- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Gurulunk, WAZE?!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Debilon #93372 üzenetére
Ott nekem is az van. Csakhogy nem az kell, hanem a InstallCDKEY-nél lévő. Egy 4x4 formátum, kötőjelekkel. De mondom, régebbieket szerintem nem eszik meg, az enyémet legalábbis nem fogadta el (Invalid key). Amikor újra próbáltam a CS-t meg a CoP-ot akkor arra viszont Duplicate key-t írt. Azt nem tudom mikori lehet a váltás, én még Steames bundliban vettem egybe mindhármat akkor, amikor a SoC-ba ténylegesen be kellett írni a kódot a multihoz. Ha jól tudom ezt azóta kipeccselték.
-
maddionmax
senior tag
-
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Debilon #4521 üzenetére
es ha nem kaptam semmit akkor mi van? most mobilrol vagyok kb 100 km-re a geptol. a fura az hogy latom (lattam) a jatekokat az accomban, de egy fia emailt nem kaptam. egyaltalan minek fog kelleni? ez nem olyan mint a steam, hogy acchoz rendeles van es a kutya nem kivancsi a serialra? nekem ott sem kellett soha.
-
válasz
Debilon #3320 üzenetére
Délután néztem a topikot, most kicsit emelkedett pulzussal nyitottam meg Steamet hogy vajon lemaradtam-e az akcióról, de szerenécsre nem
Nyomok egy kis DEMO-t, aztán lehet be is fizetek rá
Euro sem vészes most annyira, persze volt már alacsonyabb is... -
kovsol
titán
válasz
Debilon #1945 üzenetére
én is ahányszor pécsi árkádba jártam bementem megnézni mik vannak aciósan mm-ban
én most King Arthur normál nem az EVM dobozos verziójával szemezek 1990 ért 576 ban, meg egy sim city 4 delux classik 990Ft, meg egy Red Alert 3 classik 1990Ft +990Ft még a kieg
mivel megfogadtam abbahagyom a wow -t és így le kell kötnöm magam kieg megjelenésekor, mert most már március 24. óta wow tiszta vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Eladó egy Asus Tuf Rtx 3070 Gaming OC 8GB videokártya
- Kártyafüggetlen iPhone 13 Mini, 128GB
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest