Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
djculture
félisten
válasz KubanitoS #91695 üzenetére
Én cdgalaxison meg a konzolokból kértem értesítést ugyhogy szerencsére nem vagyok kötelezve semmire. De lehet jobban járunk ha várunk vele, mert megvesszük aranyáron azután kijön egy olyan port hogy isten gépén se fog menni..
Nemtudom elképzelni mire kell 3 plusz hét nekik, nem lehet az alatt világmegváltás csinálni, már régen a végtesztelésnél kellene tartaniuk..
Most azt irják mert bele akarják tenni a rablós módot. De elég hihetetlen azt megjelenés után is hozzá lehet adni ingyen vagy plusz pénzért. Pont elhiszem hogy merő jófejségböl halasztanak.. Mikor volt ilyen jófej a rockstar.. sose..[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz djculture #91679 üzenetére
Na ez az... Ez az újabb halasztás nagyon rossz hír. A márc 10-re még azt mondhattuk, hogy csinálják tovább és kapunk egy jó játékot. Ez a pár hetes újabb halasztás inkább arra engedtet következtetni, hogy komoly problémák lehetnek a PC-s porttal.
Asszem én is el fogok gondolkozni egy jó kis refundon...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Cheesus
senior tag
válasz sixpak #91690 üzenetére
Ha tetszik, akkor ajánlom csapj le a Dying Light gyűjtői kiadására is
https://www.twitch.tv/csehla
-
depzoo
tag
Hali!
Ha az USA Amazonrol egy ismeros megveszi nekem a BF4 Premiumot es a Titanfallt, azt fogom tudni itt Angliaban aktivalni a Magyarorszagon keszitett Origin fiokra?
Igazi ismerosrol van szo, USA issued bankkartyaval, vizummal, etc...
Koszi a valaszt!
Ryzen + Vega (?)
-
eami
veterán
válasz djculture #91689 üzenetére
Kezdő steames vagy e? (trollolo)
https://store.steampowered.com/account/store_transactionsEgyébként azt olvastam valahol, hogy azért nem túl szerencsés dolog ilyesmivel "játszadozni". Ha valaki mégis megteszi majd számoljon be róla
-
eami
veterán
válasz djculture #91687 üzenetére
kivéve EU userek, mert nálunk lehet (nem én emeltem ki így nagyba):
"IF YOU ARE AN EU SUBSCRIBER YOU HAVE THE RIGHT TO WITHDRAW FROM A PURCHASE TRANSACTION FOR DIGITAL CONTENT WITHOUT CHARGE AND WITHOUT GIVING ANY REASON UNTIL DELIVERY OF SUCH CONTENT HAS STARTED OR PERFORMANCE OF THE SERVICE HAS COMMENCED. YOU DO NOT HAVE A RIGHT TO WITHDRAW FROM A TRANSACTION OR OBTAIN A REFUND ONCE DELIVERY OF THE CONTENT HAS STARTED OR THE PERFORMANCE OF THE SERVICE HAS COMMENCED, AT WHICH POINT YOUR TRANSACTION IS FINAL. YOU AGREE THAT DELIVERY OF DIGITAL CONTENT, AND THE ASSOCIATED SUBSCRIPTION, AND/OR PERFORMANCE OF THE ASSOCIATED SERVICE, COMMENCES AT THE MOMENT THE DIGITAL CONTENT IS ADDED TO YOUR ACCOUNT OR INVENTORY OR OTHERWISE MADE ACCESSIBLE TO YOU FOR DOWNLOAD OR USE. " -
djculture
félisten
válasz #79621120 #91685 üzenetére
Nem lehet visszamondani szerintem, beteszem a kosárba a gta5 játékot ott van a fizetés előtt kiirva:
„Vásárlás” gombra kattintással elfogadod, hogy a Valve azonnali hozzáférést biztosít számodra ehhez a digitális tartalomhoz, amint befejezted a vásárlásod, a 14 napos elállási idő kivárása nélkül. Ennek következtében kifejezetten lemondasz a jogodról, hogy elállj ettől a vásárlástól.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vajon törlik az ingyenes SA-t azok esetében akik visszamondják az előrendelést ?
-
SAABPEPE
tag
Lassan már nem játék lesz a Gta 5 pc re hanem rétes addig addig nyújtják már ...
-
-
őstag
Elmondjam neked 1 tömör és velős szóban , hogy mi fog történni PC-s berkekben ha ugyanolyan lesz mint 2008 végén a GTA4? SEMMI. Pont ez fog történni , mert ettől lesz hangos megint az összes pc-s online offline lap hogy : - ezért vártunk eddig , - meg ezért az optimalizálatlan szarkupacért fizettem ki 60 eurót - , ezért nem ettem télen meg tavasszal rendesen hogy megvegyem ezt, - meg ezért adtam el a vesémet meg az öcsémét , - meg ezért lopkodtam öregmutertól a pénzt, - meg ezért hagytam abba a tanulmányaimat március idusán, meg iesmik. Szóval nagyon-nagyon valószínű hogy szándékosan egy fost dobnak ki amit nagyvonalúan peccselnek 3 héttel utána.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
törölt tag
-
djculture
félisten
-
-
-
-
TBT
addikt
-
djculture
félisten
Evolve-röl ennyit már a pc guru webshopjában 8990ft és 11 felett volt
-
warcat
veterán
BF4 premium service is 14.99$ amazonon, Gamestop-os 5$ BF4 alapjáték mellé jól jöhet.
EA: It's in the crate!
-
tomsolo
addikt
válasz cskamacska #91666 üzenetére
Besiege egy akkora királyság, hogy mellette az Evolve egy szaloncukorpapírba csomagolt kecskebogyó!
Ráadásul 7 dollárt bőségesen megér a játék ami semmi másról nem szól, mint hogy önfeledten elcseszd az idődet.
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
csaba951
veterán
Publisher: CI Games
Mi van, nevet váltott a City Interactive?
Evolve
Szerintem az utóbbi évek legnagyobb újítását hozta el mp fps vonalon! Ez is lesz a veszte! Egyrészt túlságosan bonyolult azoknak, akik hetente 2-3 alkalommal 20-60 perc kikapcsolódásra vágynak. Másrészt teljes mértékben csapatjáték, ahol mindenkinek együtt kell dolgoznia. A helyzettől függően használni kell a egyénileg különböző képességeket. Ez leginkább barátokkal teljesíthető. Idegenekkel játszva nem sok sikerélményben lesz részünk.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Enemy Front-ból nekem a videok elég voltak a youtubeon, annyira nulla az ai az ellennek hogy ez még a lemoninteraktív szrjainak is a legalja..
Alien Rage ehhez képest egy isten, abba legalább megkerülnek az ellenfelek, valami halvány bizonyságot kelt hogy nem egy mázsa döglégy az ellenfél aki csak zümmögni tud meg várja a légycsapót.
Enemy Front döglégy edition[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz bullseye #91661 üzenetére
Hát az Evolve PC-n nem remekel különösebben az biztos, pont két hét alatt 27403-ról 8690-re esett a peak, most a csendes pihenő alatt meg a Besiege és a Starbound indie csodákkal hadakozik, miközben a Mount and Blade: Warband és a Arma II Operation Arrowhead öreg csontok meg simán verik. Armaháromtélennyáron például simán hozza naponta az Evolve all time legjobbját.
más
Nem szállna be valaki a Syndicate duál pakkba?
Jobbat mondok, megér ez egyáltalán ennyit?Enemy Frontról(This item is currently unavailable in your region előtt) hittem azt legutóbb, hogy szódával tán elmegy, egészen addig, míg el nem kezdtem játszani, és 5. helyszín után elment az életkedvem is.
Alien Rage viszont annyira borzalmasan mocskosan bűnrossz lett, hogy gyűjteni fogom a Steam kulcsait, és álcázva legádázabb ellenségeimnek küldöm tovább, mert többet ártok nekik így, mint egy levélszekrénnyi lépfenés borítékkal."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
nagyúr
válasz Dilikutya #91656 üzenetére
A kampány szintén multiban van... csak egy sor pályán és játékmódon visz keresztül.
Ha végigviszed azzal oldottad fel régebben a másik két titánt... most már azt hiszem nem kell hozzá végigvinni.Amugymeg egy jó ízelítő a játékhoz.
Szerintem 6 dollárt bármikor megér már... még ha csak 10-20 órát tolsz bele akkoris ad annyit mintha egy single játékot végigtolnál ugyanennyi idő alatt.
Az Evolve-ben is van "kampány", de az játszható botokkal is "solo" módban... annyi a különbség.
Ja és mind a kettőben vannak átvezetők is ilyenkor (kampány módban). Kicsit hozzáad a történeti háttérhez pár infót.
A Titanfall szerintem be fog kerülni majd az "On The House" ingyenes programba amikor jön a folytatás. (Ugyanúgy mint a BF3 a 4 érkezése után.)[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Baaraanz
tag
-
szami777
addikt
Fifa 15 is 30$ amazonon. (kb 8100HUF)
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
bullseye
addikt
válasz Cheesus #91658 üzenetére
Én nem láttam a számokat, csak az Evolve YT kritikákban hallottam, hogy azért ennyire cashgrab, mert tudják, hogy rövid életű lesz – mint a Titanfall (meg a Destiny). A 6 dollár azért számomra megerősítésnek hangzik, bár talán már volt 10, ahhoz képest nem olyan vészes.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
Cheesus
senior tag
Jóna, csak meglepődtem, mert eddig ha pack-ba adták akkor egy másik játék volt hozzá, most meg csak lestem, hogy akkor ez így is mehet...
(#91657) bullseye: Ez "tuti" infó? Mert amikor még annó ingyenes hétvége volt én nagyon jól szórakoztam vele, de aztán mindíg elfelejtődött a megvétele, ezek szerint nem is érdemes már azt a 6$-t se kiadni érte?
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
bullseye
addikt
Hallottam most Evolve kapcsán, hogy Titan is milyen gyorsan veszti a játékosokat a csekély tartalom miatt, de ezek szerint brutálisan.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Dilikutya
félisten
válasz djculture #91655 üzenetére
Nem úgy volt, hogy lesz benne rendes egyjátékos rész is? Valami 2 órás kampányról regéltek anno, bár az nem ér 6$-t.
Bár ha figyelembe vesszük, hogy még a Gametime-ban sem próbáltam...[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crytek
nagyúr
válasz djculture #91653 üzenetére
Még ha valami értelmes 4-5 órás mech harc lenne benne single be és steam-re is lenne azt mondom jöhet.
Persze hogy nincs benne ezért is írtam ha lenne benne,de nincs
Evelveba vannak pályák egyedül is lehet tolni de semmi story csak gyakjál szóval az is kuka.[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz MerLinh #91637 üzenetére
3000 Ft-ért? WTF Annyiért azonnal venném, de még 6000-ért is.
Orosz Steam Gifteket találni 10 euró körüli áron, de azok meg ugye nem működnek itt + a VPN is fel van tüntetve.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
reelc
veterán
Media Markt:
A Riddicket kereste valaki a múltkor. Nem tudom, tényleg betudják még keríteni valahonnan, vagy nem. Mindenesetre szállítással is jó áron lenne.
Ugyanitt Tron Evolution 299-ért.Alexandra:
Itt van pár 1000Ft körüli utolsó példányos régebbi játék. Azok úgy látom jó áron vannak.Nem tudom, bármelyik is regisztrálható-e valahova, tőlem ne is kérdezzétek. Sok évvel ezelőtti hazai dobozos kiadások.
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz cskamacska #91602 üzenetére
A CIV 5 Completét nem engedi a kosrába tenni.
Attól függetlenül , ha egy "rokon" megvenné nekem, akkor be tudnám aktiválni? Vagy régió korlátos a játék, nem csak a vásárlás?
Csak az alap játék van még meg és régóta éhezem egy complete-ra . -
MerLinh
senior tag
hát én azt már behuztam, 3kért anno, lackkitól, annyit nekem megért, ps vitara annó 6,5k ért vettem úgyhogy ez best buy volt =)
én tuti nem probálom meg billel =) x360 kontroller már beizzitva...kár hogy elcsusztatták....gta 5, witcher 3.....
nem tudom majd mivel nyomjak majd március végén =))[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
TBT
addikt
Várom, hogy az Ori and the Blind Forest megjelenjen a Nuuvem oldalán (olcsóbban a majdani Steam-es árnál - 20 euró) és csak most látom, hogy egyetlen egy Microsoft kiadású játék sincs ott.
No, akkor ezt is kénytelenek leszünk teljes áron venni.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Crytek
nagyúr
Sirpinek ezer köszönet az Into The War cd kulcsért!!
-
Csapoati
nagyúr
-
Dreimus
senior tag
Aki meg akar Tescoban az olcsobb aru termekekbol az holnapig tegye meg mert utanna kidobjak oket.
-
törölt tag
-
Niczo
senior tag
Into The War ingyen a whosgamingnow.net-en!
az értékelések alapján lehet hogy túl drága így isHa nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
duvi
nagyúr
Banished -70%-ot kapott a Steamen. 5,69€ a jelenlegi akciós ára.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Pedro78 #91622 üzenetére
Only X1. PS4-en nincsenek gondok vele azt olvastam.
De amúgy a PC-s irányításra és az optimalizációra kíváncsi leszek. Hisz azt hiszem ez lesz a Team Ninja első? játéka PC-re, ha nem is, akkor pedig az első DoA játék lesz PC-re.
Bár a fejlesztők fejlesztett/tupírozott grafikát ígérnek (+ boobs simulation pls).[ Szerkesztve ]
-
Hokunda
senior tag
Biztos láma kérdés de a nuuvemen a nyelvet portugálról nem lehet átállítani angolra? Nem használtam még, de így valószínűleg nem is fogom.
-
TBT
addikt
Mortal Kombat X - 90 reál (8500 Ft) Nuuvem
Steam: 50 euró (16 000 Ft)Nincs feltüntetve régiózár, szóval elméletileg itt is működik!
Ha már verekedős játék: Én a Dead or Alive 5-öt várom PC-re, de azt nagyon. Remélem Nuuvem-en az is behúzható lesz olcsóbban a Steam-es árnál.
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #91618 üzenetére
Az a baj, hogy az évenkénti vásárlásra pavlovizálják a játékosaikat.
A játékosok meg önként bele is mentek ebbe a dologba - még akkor is, ha szemmel követhető, hogy mennyire nem kedvelik a rókabőröket:
BF1942 >= BF2 >> BF3 >>> BF4Az így már nyálcsorgató zombivá vált, anyuci-apuci-saját megkeresett pénzét pedig bólogatva nekik adó játékosok veszik is a rókabőröket.
A fejesek az előző évi kiadványnak hagynak fél vagy 1 évnyi kifutást, elkezdik abbahagyni a supportot, és a scene meghal magától = 3 éven belül már úgy is minden zombi az újabb csilivili portékával akarja izzasztani az SLI-t...
Szerverek így máris átcsoportosíthatók.[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
-
i2k
őstag
The Witcher Adventure Game - 40% OFF - 5,99 euro
Adventure Bundle Vol. 1 - 75% OFF - 4,99 euro
Syberia 1-2, Nikopol, Nostradamus, The Egyptian Prophecy[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Polllen
nagyúr
válasz cskamacska #91611 üzenetére
Ez nem amatőr, hanem profi üzlet. A befektetőket számokkal lehet meggyőzni.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
cskamacska
addikt
válasz csaba951 #91604 üzenetére
"Jogos, hogy nem akarnak egy használhatatlan terméket eladni."
Valójában nem akarnak ezek eladni semmit a legújabb 60+50 dolláros játékaikon kívül..
Ha megnézed az összes létező BF3-at promótáló oldalt vagy leszedték, vagy a BF4-et/Hardline-t hirdetik rajta. http://www.battlefield.com/battlefield3 így néz ki most, és a BF4 megjelenése óta folyamatosan:
A BF4-en és Hardline-on kívül nem lehet elérni semmit a főoldalról, a régebbi játékoknak eldugott kis megemlékező oldaluk maradt, hivatalosan azt sem tudom honnan lehet leszedni patcheket a régebbi játékaikhoz, az FTP szervereiket rég lelőtték.
Mindeközben a BF2-es Project Reality, és a Forgotten Hope 2 csapatai működő multiplayert varázsoltak a modjaikhoz, jött a BF2 Battlelog, és a BF2 Hub, mind megoldást kínált a problémára. Bezzeg egy marék modder képes lecserélni a master server helyét, az EA több száz programozója erre képtelen volt.
Én speciel a Battlefield 1942 esetét durvábbnak érzem, ugye 2012 novemberében ez ingyenes lett Originen, hogy a kliens használatára rátereljék a népeket, ehhez képest Gamespy kavar után ezt is csendben elaltatták, ahelyett hogy egy programozójuk fél nap alatt kiküszöbölte volna a hibát, amit a közösség persze azonnal meg is tett.
Pénzéhes amatőr senkiháziak
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
xuser
tag
nemtudom próbálta e mostanában valaki, de nuuvemen nem lehet loginolni holaval..
-
NyMRooD
őstag
Engem inkább az zavar, hogy igénytelen vagyok mert nem értek veled egyet. Az Origin arra amire elsődlegesen való (vásárlás, játéktelepítése és indítása) tökéletes, a többi dolog csak extra (a steam-ben is) amire szerintem a nagy többségnek (beleértve magamat is) nincs szüksége. Részemről én is befejeztem, bocsi az offért.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
arty
veterán
Látom az egyszem PÉLDA(!) az origin fosságára eléggé elvitte a beszélgetést... nem megy nektek az elvonatkoztatás, sebaj részemről befejeztem.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
csaba951
veterán
válasz prtvlogan #91601 üzenetére
Mert már nem forgalmazzák.
Ez egy mp játék, aminek GameSpy adta a szerver-kliens részét. Ez tavaly megszűnt, tehát a játék multi része nem, vagy nem kényelmesen használható. SP is rögtön GameSpy fiókra való belépést kér. Tehát jelenleg, a gyári állapotában használhatatlan a játék. Jogos, hogy nem akarnak egy használhatatlan terméket eladni.
-
regener
veterán
Nem, hanem mert az EA support sem tudott segíteni (ahogy senki sem) és kaptam rá egy 15%-os Origin kupont amit odaadok az elsőnek aki elkéri.
-
cskamacska
addikt
válasz regener #91597 üzenetére
más
GoG-on Baldurs Gate és Icewind Dale Enhanced Edition verziók akciósak, de egyrészt nagyon lanyhán így jó drágák, másrészt nem lettek kellő minőségben "felújítva". Beamdog maradt volna inkább.. hol is? Úgy néz ki beszüntették a játékforgalmazói tevékenységüket, már csak ezek az Enhanced Edition DnD változatok vehetők meg a boltjukból.
más
Nuuvem: Call of Juarez Gunslinger 850 forint
Hola: Civilisation V Complete 2200 forintmás
Green Man Gaming: Red Orchestra 2 Rising Storm ~1200 forint a 20OFFM-ATTHEW-HATTON kóddalentk: Battlefield 2-nek már félig kifelé áll a rúdja a Steam áruházból, hivatalosan nincs már multi(nem hivatalosan gyönyörűen működik persze, nyilván ami egy maroknyi moddernek megy az egy mamutcég pénzzel kitömött stúdióinak már nem ) és terméktámogatás, így várhatón egyszerűen teljesen eltüntetik.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
prtvlogan
aktív tag
Battlefield 2 Complete Collection: pusztán csak kíváncsiság, de ehhez miért nem dob fel a steam árat?
[link]
Vagy ingyenes lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest