveget és kész. Sejthető volt.
Lehet tudni, hogy csak a G2A-s kulcsokat vontál vissza, vagy olyanokat amiket a felhasználók árultak az oldalon?
Usertől vett Watch Dogs játékom eddig még meg van.[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Lackki
őstag
válasz szami777 #89389 üzenetére
shieldről annyit, hogy mikor kollégámnak mutattam az oldalt, egyből vett xbox live 12hónapot és alapból ugye be van nyomva shield. Nézett mikor kiderült, hogy arról van szó, vki nézi ahogy aktiválja.
Vicces, hogy nem ment a kód. kérdezte a csajt hogy ilyenkor mi van, az meg közölte, hogy írjon a microsoftnak Ő ezt megtette, majd a microsoft 2 hét után hajlandó volt válaszolni is, és igazából annyi lett az egészből, hogy a microsoft megkérte a g2a-t, hogy adjon új kódot. 3 hétig tartott a móka.Ennyi a shieldről
Privátot hamarabb észreveszem
-
warcat
veterán
válasz Csapoati #89391 üzenetére
Én fogok venni,de az ebayen keresztül,mint eddig is.
[link]
Semmi plusz fee, és ebay+péjpál jó barátAmúgy vicces a letiltások mellett,hogy továbbra is megy a g2a weekly sale, a Far Cry 4 sold out, Unity még van
Kérdeztem már párszor,hogy honnan a fenéből szereznek ennyiért,részben megvan a válasz
Valamennyire érthető,az orosz út bezárulása után csodálkoztam is,hogy mit árulnak még.
Az érthető alatt arra gondolok,hogy már a sokkal neccesebb vonalakat is fel kell vállalniuk,hogy legyen mit eladni,valószínű becsúszott valami bothálózat által beszedett kártyainfókból vásároló cápa a viszonteladók közé.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Csapoati
nagyúr
válasz Agyzuzo #89378 üzenetére
Bár a felháborodásod nyilván jogos, a G2A mégiscsak közelebb áll az ecseri piachoz (tekintve hogy csak egy platform az eladóknak), ez már a G2A Shielddel is csak nyilvánvalóbb lett. Bár láttuk az is mennyit ér... Én se veszek ezentúl még WoW Gamecardot se ott, pedig 2 ezerrel olcsóbb, mint a boltban és eddig nem is volt semmi gond vele.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz szami777 #89389 üzenetére
Az ilyen történetekkel az a baj, neha kimarad belole 1-2 aprosag.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
szami777
addikt
válasz WayneGace #89383 üzenetére
Most látom, hogy a fórumtárs igényelte a shield szolgáltatást és úgy kapott használt kulcsot.
Az úgy viszont nagyon meredek, elmehet a búsba az egész banda.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Lackki
őstag
FEZ
2.49USD napi dealszerintem az egyik legjobb puzzle/platform game. Hangulata és a zenéje is óriási
Privátot hamarabb észreveszem
-
Zamery
senior tag
válasz Agyzuzo #89378 üzenetére
Nem akarom védeni az UBI-t mert szerintem hibásak, ha másban nem, akkor a vevőtájékoztatásban mindenképp. Egyébként nem ez az első eset, hogy ez megtörténik a G2A-val, mint ahogy azt a mellékelt ábra mutatja: [link]. Érdemes végigolvasni.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
törölt tag
-
WayneGace
őstag
válasz maddionmax #89381 üzenetére
Ha nagy visszhangot kap a dolog és úgy ítélik meg, hogy jobb tenni valamit, akkor lehet visszaadják a pénzt. De enélkül egy ilyen, tudtommal hongkongi, cég ellen sok mindent nem tud tenni az egyszerű vásárló.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
wikings2
őstag
válasz Darth_Revan #89379 üzenetére
Én próbálkoztam w3+tft vásárlással a napokban g2a-ról és a pp egyszerűen nem volt hajlandó a tranzakciót véghezvinni mondván hogy a kártyaszolgáltatóm letiltotta a műveletet. Időközben akciós lett a gw2, megpróbálkoztam a megvásárlással pont a bankba menetel előtt ahol vérfürdőre készültem, erre szó nélkül megvettem. Szóval g2a sem játszik tovább, kitudja miért dudált a pp, csak jót akart nekem
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
maddionmax
senior tag
válasz bullseye #89377 üzenetére
Az első levélre tényleg perceken belül válaszoltak és kérték forduljak Ubisofthoz tájékoztatásért,majd amit ír a kiadó másoljam be. (Tök jó, hogy a pénzemért én kilincselhetek, ám legyen.)
Lefutottam a tiszteletkört, majd Ubi válaszát visszaküldtem G2A-nak, ahol "már várták"....7 órája nem tudnak válaszolni. -
bullseye
addikt
válasz Darth_Revan #89379 üzenetére
Tényleg mázli, mert nem elég, hogy most esetleg elvették volna a Unity-t, de addig meg meglett volna!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Darth_Revan
veterán
Már annyiszor szereztem pénzt vissza g2a-tól, hogy szerintem a PP-met bannolták is, mert multkro venni akartam zakcsiós AC Unity-t, de fizetés után amikor feldolgozta a rendelést, akkor sikertelen lett és automatikusan refundot adtak...még szerencse, hogy így jártam
-
Agyzuzo
addikt
válasz BigBlue69 #89353 üzenetére
Igen, az Ubi a hibás... Kell részleteznem miért? Egy k*rva szó nélkül töröltek egy játékot a fiókomról. A MINIMUM hogy leírják:
- a törlés tényét
- a törlés indoklását
- lehetséges jogorvoslat lehetőségét.Ez így nem csak hogy egy paraszt lépés volt, de jogszerűtlen is. Ezt kifejtettem nekik. Amúgy leszarom, ha ők így állnak hozzá, nekem sem kell másképp. Én jóhiszemű vásárló voltam, pénzt adtam ki, egy tudásom szerint jogtiszta szoftverért (a G2A megítélése jóval negatívabb annál mint ami a valóság, ez meggyőződésem - azért mert nem egy GMG vagy Amazon, még nem is az ecseri piac). Erre a reakció hogy kurva szó nélkül törlik. Ne mondja nekem senki, hogy ez rendben van, mert NINCS.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
bullseye
addikt
válasz maddionmax #89332 üzenetére
-
válasz tomsolo #89374 üzenetére
Premium edition upgrade includes Dark Side Cookies bonus DLC that features:
Clot of Darkness amulet providing bonus to money and experience
Two additional locations
Over a dozen additional quests and a new unitHa mar vegigjatssza az ember a simat, nem hiszem hogy lenne ertelme premiumot venni kesobb steamrol (5.99euro most, 1.5 lenne 75% akcioval).
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
tomsolo
addikt
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Źşë'
addikt
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
tupacamaru
veterán
válasz tomsolo #89371 üzenetére
Annak idején nagyon tetszett ez a játék.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tomsolo
addikt
Homeworld Remastered Preorder - 27,19€
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Game Giveaway of the Day - Heroes of Hellas 2: Olympia
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
tomsolo
addikt
válasz szami777 #89367 üzenetére
> Én egyedül a g2a-ról beszélek itt, ahol tömeges revoke történt.
Akkor jó mert a kinguin/fast2play-n is detto ez történt. Egyébként sztem sokban hasonlít a jelenlegi uplayes sztori a rebellion Sniper Elite 3 hajcihőre.
Egyébként akinek leszedte az UBI a játékát az nézze már meg hogy a G2A/Kinguin orderén milyen seller név van/volt ez azért - ha nem is sokat - de lehet segítene v. irányt mutatna ki is bukott ki.
-
törölt tag
Beismerem , tévedtem a Nuuvemmel kapcsolatban .
-
szami777
addikt
válasz bullseye #89361 üzenetére
+(#89360) dadawa
Ne essünk át a ló túloldalára, aki alaposan odafigyel a tradeléssel nem ütheti meg a bokáját.
Az amazonnal, nuuvemmel sincs semmi baj, a topikösszefoglaló szerint sem:
"Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus"
Én egyedül a g2a-ról beszélek itt, ahol tömeges revoke történt.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
ViharVadász
őstag
válasz nepszter1 #89246 üzenetére
Én tudom ajánlani. Általában egyedül szoktam kalandozni a világban, de sokszor találkozok játékosokkal, akik éppen valamilyen dinamikus eventet próbálnak véghez vinni. Harcrendszer szerintem nagyon jó lett, egyszerűen imádom. Én még teljes árat fizettem érte, de szerintem 10 euróért (vagy 15 - attól függ, melyiket tervezed megvenni) ajándék.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
arty
veterán
válasz echterion #89352 üzenetére
"de az origin és az ubifos-store azért jó, mert régiómentes, nem olyan szarok mint a sztím"
részvétem mindenkinek, akitől vettek vissza cuccot. a hatdolláros wocsdogzom, még régről - megvan....
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
SenorGrande
senior tag
válasz #79621120 #89360 üzenetére
Az hol van megtiltva, hogy az USA-ban élő magyarok, magyarul tudók ide járjanak Amazon akciókról (is) informálódni?
Ne pörgessük már fel ezt a témát hétről-hétre, teljesen felesleges.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
bullseye
addikt
válasz #79621120 #89360 üzenetére
Meg az össze kulcsos megjegyzést, meg az összes helyi tradert, mert nálunk sincs eredetigazolás. Marad kb. a 4-5 ismert digi hely, meg a hazai boltok (bár azokért sem tenném tűzbe a kezem). Szóval az egész topik törölhető nagyjából.
-
törölt tag
@echterion
Nem szüntették meg , én töröltem mivel később már nem használtam semmire sem .
@xsanyi77
Szerintem az Amazont és a Nuuvemet ( meg az összes VPN-es marhaságot ) is törölni kellene innen , hiszen egyikről sem tudunk vásárolni hamis lakcím nélkül .
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz micafighter #89303 üzenetére
Aki ide jár a topikba tudja, hogy szürke és kétes eredetű, a többi 99% meg nem és szépen rá is cseszik.
És itt nem is 1-2 eurós játékokról van szó, hanem többezres AAA címekről.
Ide nem is kéne többet linkelni G2A-t, menjen tiltólistára, modi meg törlje az esetleges g2a linkeket szvsz.
Vagy ilyen erővel a 0 repes trade linkeket is bedobálhatnánk ide, ugyanaz.
Redditen és Isteheranydealen sem véletlenül nincsenek kint ilyenek.[ Szerkesztve ]
-
válasz #79621120 #89350 üzenetére
Az klassz, engem mikor chargebackeltek, mindig megnyerték (egy kivetelevel ahol emailben is gyakorlatilag leirta a srac hogy aktivalta koszi szepen) . Szamomra ez az egesz total bekohogés alapunak tunik, jaj rossz kulcs es mar kuld is vissza a pp a penzt..fel nem tudom fogni nalad miert nem.
-
sagem
addikt
A G2A-n néha van Paypal exlusive offer, illetve én már kaptam magától a Paypaltól olyan levelet, amiben a kiemelt akciók közé volt válogatva a G2A..szóval szívesen ajánlják neked, de ha baj van velük, akkor széttárják a kezüket, kedves
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
echterion
nagyúr
válasz KubanitoS #89354 üzenetére
Amúgy egyetértek veled abban, hogy a jelenlegi rendszerben ezekről a helyekről vásárolni kockázatos. De majd a kolléga megírja (ha akarja), hogy elkobozták-e a fiókját vagy sem. De ha még megtették is, szerintem nem egy abszolút nélkülözhetetlen szolgáltatás, bőven meglennék nélküle is.
(#89356) sagem: Jah...mint minden kapitalista nagyvállalat. Addig kedvesek, amíg nekik jó.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Nem ismerem a Paypal működését, csak nehogy aztán az legyen a vége, hogy ugyanazt a bankkártyát ne vegye be másik fiókra a rendszer. Szerintem előre utalni kétes embernek kétes cd kulcsért paypal giftként már alapból nem volt jó húzás. Persze mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
echterion
nagyúr
No igen, de nem az eredeti tulaj jön hozzám a kocsiért, hanem a hatóság. Én ezt a közeget hiányolom innen. Ha így működne, egy szavam se lenne, de így csak hatalommal való visszaélés a szememben.
Ahogy maddionmax is mondja.(#89341) Csapoati: Rendszerhiba, ezért lehet ezekkel trükközni. Ha ennyire akarják a régiózást, csinálják meg rendesen, hogy ne lehessen másik régióból indítani. Amúgy igen, aki ilyen helyről vesz, jelenleg az a legjobb megoldás számára, hogy mielőbb kipörgeti.
(#89351) KubanitoS: Csinál másikat. Ami jár, az jár. Ha én nem bújhatok ki a szürke kulcsos kaszálás alól, akkor a paypal se tehesse. Különben szart se ér a szolgáltatása.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz micafighter #89347 üzenetére
Engem egy külföldi srác vert át egy hamis Diablo 3 CD kulccsal , amit PayPalon keresztül ( mint ajándék ) fizettem ki neki . A PP elutasította a pénzvisszatérítési igényemet , ezért elmentem a bankba a kinyomtatott PP bizonylattal és elmondtam , hogy csalás áldozata lettem és hogy PP-on keresztül nem sikerült visszakapnom a pénzem . Kitöltöttek néhány nyomtatványt és sztornózták az átutalást .
-
sagem
addikt
válasz #79621120 #89259 üzenetére
Mondjuk legalább nem törölték a fórumot, ez is valami Steamen nem egy cég azonnal bannol a fórumról, ha valami negatívat merészelsz írni a termékükről/róluk..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Darth_Revan
veterán
G2A eleg lutri, foleg most hogy 27% afat mar raraknak nekunk, mar nem is eri meg...ha nem adjak vissza a penzt es ok se segitenek ugy hogy fizettel a shield szolgaltatasert, akkor PayPal claim es szevasz...
En mar 2x szereztem vissza penzt toluk...
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz micafighter #89344 üzenetére
Igen. Nem szeretik az ilyet mivel rajtuk keresztul kell csinalni, a kártyakibocsátón keresztül pedig direktbe elveszik tőlük. De fentebb van tapasztalt kollega , kerdezd meg hgoyan sikerult elinteznie. Ez se bemondásra meg puszira megy....
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
válasz micafighter #89344 üzenetére
Nekem nem tíltották le a fiókomat .
-
Mate
nagyúr
válasz bullseye #89339 üzenetére
Szerintem az egyetlen amibe bele lehet kötni az az, hogy nem szólnak. Mondjuk lehet kaptak egy kulcs listát, hogy ezek lettek lopott kártyával vásárolva, tiltsátok őket. Ők ezt megtették és 1-2 napon belül jönnek az értesítések, hogy ez és ez lett tiltva emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz bullseye #89334 üzenetére
Isten orizz, hogy karorvendjek ezen. Arrol van csak szo, hogy kockazatos volt alapbol a dolog, aki az elonyt elvezte, annak a hatranyt is turnie kell. Igy sem jellemzo azert, hogy minden 2. szurke kulcsot letiltananak. Az a tanulsag amugy, hogy gyorsan vegig kell jatszani a szurke forrasbol szarmazo jatekokat.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
törölt tag
SW: Battlefront II Ultimate Pack 3.1.1
Remélem , hogy kompatibilis a GOG verzíóval .
-
bullseye
addikt
válasz wwenigma #89336 üzenetére
Ha nem random tiltanak, akkor valahol azért kell lennie valami alapnak, hogy mi alapján, ahogy madionmax is írta. Mondjuk egy banki/rendőrségi jelentés a lopott kártyákról (esetleg már olyan szakaszban, hogy nem valaki trükközött apuci kártyájával és utólag tagadja le). Nem kérem, hogy nevezzék meg az elkövetőt, csak szeretném látni a dolog mögött az indoklást.
@mate3553
Valóban, csak várhattak volna még egy kicsit, mondjuk amíg kiadnak egy olyan játékot, ami megfelel a hype-nak, és be is fejezték. Bár ez nyilván több év lenne.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
dokken
tag
Theme Hospital ingyen [link]
-
nagyúr
Azt hittem valami jó akció van azért ez a sok hsz.
De látom csak ubisoft megint.Amugy gondolom azért törölték mert eltérő régiós volt nem?
Attól még hogy G2A-n vetted lehetett kínai vagy más ázsiai verzió.Szóval ez lehet a baj, amit persze régiós megkerülés miatt meg is tehetnek. A Steam ilyenért ugye "bannolhat", ha kiderül.
Szvsz örülhettek is nem az lett.
Egyébként kérjetek PP refundot, hátha.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz bullseye #89334 üzenetére
Nyomozati alapja?!? Nem hatosag. Steamen is felkérnek hogy igazold a vasarlast az adott szamu kartyarol ha visszavonjak az adott terméket... Bankkártyacsalásnál is kéne legyen feljelentés. Most ugy latszik nekik az nem tetszik, a fizikai eladasokat hackelték meg. Megveszed lengyelbe es eladod mashova....
mod: off OFF, hiszen lokálba vagyunk...
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Csak hogy én is okoskodjak
Az Ubinak nyilván joga van ehhez, ha van valami jogi/nyomozati alapja (lopott kártya, feltört kódosztó, belső kereskedés, mittomén) a dologra. Ha az én 1-2 onnan esett kulcsom (talán csak WD, már kivittem...) elszáll, túlélem. Ha valami ajándék/kisorsolt kód, az sokkal cikibb. De.
1, biztos, hogy Ubi részéről ez a legjobb húzás jelenleg az ő hírnevükkel?
2, bár igazuk van abban, hogy ők megmondták, de annak se legyen nagyobb orgazmusa soha, aki ennek most kárörvend.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
wwenigma
Jómunkásember
Fizikai termék vs digitális, ez ilyen "nem lopnál táskát" asva dolog... No meg ugye nem a gyarto viszi el tőled egy szó nélkül reggelre...
[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
A példa kiváló (minden irónia nélkül!), hiszen ugyanarról van szó. Hatósági határozat alapján lefoglalják és ennyi, a Te károd a többi. Na de a lefoglalást/elvételt megelőzi egy hatósági aktus! Na ezt hiányoljuk többen.
Egyébként G2A elküld Ubisoft Support-hoz, aki visszaküld G2A-hoz. Én most itt tartok
-
válasz echterion #89307 üzenetére
Tudom, nem ugyanaz, de ha jóhiszeműen vásárolsz egy lopott kocsit, amiről meg vagy győződve, hogy legálisan vetted, attól még elveszik tőled, és meg sem térítik a károdat. A kulcsokkal is ez a helyzet. A G2A forrásai nem nevezhetők legálisnak, ezért megvan a veszélye, hogy elveszik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
WayneGace
őstag
válasz micafighter #89303 üzenetére
Normális boltnál alig, ha van olyasmi, mint a g2a shield. Szóval a kedves vásárlónak nem gyanús, hogy ez a bolt valahogy nem úgy működik, mint, ahogy kellene?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Csapoati
nagyúr
válasz wwenigma #89324 üzenetére
Ja, ez genya dolog volt, de visszakapta, nem? Nekem is volt mar rossz kod a dobozban, egy email a kiadonak es kaptam is a jot.
Na de mindegy, felolem aztan barki barmit barhonnan.[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
Dying Light -al nem találkozott valaki olcsóbban?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #79563158 #89321 üzenetére
Főleg úgy hogy mint fentebbi példa is mutatja, rendes bolt magyar dobozost is tiltottak...
Csapoati: [link]
maross: mindenki ugy szorja a penzet ahogy akarja.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz #79563158 #89321 üzenetére
Ezt akkor a szurkekulcsos boltok fele tolmacsold. Hivatalos forrasbol vasarolt cuccoknal nincs ilyesmi kockazat.
maross: Pontosan ugy.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Igazából esélytelen, hogy ennyi játék egyszerre legyen lopott, úgyhogy a szememben itt az Ubi a rohadék, amig be nem bizonyitják az ellenkezőjét. A szürke kulcsozást meg nem tudom mire vélni, mint vásárló. Nekem ne kelljen már azzal foglalkoznom, hogy kiszürjem a lopott kártyás dolgokat. Én fizetek valamiért és cserébe játékot várok, ami rajta marad az accomon.
-
echterion
nagyúr
válasz Csapoati #89312 üzenetére
Dehogy kezdem. Mivel én is így gondolom, én is max. olyan áron veszek cuccokat, ami után nem fogok sírni (de nem g2a meg társairól). De ettől függetlenül nem tartom ezt a rendszert jogosnak, mert nem látszik semmi abból, ami alapján egy-egy törlésről döntenek. Amíg ez nem tisztázódik, a szememben ugyanolyan suttyó cég lesz mind (legyen az steam, ubi, bármi), mint az ő szemükban a g2a meg kinguin és társaik.
Eddig nem töltöttem le a WD-ot, mondván, inkább megveszem később, picit olcsóbban, de most szépen elbattyogok a virágboltba és beszerzem, az ubi meg feltolhatja magának a vásárlókhoz való hozzáállását.Most jó egy év után benéztem, hogy megvan-e mindenem náluk és szerencsére megvan. pedig a FC3 BD egy scannelt képről származik, amit egy ojróért vettem egy német boltban (ráadásul még ki se próbáltam ).
Más: azt írja ez a jó ubi, hogy van ps3-ra a fiókomon PoP játék (azt nem tudom, honnan van). Ezt hogy tudom játszani a konzolomon?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Csapoati #89317 üzenetére
ez az osszesre igaz sajna.
Stalker Clear sky 80% off jo arban van.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
hogy [On] is legyen a fórum újra, Bundlestarson ez a Killer Bundle csomag egész jónak mondható 5,67€ért, igaz lassan lejár, és talán új kerül a helyébe, de egész jó játékok vannak benne - sőt újra van Codemasters Bundle 3.86€-ért - szintén remek játékokkal
-
BasketWink
tag
nekem minden megmaradt uplayen nem tűnt el egy dobozos ac se se más digitális játék igaz az ac-ket leszámítva a maradék 90%-a uplay-ről vettem a maradék meg ingyen kód volt vagy talán 1 játék gmgs
-
maddionmax
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
válasz maddionmax #89311 üzenetére
A problema ott van hogy jogilag te nem fizettel ki semmit. Egy cdkeyshop paypal szamla nem jogosit semmilyen uplay vagy steames jatek hasznalatara, ok sem a jatekot adtak el neked, hanem egy szamsort vagy egy kepet egy szamsorrol. A kliensben meg bepotyogtel egy kodot amit a seggedbol is kihuzhattal volna, semmilyen uzleti kapcsolatban nem vagy veluk es nem fizettel semmiert a naluk torteno hasznalata soran.
[ Szerkesztve ]
/s
-
Csapoati
nagyúr
válasz echterion #89310 üzenetére
Ugye nem kezdjuk ujra az Arma 3-as esetet? Egyebkent (bar en hangulatkelto szemetlada vagyok ugyis, mert neha megertem a masik oldalt is) sajnos ez a szurke forras kockazata. Nekem is vannak onnan szarmazo cuccaim, jellemzoen csak par eurosak, de pl a Grid Autosportom valami hasonlo helyrol van es benne van a pakliban, hogy elveszik. De ezt tudtam a vasarlas pillanataban is, szoval nem leszek morcos, ha tenyleg elveszik (foleg mivel mar eleget jatszottam vele ).
Amugy csak engem emlekeztet kicsit az USA-bol kitiltos ugyre? Ott is az van, hogy ok tudjak az okot, de konkret magyar birosagi ugy kene ahhoz, hogy bizonyitek is legyen.
[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
válasz #79621120 #89309 üzenetére
A végfelhasználó szerződésbe beleírják, hogy kivehetik bármikor a veséidet, akkor az is rendben van szerinted?
A végfelhasználó szerződés, amennyiben az törvényt sért, semmis. Ez az amit az Arma-ügynél a többség nem tudott megérteni. Nem az a kérdés elveszi-e vagy sem, hanem hogy mi alapján veszi el?
Hatósági eljárás során jogosan bármikor visszavonható egy license, de csak azért,mert én azt állítom, hogy az nem volt megfelelően kifizetve, azért nem. Különben önbíráskodásról beszélünk.
Mellesleg bűncselekmény kötelezően bejelentendő (még a kiadónak is), ennek elmulasztása szintén törvénytelen.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz Crytek #89308 üzenetére
Ja, hát azért valamit dobhatnának róla. Mondjuk egy végzés, vagy bármi másolatát. Enélkül miért is higgyek el nekik bármit? Mert megtehetik, tudom.
(#89309) dadawa: Idéznék magamtól: "Ja, hogy digitális világban megtehetik?" Csakis ezért írhatnak bele akármit. De mivel nem igazán értek ezzel egyet és vásárlás előtt nem is tudom hol elolvasni, így nem is veszek tőlük lószart sem.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz echterion #89307 üzenetére
Ha lopott bankkártyával vásárolsz az ki szokott derülni és ahol szerepelt a kártya mindenki tudni fog róla ,hogy lopott így nyilván tiltanak mindent ami azzal lett vásárolva.
"Ja, hogy digitális világban megtehetik?" Amúgy meg ja.
Steam-en is elkezdhetnének törölgetni akármikor amikor csak kedvük van mindenféle indok nélkül,mert megtehetik és mert csak.
Next PC Upgrade: 2022
-
válasz Expendable #89296 üzenetére
Igen, indits dispute-ot. A bannolt kulcshalmaz nem gyakori jelenseg g2a-n, kivancsi vagyok mi van a hatterben. Ha ubisoft akcio, es a sea regiobol kuldott cdrol masolt kulcsokat europaban nem lehet mar hasznalni, lesz itt dragulas . En inkabb valami borult kamionra tippelnék, bar ezt a unity melletti ac4 bannolas teszi kicsit hiteltelenne.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #79621120 #89300 üzenetére
Chargeback-et rahivod PP fizetesre, örökre kitiltanak...
-
micafighter
nagyúr
válasz BoneDragon #89299 üzenetére
Szerinted az ott vásárlók hány százaléka tudja, hogy szürke forrás? Szerintem a nagy többség nincs tisztában vele, teljes mértékben jóhiszemüen jár el, és az Ubi velük cseszik ki leginkább. De ha már ez a téma, definiálhatnánk a szürke forrást. Mi számít szürke forrásnak? Gmg szürke forrás? Nuuvem? Kamu számlát küldhet bárki, és csak akkor derül ki hogy átvertek amikor már késő. Vegyen mindenki dobozost? De várjunk, a dobozt is lehet hogy lopták. Vagy mindenki csak steamen meg uplayen vásároljon arany áron, mert az a biztos?
-
hoax
senior tag
válasz Expendable #89296 üzenetére
Ha paypal-al fizettél, akkor kaptál számlát... Azt keresd meg!
Don't panic!
-
eami
veterán
pfff, most látom csak hogy a Rust alap áron olcsóbb lett mind volt és most már Rust Alpha néven árulják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest