Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Tomb Raider játékok akcióban (Nuuvem)
A Lara Croft and Temple of Osiris még nincs akcióban, pedig egy jóárasított Season Pass-ra vevő lennék.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Hunbeast87
senior tag
Batman Pack a Nuuvemen 15 brazil reálért.
Ezeket tartalmazza:
Batman Arkham City - Game of the Year Edition
Batman Arkham Origins
Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Editionhttp://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
-
warcat
veterán
g2a weeklyben érdekes ez a Far Cry 4 Gold 23.49€-ért,honnan a fenéből szereztek ennyiért?
EA: It's in the crate!
-
MoVieFaN
aktív tag
Game Giveaway of the Day - Voyager
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
bullseye
addikt
válasz eszement24 #88769 üzenetére
Csak vigyázz, valamelyik ilyen kazuár oldalon meg kellett adni az adataimat ingyen játékért, aztán hopp fel is iratkoztam havi előfizetéses rendszerre közben szinte észrevétlenül.
Látom vótmár, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
szami777
addikt
válasz Soucaller #88783 üzenetére
Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 ORIGIN GLOBAL 474 HUF
Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 ORIGIN CD-KEY GLOBAL 640 HUFMióta vannak harry potter játékok (lego-t leszámítva) originen? Mert se origin shopban, se máshol erről nem találtam infót. Amekkora fan vagyok, ennyit ki is dobnék értük, de így ez gyanús. Fent volt mindkettő, de aztán leszedték őket, más opció nincs.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Csapoati
nagyúr
válasz Hunbeast87 #88780 üzenetére
Szerencsére a pipát le lehetett venni a membership elől, szóval visszamondani sem kell így.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Soucaller
tag
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Nincsenek achik - kell a fenének.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cikasz
őstag
válasz Hunbeast87 #88780 üzenetére
Tudom, hogy csak egyet, ki mondta, hogy többet?
Megérdemelnék, hogy így ingyen se vegyem meg!
Nem elég, hogy marha szarul néz ki az a kliens még televan fostos reklámokkal is!https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Hunbeast87
senior tag
válasz cikasz #88777 üzenetére
A kuponkód így is csak egy játékra érvényes, többet nem tudsz venni vele.
Az hagyján hogy erőltetik, de automatikusan elfogadod vele azt hogy havi 8.88 USD-s tagsági díjat fizetsz
Ezt nem lehet lemondani, vagy törölni?Ott van hogy Cancel Membership[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Mate
nagyúr
válasz eszement24 #88778 üzenetére
Akinek lenne kölcsön 16-17 CS:Go kulcsa 1 hétre, az ne féljen rámírni pm-ben
-
TheProb
veterán
válasz warcat #88738 üzenetére
, (#88739) csaba951 és (#88740) MerLinh: Lehet, hogy nem egy régió, lehet, hogy az utóbbi jó pár évek legnagyobb mélységeit veri a Ft. és lehet, hogy ez már lassan sztenderd ár lesz, akkor se mondjátok nekem, hogy ez normális dolog, hogy egy PC játékért, ami eddig 10k körül mozgott még hivatalos boltban is 2x annyit kell fizetni. Eddig ez a konzol játékokra volt jellemző, most meg kezdjük átlépni a szintet? Ráadásul kit érdekel, hogy pl steam "túlárazott" store-ban mennyi egy cím, ha máshol fele, harmad, stb. annyiba kerül? Ti se veszitek meg steam-en, hanem mindig keresitek a legolcsóbb árakat, legalábbis feltételezem. Főleg a magyar budge-hez mérten nem árt ha az jobban körülnéz, de sztem ezt nem kell bemutatni, meg ugye a topic címe is ez.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
eszement24
aktív tag
-
válasz eszement24 #88773 üzenetére
"Ez a Saint Row IV eszméletlen jó! " ebbol ugy tunt hogy megvan neked, es centuryt akarsz venni a dlc-k miatt, ahhoz meg van 2.5euros upgrade.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
törölt tag
Nincs mit .
Ajánlom : True Fear: Forsaken Souls
-
-
törölt tag
válasz eszement24 #88769 üzenetére
Erről megfeledkeztem . Köszönöm .
-
Csapoati
nagyúr
Izé, akkor most én is nyafizhatok, hogy GTA V topik lett, kereken 0 darab best buy linkkel?
Viszont hogy ON is legyek. Nuuvemen ~3000 Ft a Heroes III HD és nem tűnik régiózárasnak. Tud valaki ettől olcsóbbat? Mert a 15 eurónál még így is sokkal barátibb.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Źşë'
addikt
válasz csaba951 #88760 üzenetére
"Today we have propped a change that will affect all packages on Steam which will not allow them to be unpacked to an account, if gifted or traded from a lower priced region to a higher priced region. This change is not retroactive and only affects new purchases. It also will not affect customers in that region from gifting a copy to other people in that same region. All customers will have proper warning when they are purchasing a gift prior to checkout in those regions as well. We will continue to assess the situation and make changes if necessary in the future."
jó, mondjuk én ennél a játéknál inkább nem kockáztatok, de kívánom h jöjjön össze - bár még PC-n nem tudni mi lesz belőle, bugok stb, de az eddig látottak alapján már bizonyított és pont ezért nem kell ide demo, hacsak nem rendelkezik valaki gyenge vassal - ez a játék lehetne sok fejlesztő csapat ill kiadónak példa arra hogy hogyan készítsünk tartalmas és egyben kiváló játékot - ugye EA, Dice, Ubisoft, Activision, Sega és még lehetne sorolni
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
csaba951
veterán
Ez valami Steam hiba lesz! Fő oldalon ár kint van az ára (2499 RUB), de a játék adatlapján még tényleg nincs ott az ár és a vásárlás gomb.
#88756 Źşë'
>majd akkor derül ki h lockolt mikor nem indul el a játékEz butaság! Már a vásárláskor kiírja, ha csak bizonyos országokból lehet használni. Ha nincs ilyen figyelmeztetés, akkor bárhonnan menni fog.
-
Źşë'
addikt
később kerül valamiért storeba - r* fórumon olvastam h kérdezték a deveket, de választ nem adtak, kinn volt de levették ugyan ennyiért volt kinn
"Where is preorder in Russia? We are saw price - 2499 Rub. It dissappeared.
FIX PROBLEM "lehet h valami bogár volt a rendszerben
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz szami777 #88732 üzenetére
aztán majd akkor derül ki h lockolt mikor nem indul el a játék, mióta van ez a steames régió korlát óccsóságért azóta én már nem veszek semmi új játékot kulcsokért, legtöbben ki is szálltak a bizniszből, aki ennek ellenére folytatja számoljon vele hogy bukhatja a rááldozott pénzét nagyobb valószínűséggel
(#88736) TheProb 60€ tényleg ez a normális AAA játékok árazása - 18K lenne ha 300as forint-€ árfolyammal számolnánk, de erre rájön még a plusz lóvé amit paypal szed le, ill. most lehet érdemesebb megvenni mivel a svájci jegybank eltörölte az 1,2-es árfolyamküszöböt, így nincs mi korlátozza az árfolyamokat... 327huf ra ugrott az € is, ami eddigi legmagasabb érték - és eléggé zsákbamacska hogy mi lesz itt még
(#88741) warcat de viszont Ubiéknál a Gold Edition kerül 80ba, ami tartalmazza a Season Passt és még picivel többet is, Cod-oknál alapjáték + SP 60€+50€
(#88747) bul07 ez a játék maga a GTA az a GTA ami a világon legnagyobb eladásokkal bír, mert a világ legjobb játéka - ezt a játékot nem lehet semmi mással összehasonlítani
(#88748) marcusa anno a korlátozásos hírben nem szerepelt az hogy jelezni is fogják azt hogy lockolt a játék, legalábbis én így emlékszem
(#88751) Crytek Ezt mondjuk én sem értem, miért pont San Andreat rakták be bonus-nak mikor a saját R* shopjukól választhatsz 11 játék közül - egyébként nem nagyon érdekel a dolog, de a GTAV annál inkább
-
csaba951
veterán
válasz marcusa #88748 üzenetére
Kína és India lemaradt a listáról. Hm. Lehet, hogy meg kéne nézni őket!
A többi játék nem annyira éri meg tőlük, USA árakon vannak. A GTA V viszont best buy, ha ennyiért tényleg megy!
#88751 Crytek
Valami hasonlót csinál most a RockStar, csak nem előrendelői darabszámhoz kötik (az amúgy is meglesz), hanem időpontokhoz. Nem hiába kapnak a mostani előrendelők Tier 1-et![ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz djculture #88749 üzenetére
tényleg nem tudom mit húszkáznak itt páran. Steamre kell akkor az €60. Ha csak a játék kell, 12 ezerért is meg lehet venni GMG-n. Úgy csináltok mintha ez új dolog lenne. Steamen általában nincs előrendelési akció max bónusz és rendre drágább is mint más boltok. Bármelyik másik játéknál is így van ez.
-
marcusa
addikt
Létezik hogy a kínai steam store nem régiózáras? Most ajánlott egy kínai trader GTA5 ROW giftet, ott van a raktárában és semmi korlátozást nem ír, 18 kulcsért...
Ezt írja a giften: Grand Theft Auto V Pre-Purchase (Tier 1) és nincs semmi felkiáltójel... Level 104. steam-en közel 600 játékkal...
[ Szerkesztve ]
:-)
-
bul07
nagyúr
Mi ez a GTA V mánia?
Az egyik GTA-val játszottam vagy 2órát elég is voltMost nem azért de megvesztek egy játékot 20e Ft-ért és még jön majd hozzá ilyen olyan DLC megint ennyiért , bolondnak is megéri, hát nem
BF4+Prémiumért is sokalltam a 17e Ft-ot itt meg egyesek úgy dobálóznak a 60€ árral mintha a világ legtermészetesebb dolga lenneAmúgy a sok hozzászólás miatt azt hittem hogy van egy jó kis akció, de nem csak a szokásos
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
szami777
addikt
válasz KubanitoS #88737 üzenetére
jó persze lehet venni occóbban is, láttam 11 kulcsért is embert, aki ROW gta5-t árult. Akiről én beszéltem az 100+repes volt, az ilyenekbe meg lehet bízni.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
válasz eszement24 #88742 üzenetére
van hozza upgrade pack 2.5 euroert
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
eszement24
aktív tag
Ez a Saint Row IV eszméletlen jó! (tegnap beleraktam 12 órát majdnem ) Nagyon gondolkodtam, hogy behúzzam a Centruy Editiont, de inkább ki kéne tolni előtte a 2-3t is, addigra meg tuti leesik az ára. Gta IVet mire kijátszom (az az egyetlen, amit még nem toltam végig) addigra meg az V ára is lejjebb megy és kiderül minden amit most még csak találgattok
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz csaba951 #88739 üzenetére
Na ez viszont abszolút nem így van,ez egyértelműen az Ubisoft és Activision szekere ők erőltetik-nyomják ezt a vonalat a 60 euróval,Ubi ezt még megtoldotta a gold kiadások 80-90 eurós! megjelenés előtti árazásával.
49.99: Shadow of Mordor,Evolve,Lords of the Fallen,Risen 3,Beyond Earth csak pár játék kapásból tavalyról.
És nagyon veszélyes jeleket hordoz ez a kijelentésed,mert minél többen gondolkoznak így,az azt jelzi,hogy sikeresen nyomják le a torkunkon ezt és a végén tényleg ez lesz a norma.
Egy időben én belenyugodtam már a dollár= euró váltásba a VAT és eltérő adózás miatt,de mint kiderült a Valve könnyen lehet,hogy csak 3% de max 15%-ot fizetett végig és a többit zsebretették a kiadókkal karöltve.
Mindez nem volt elég és 60 eurót akarnak bevasalni,hol lesz megállás?EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz TheProb #88736 üzenetére
Azért régiót régióhoz hasonlítsunk már,egész EU 60€ért kapja kivéve UK ahol 39.99 font.
Te egy brazil árral jössz,ahol a viszonteladó adott a saját részéből 10% kedvezményt,de egyébként a steames ár: 50 $
Amúgy Kínában 30 dollár a GTAV steam.Szlovéniában 60 euróról 78ra emelkedett
EA: It's in the crate!
-
-
Tombi
őstag
Én meg a steam-ről 19k-ért..holnap lehet már 21.000 jó magyar Forintért..
cion világ ej -
tipuka
addikt
Annyit beszéltek itt a GTA V-ről, hogy a végén 14k-rt előrendelem valaemlyik boltból.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
GTA V 9 ezerért kb, nuvemen-en, nálam insta buy, bár ez is csak SC-s, nem steam-es
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Zamery
senior tag
válasz laceszgamer #88727 üzenetére
Én is jobban szeretem ha a Steamen van, de mióta a Rockstar kiherélte a San Andreas-t, azóta nem bízom bennük. Mondjuk vissza lehet rakni ezzel a cuccal: [link]. De akkor is. Azért jobb, ha megvan dobozosan.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Dilikutya
félisten
válasz djculture #88726 üzenetére
Hm, én egy éve sehol sem találkoztam GTA V-el PC-n. Attól, hogy konzolokra előbb jött ki, kevesebbet ér, mint bármelyik AAA új játék? Látványban a képek alapján nem lesz hiba, a játékmenetet már jól ismerjük, és az sem titok, hogy a GTA sorozat is brutális mennyiségű tartalommal van teletömve. A Vice City-ben nekem a Steam előtti kiadásokkal együtt bőven lehet 100 órám, persze ebben van újrajátszás is, a GTA4-ben is 63 órám van, és alig haladok a fő küldetésekkel is, mert mindig mást csinálok. Jó, nem folyamatosan játszok, van fent egy halom játék, mindig mással, apránként. Most épp a Far Cry 3 a fő projekt. A 60€ persze nagyon sok. Bár nagyobb fizetéssel pont az új GTA az, amit valóban mernék előrendelni. Így várok vele, szerintem kivárom, amíg lecsengenek a DLC-k (ha lesznek), és egyben valami complete-et majd. Addig úgyis fejlődnie kell a gépemnek, aligha lenne elég full HD felbontásban magas részletességhez.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
laceszgamer
addikt
válasz djculture #88726 üzenetére
Most az-az egy-két nap nem igen fog osztani vagy szorozni szerintem.
Én jobban szeretem ha megvan Steamen is, ott szépen tudom egy helyen gyűjteni a játékokat, ráadásul attól sem kell félnem, hogy a lemezzel ha van valami akkor pech.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
djculture
félisten
Biztos hogy nem a wolfensteinre ir 4 órát lemezröl 1 óra. Ráadásul nem kell a steam-es baromságra várnom hogy aktiválodjon azt irták hogy a rockstar rendszerében 1 nappal előbb lesz játszható 2 nappal előtte meg hozza a futár. Ráadásul 20k-t még egy gta se ér meg nekem. Gyakorlatilag egy több mint egy éves játékrol beszélgetünk amit már kétszer végignyomott minden haver konzolon. Pc-re persze felújitott cimszóval van pofázmányuk 60 euroért adni
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz laceszgamer #88720 üzenetére
Kicsivel több mint 1000% hogy a dobozos nem steames lesz.
Ugyanitt GTA San Andreas, kici, óccó
-
djculture
félisten
válasz laceszgamer #88722 üzenetére
14 ezerért lehet benne az 50 forintos dvd-böl pár szerintem Nem fog ettöl tönkremenni egy kiadó sem én nekem meg nem kell lekinlódni a 15 megás nettel 65 gigát. Ugyhogy tölem lehet tadzsikisztáni szerverre regelhető is biztos hogy dobozos kiadást veszek, steam-re meg majd akkor lesz meg ha mint a négyet 5 euroért adják.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz djculture #88721 üzenetére
Számoljunk inkább 7-8 darabbal, a CoD AW tesz fel egy erős 50GB-ot és az 6 lemezen terpeszkedik.
Kicsit nosztalgikus kezd lenni a dolog. Emlékszem mikor jöttek be a DVD-k lehetett sokszor választani hogy egy játékból 4-5 lemezen veszem vagy DVD-n inkább.
Kíváncsi vagyok hogy itt idővel bevezetik-e a BD lemezeket, mert ha ez így megy nem hiszem el, hogy előbb-utóbb nem fogja jobban megérni, mert azt csak nemt eszik meg hogy egy-egy játéknak egyáltalán nem adnak ki dobozos kiadást.
[ Szerkesztve ]
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Én megvárom, hogy a dobozos kiadás fog-e Steamet használni, ha nem akkor megveszem előre Steamen, bár számomra totál mindegy, hogy adnak-e pénzt előre a játékban. Részemről az összes eddigi GTA-ban bőven elvoltam a pénzzel, a végére mindig nem volt mire költeni, megvettem mindent, fegyverek meg estek mindig küldetések közben, maximum nagy ritkán vettem töltényt egy-egy komolyabb küldi előtt.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Mate
nagyúr
válasz warcat #88716 üzenetére
Nem fogják meghosszabbítani szerintem.
Viszont szerintem rosszul nézted. 2 előrendelői kedvezmény van. Aki február 1-ig előrendeli az kap 500K $-t játékban és 800K $-t gta online-ban. Ezen felül a san andreast.
Aki február 1 után rendeli elő, az kap 500K-t játékban és 500K-t gta online.
Tehát össz-vissz 300K online+sanandreas jár február 1-ig. Csak emiatt előrendelni már most baromság szerintem.
Amúgy ezt aktiválja be steam-en: "Grand Theft Auto V Pre-Purchase (Tier 1)"
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz warcat #88716 üzenetére
Ezek az előrendelői bónuszok semmik. A San Andreas már csak annak nincs meg, akinek nem kell. A játékbeli pénz meg értelmetlenné teszi a küldetéseket. Gengszter vagy, csórón indulsz, a melókért kapsz pénzt. Ha van kezdésnek 1000000$-od, az milyen már... legalább valami ingyen DLC lenne, amit az előrendelési szakasz után már csak megvenni lehet.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
warcat
veterán
Látatlanban én nem kezdenék bele nem EU-s GTAV kódok vásárlásába,Rockstaréknál még nincs semmi kitöltve a Soc klubjuk régiózásáról GTA kapcsán.
Pl gmg-n lehet 30 dollár környékén Indiának szánt GTA kódokat előrendelni,de az ok IN tagosak.
Az előrendelői bónuszok február 1-ig élnek (bár szerintem kamu ijesztgetés és meghosszabbítják) helyetekben várnék míg leülepedik a por.
Én magam meg maradok a 2016 Winter Sale árnálEA: It's in the crate!
-
wwenigma
Jómunkásember
Lilola be se lepett azota hogy nyert... kivancsi lennek a főregjére...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
djculture
félisten
válasz mcwolf79 #88711 üzenetére
GtaV-ből nem steam-est nem szabad venni csak fizikai kiadásban..Adnak egy kódot amit betudsz regisztrálni a rockstar nyavajájába tehát megy a multi és a single csak éppen a telepitőt honnan fenéböl húzod le... 65 giga biztos hogy nem lehet a nuveemtöl leszedni ..
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz BomiBoogie #88710 üzenetére
Na erre van egy frappáns válaszom amit akkor szoktak hangoztatni ha friss reges emberek viszik el a itteni nyereményjátékok fődíját
Nem mindenki írogat hanem csak olvas[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mcwolf79
veterán
válasz Hunbeast87 #88691 üzenetére
És ez a játékot tekintve jár valamilyen hátránnyal?
Mármint hogy nem Steam-es kódot ad.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
JoolsNOS
veterán
válasz marcusa #88688 üzenetére
Sziasztok! Jelenleg itthon vagyok, de fontban szeretném megvenni a játékot. Hétfőn megyek vissza Angliába. Megoldható valahogy, hogy most vegyem meg fontban, vagy meg kell várnom a hétfőt? Meg mintha azt olvastam volna, hogy csak ma lehet megvenni...
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Dilikutya
félisten
válasz djculture #88697 üzenetére
Most 59,99€ ~ 18500Ft. Mitől lenne 25? Meg úgyse megjelenéskor veszem, előbb kíváncsi leszek az optimalizáltságra, hogy fut a gépemen, és egy barátibb árat is kivárok. A megvétel nem kérdéses, ez azon ritka kivétel, amivel meg se várom azért az 5€-t. Ha nem ennyibe kerülne (vagy a fizetésem lenne a duplája ), szó nélkül elő is rendelném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest