Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz cskamacska #91494 üzenetére
más
Amazon: Supreme Commander 2 Infinite War Battle Pack DLC 1,24 dollár - ha nem is a legnagyobb ajánlat, jól passzol a Humbli Square Enix SupCom2 Bundlihoz
más
Transformice már elérhető a Steamen is - cukiság^^
más
Ingyen Dawn of War II OST a Steamről
más
Killing Floor Uncovered rajongói videó a Steamen
más
Csöndben Crusader Kings II ingyen hét vonult el a szemünk alatt, hétfőig még játszható, de szigorúan csak az alapjáték, a 200 eurónyi DLC az nem.
más
Nuuvem: Medieval Engineers Early Access 3000 forint körül +OST Deluxe Edition 4000 forint
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Marci79
senior tag
A mostani csomagból a Thief és a Murdered érdekelne.
Ha valakinek nem kell, akkor szívesen megvenném/átvenném őket."Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
cskamacska
addikt
válasz NyMRooD #91493 üzenetére
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena includes a graphically enhanced remake The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay and the sequel, Assault on Dark Athena. 4€/4,5$ mint említették
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
NyMRooD
őstag
A The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay még beszerezhető valahol, vagy végleg eltűnt az online közösség elől?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
eami
veterán
(#91485) Crytek: ??? előző és mostani humbli nem jó
(#91483) Zamery: Igen egy kulcs és a második részhez 4 DLC van hozzá (storeban csak 3 van).
$1
Cubot
Gravity Badgers
Gentlemen!
Syberia$2.99
CreaVures
Kami
Unhack
Still Life
Syberia II
The Ship: Murder Party
Beyond Space
Point Perfect
Steel Storm
Blinding DarkEzekből engem csak a Cubot, Gentlemen!, CreaVures érdekelne, szóval ha valaki megveszi de nem kell ebből a háromból valamelyik akkor cserélhetünk
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
Kane&Lynch Collection került még bele a HumbliBundliba!
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
cikasz
őstag
válasz Csapoati #91477 üzenetére
Amúgy pontosan erre gondoltam én is! Csak nem tudtam volna leírni angolul rendesen. beírom köszönöm!
am nem vagyok nagy twittelő. beírom a szöveget és beirom mögé a hashtag-et amit irtak és ennyi?
Mi az a #glitchgate ?
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Cheesus
senior tag
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #91467 üzenetére
Segíthetnél
Mi a baj ezzel?A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
-
tomsolo
addikt
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
i2k
őstag
https://www.humblebundle.com - Store - Weekend Sale
Ha valaki még nem vette volna észre* Dead Islandek
* Far Cry-ok
* Ys-ek
+ egyebekA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
huskydog17
addikt
válasz SityiSXT #91429 üzenetére
Persze, az összes dobozos példány beaktiválható Steam-en, de ez nem jelenti azt, hogy kötelező, csak egy lehetőség, egyfajta plusz kényelmi lehetőség. Steam nélkül is lehet játszani a dobozos verzióval.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
-
Buster17
addikt
40eurónál lesz olcsóbb a cod aw?
Arra emlékszem, hogy tavaly a több éves mw3 se volt sokkal olcsóbb
-
Zamery
senior tag
Asszem kimaxoltam a "hogyan szerezzünk ingyen, aka 100 rubel alatt EVOLVE játékot" achievementet:
Szóval nyertem egyet, itt lehet még próbálkozni: [link].
Most épp 3 Assassin's Creed Rogue a nyeremény!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
-
i2k
őstag
válasz sixpak #91435 üzenetére
"de szélessávú internet még a legszakadtabb putriban is van....még."
Felébredhetnél.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ayo
veterán
tudom, hiányoltam én is, de ha azt nézem SNES-en kezdtem az MK részeket, toltam Segán és utána persze minden konzolon és persze Amigán, PC-n is... a hype megvolt egészen az UMK3-ig utána volt egy 3D korszak, hogy csináljunk meg mindent 3D-be és bevallom, a 4. rész se tetszett már - főleg amik utána jöttek. szerintem mindenki jobban járt, hogy PC-n nem voltak ilyen részek, mert nem csak Mortal Kart volt, de volt Mortal Sakk is és rengeteg ötlettelen vagy orbítális hülyeség is, amit egy rajongó jobb ha nem lát
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
válasz djculture #91447 üzenetére
nem a PC visszatérés a lényeg, kinek kellett volna az a sok trash rész pc-re? konzolon is csak unalomból nyomtam azokat. mk9 nem pc-re tért vissza, hanem "magához tért" és visszahozta az 1-2-3 részekhez illő hangulatot a jelenkornak megfelelően. a mostani részt meglátjuk, leírtam már sokszor hogy miktől félek, április egyre közelebb
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Jó eleve az mk9 több mint 10 év után tért vissza pc-re újdonság volt, ez a mostani meg már egy évi új rész unalom. Pl ez a oda nem való sose volt a mortalban karakterek szerintem már divatmajomkodás, annak idején volt xboxra autóversenyzős mortal is az volt a legalja mindennek.
[ Szerkesztve ]
-
vidaila
senior tag
Nuuvem-en van aktív kuponkód?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
ayo
veterán
kicsit félek, először az Injustice játékmenet miatt tartottam tőle meg a 3 fajta stílus miatt (régen se szereztem mikor váltogatni lehetett - bár a 2000-es években kiadott játékokat inkább csak felejteni próbálom ) aztán az ötlettelen és gyenge Kitana is csak rádobott egy lapáttal. Ezek az "új" karakterek meg nemtom, Freddyt se szerettem nagyon, meglátjuk mi lesz... az viszont biztos hogy nem úgy várom, mint anno az MK9-et, amelynél meg se fordult hasonló gondolat bennem
(#91444) micafighter: hehe
amúgy szerintem a könnyedebb játékosoknak az MK részek v SF részek nem a legjobbak, mivel túl nagy a szintkülönbség, ha tanulni szeretnének - a Tekken viszont pont ebben jó..még szerencse, hogy mindegyikből jön most új rész
(#91443) tomsolo: addolj, MK ra mindig készen állok amúgy a Tower utolsója a legnehezebb
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
A story mód "nehezebb" sztem mint végigmenni a sima ladderen - gondolok itt a páros meccsekre vagy a 3-as survivor csapatásokra az earthrealms tagokkal vagy a végén az overpowered Saho Khannal. (Mondjuk ez is egy MK sajátosság már az egyben is halál idegesítő volt, hogy Goro egy csomó mindennel szemben immunins volt, Tekkenben Jimpachi is egy oltári baromság.)
Tolhatjuk majd bemelegítésnek, bár eléggé elvagyok havazva, jövő héten meg jön ez.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tényleg ayo, mit szólsz a Predatoros, meg a Spawnos DLC-hez?
Live-Die-Respawn
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #91440 üzenetére
ajánlom a nehezebb fokozatokat ha single, de igazából gondolj erre, mint egy COD: a single csak úgy van mivel ez inkább multi. Természetesen nyugodtan nyomhatunk pár kört
én 354 órát toltam bele, mk9 az 1-2 (najó még a 3) után az egyik legjobb rész a sok bénább rész után.
MK9 harcrendszere szerintem nagyon jó lett, bár elejen meg kellett szokni a régi részektől eltérő volt nagyon. Injustice rendszere meg csak időzített lebegő dolog, ami ezerszer könnyebb mint MK9-ben viszont valahogy még se tudott annyira lekötni - ezért is félek picit az MKX-tól mivel ott a kettő ötvözete van.
és ez nem azt jelenti, hogy az ai mennyire jó, mert az nem a harcrendszere mellesleg azért könnyű, hogy ne frusztrálja a játékost és kevesebb aggresszíót tápláljon: sok tower feladatnál is, ha egymás után tolod és mindig vesztesz, akkor könnyít a gép,
-
tomsolo
addikt
Mivel ayo így rápörgött az MK X preorder témára elővettem a 9-est és végigpörgöttem a story módot, utána lazításképp nekiestem az Injusticenek is.
Összefoglalva nekem nem igazán jön be az MK széria - mondjuk gyerekként az 1-2-est szerettem és lényegében a Netherrealm munkássága, mert van itt minden és valahogy mégsem az igazi. A legtöbb bajom a harcrendszerrel van, ilyen komó olyan kombó, breakers, wakeuphit, fasttags xrays etc. közben pedig az összes karakter leverhető viszonylag könnyen egy gomb nyomkodásával - még Shao Kan is a végén.
Egyébként pont ez hiányzik nekem hogy végre legyen egy olyan verekedős játék ahol ez nem ilyen triviális és ne a közt kelljen választani, hogy hót unalmas meccsekket üssek vagy pedig frusztráló kombókat szendvedjek tök feleslegesen.
Anno a Tekken 2-3 karcolgatta ezt a szintet, főleg a 2-ben survivorként olyan 25 ember után már nem lehetett egy gombbal megélni, és minden egyes ütést érdemes volt betervezni előre, de az a széria is elribancosodott teljesen ebből szempontból.
-
-
SityiSXT
őstag
válasz SenorGrande #91434 üzenetére
Miért csak elméletileg? Ott a linkelt cikkedben a leírás: az újabb kiadással nincs gond, akinek meg régebbi van és nem megy, a PlayON support segít neki.
-
djculture
félisten
cdgalaxis is úgy adta egy időben hogy a kódja a számlán volt rajta a dobozban semmi se volt
sixpak: Nem mondanám, rengeteg ismerős lehetősége kimerül a korlátos mobil internetben..
Ha nem lenne igény rá nem adnának ki a kiadók lemezest
Nekem 15 megás netem van de jobban esik továbbra is számomra a lemezes verzió (pl majd a kismillió gigás gta 5-nél). Már csak azért mert én nem fogom tárolgatni a játékokat a vinyókon, leszoktam őket a picsába törölni és ha kell felteszem a lemezröl, jó sajnos a patcheket lekell huzni arra nincs appelláta.[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Mivel Magyarországon sokaknak jelent még problémát a limitált sávszélesség, ezért preferáltuk a lemezes verziót./I]...ez milyen tré szöveg.
Tény, hogy az ország egy rakás szar, lassan éhenhalunk, de szélessávú internet még a legszakadtabb putriban is van....még.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
SityiSXT
őstag
válasz huskydog17 #91412 üzenetére
Már egy jó ideje regisztrálható a dobozos ETS2 kulcs Steamen is.
-
bullseye
addikt
MSI Facebook oldalán egész éjjel Kecskeszim kulcsom vannak/lesznek.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Źşë'
addikt
válasz Zamery #91415 üzenetére
30 kulcsért adtam el neki egy GTA CP-t amiben benne volt minden eddig megjelent gta rész, Ő egy igazi gyűjtő, aki tudja értékelni a játékokat nem csak akkor vesz ha olcsó
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
szami777
addikt
Annyi off van, így szerintem ez is elfér ide.
Edigital kupon akciót indított mától, így egy csomó termékre lehet különböző kuponokat használni.
Ami itt sokaknak jól jöhet: Logitech termékekre 20% kupon: CFDE7G
PL. F310 gamepad kb 7600ft, és vannak egyéb gamer kiegészítők is.
Bővebben: [link]“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
törölt tag
GOG ( nem Steames )
-
GoZoL
senior tag
válasz huskydog17 #91412 üzenetére
A spintires?
-
Tombi
őstag
Aki a nuveem-en vett gta 5-t,
kódot is kap már ilyenkor?[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
Humble Weekly: idd & obb egyik kedvencem, az 1 dolláros pakkt simán megéri
-
warcat
veterán
Ahogy redditen is olvasható:
tbDq6QG9pKl8 kóddal
Bundle Lord of The Rings Mordor Edition 60 reálEA: It's in the crate!
-
GoZoL
senior tag
Jól tudom a Spintires és az Euro Truck Simulator 2 kizárólag steames?
-
maddionmax
senior tag
Forced nálam kedvezményesen eladó
Főleg ha valaki csak ezért venné meg a $10 packot[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
-
Cheesus
senior tag
Új Weekly bundle.
https://www.twitch.tv/csehla
-
marcusa
addikt
Voltam ma pár tesco-ban, de egy 2200Ft-os Black Ops 2-n és egy 750Ft-os DMC-n kívül nem volt semmi különös...
Vettem viszont egy Starcraft alap + 2 kieg játékot darabját 2750-ért, ha valaki szeretné őket, elviheti beszerzési áron.:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest