Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz dejaris #42585 üzenetére
Ez jonagy marhaság Az szidja, akinek volt velük gondja.
uplayen az accomat törölték és hetekig ment az anyázás a supportal
originen a vásárlásaim nem mentek, majd mikor igen, visszavették a játékot, de a pénzt nem adták vissza, support nem reagált. paypal dispute-ra sem, de igy a paypal nekem adott igazad és visszakaptam a pénzem.
hogy mindkettő kliens egy rakás inkonzisztens hulladék, már meg sem említem.
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
po1son
addikt
válasz Mr.Csizmás #42594 üzenetére
Ennél olcsóbban már csak a bf4 megjelenése után lesz vagyis érdemes szerintem lecsapni rá...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
válasz Mr.Csizmás #42591 üzenetére
Alapjátékon aktiválod és premium leszel.
-
echterion
nagyúr
válasz po1son #42574 üzenetére
Anyám, micsoda akciók. Nem vagyok egy nagy C&C rajongó, de ennyiért lehet, beruházok rá.
Illetve a Mass Effect 3 DD érdekel még (most játok a 2. rész végén, az öngyilkos küldetésbe tört bele elsőre a bicskám, annak nagyon jó a végén a hangulata). Ebbe jól látom, hogy az összes dlc benne van?Az a video nagyon idevág.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
BigBlue69
őstag
The Humble Paradox Bundle Has Begun!
You’ve been demanding it for months, but we were too modest to make it happen… until now! The Humble Paradox Bundle will go live today, 8 p.m. CEST (11 a.m. PDT), and you can make a donation to your choice of worthy charities while picking up a bundle of Paradox favorites!
Of course, some of our fans aren’t very humble at all, and they’ll want to make a bigger donation. Which is why, if you donate more than $125, you get The Big Kahuna package… a copy of EVERY SINGLE PARADOX GAME on Steam (not including Europa Universalis IV or DLC packages)!
Let the humility commence! Find out all the details and pick up your bundle at https://www.humblebundle.com
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
-
-
dejaris
addikt
válasz po1son #42574 üzenetére
Csak ezt nem mi enekeljuk, hanem az amazon tulajok
Egyebkent, amit kihagytal: TDU2 - 5 dollar
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz DeFranco #42575 üzenetére
De nem érted, hogy Mo. azért van ilyen gazdasági helyzetben, mert az amazonos vásárlók elcsalják az adót?! Miattuk éheznek a gyerekek és törnek ki a háborúk! Miattuk figyeli meg Sam Fisher a magyar netezőket!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat
-
po1son
addikt
Amazon Late Summer Deals - Day 1! Összes akciós játék felsorolva (szerkesztés alatt még)
Kiválogattam párat, ami jó ajánlat én szerintem.
Aliens: Colonial Marines - 1400 Ft - steam kulcs
Battlefield 3: Premium Edition - 4500 Ft - origin kulcs
Battlefield 3: Premium Service - 3400 Ft - origin kulcs
5-Game Arcade/Indie Pack - 1700 Ft- steam kulcsok
Need for Speed Ultimate Digital Collection - 2050 Ft - origin kulcsok
Magicka Collection - 1200 Ft - steam kulcs
Sniper Elite: Nazi Zombie Army 4 Pack - 3400 Ft / 850 Ft darabja - steam kulcs
X-COM ENEMY UNKNOWN + Elite Soldier DLC + Slingshot DLC - 2300 Ft - steam kulcsÉs végezetül, amit pár fórumtárs gondol erről az egészről link vagyis mindenki csak ésszel!
-
warcat
veterán
Szerintem ez említésre méltó a sok uncsi ajánlat között:
Mass Effect 3 Digital Deluxe 7.49 USD
CivV Brave New World 14.99 USDEsetleg az [Age of Empires bundle] ,mert nem nagyon akciózzák 50-66% alá.
A milliónyi Sims 3 kieg is 50-67% on van akciózva,én részemről részvétem aki belekezd az összeszedésükbe a barátnő stb. miatt, nagyon durva mennyiség[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
ruti
Közösségépítő
válasz BomiBoogie #42565 üzenetére
ja, hát HB weekly-n megvett alapjáték + a 400 -nál tényleg nem olcsóbb,
én viszont még így csomagban nem láttam, nekem új ajánlatnak tűnt
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
Amazonon már "csak" $9 a C&C ultimate collection (17 játék)
megint van az MS arcade pack $7,5-ért: Mark of the Ninja + Deadlight + ...
van walking dead bundli és settlers bundli $10-10-ért darabja
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Źşë'
addikt
huuu, rengeteg az ]OFF[ utóbbi 2-3 oldalon kb 3 használható hozzászólás, nem kéne hogy átmenjen közösségibe a fórum szvsz, kész borzalom átolvasni...
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
zone
őstag
válasz Arkennys #42557 üzenetére
Az "itt szóltam hozzá" rész 20 db-ig bővíthető.
(#42530) x_o_n
Nincs benne sajnos, nálam már egy ideje a Steam raktáramban figyel, de nem tudom, hogy aktiváljam-e magamnak. A 3. rész nagyon béna, a második rész nagy kedvenc, de ki tudja, hogy mikor játszanék vele...YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Nagy Bundle topik! (Humble, IndieGala, IndieRoyale, Bundle Stars, stb)
Arra kérek mindenkit, hogy ezentúl a diskurzus a bundle-kről a most linkelt topikban történjen, ide csak linkeljétek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
echterion
nagyúr
válasz Mardel #42482 üzenetére
Buggal nemigen találkoztam, de azért azt megírtam nekik, hogy nem ártana a szereplőknek hangot is adniuk, mert így nem tudtam átvenni a játék hangulatát, ergo megvenni sem fogom. Nemrég kezdtem el bétákra jelentkezni, és gondoltam, van itt olyan, aki már többet is kipróbált és esetleg valami kedvezmény a "munka" gyümölcse. De akkor ez ezek szerint nem szokás. Nem mintha nagy gáz lenne.
(#42481) dejaris: Légyszi oszd meg a nagyérdeművel (és velem) a minősítésem eredményét. Enélkül nem fogok tudni elaludni...
-
x_o_n
veterán
válasz tupacamaru #42551 üzenetére
micsida feszko van a fb oldalukon...nem lepödnék meg ha 21kor beraknák a weekly salet.
mellesleg nem rossz csomag,ha lenne magyar felirat még bele is ugornék.na és beindul az aprón is a sok sok akciós játék
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Varhato volt, hogy nem minden Bundle lehet szuper.
10 perc es kezdodik, hogy kinek van olcson BF3[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
addikt
Aki szereti Székely Lajost, annak érdemes lehet megvárnia, míg lemegy a BTA ár. (igazából érdemesebb egy pár bundle-t 0.01$-ért venni és azzal letörni az átlagot és utána BTA-t venni, mint egyből BTA-t venni)
Érdekes, hogy 1$ alatt captcha van. (Meg egy "mémkép").
Mivel nem játékok, ezért ezt off-ba teszem.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
x_o_n
veterán
én mondtam hogy valami hasonló lesz...
-
djculture
félisten
Megjött az óriási bundle!!!!! Minden jóval
-
AkosAkos
aktív tag
Csak megkérdezem, nem fűzök hozzá sok reményt.
Mindjárt (fél óra) lejár a Humble Bundle és nekem hiányzik 100Ft a PayPal-emről, az 1$-hoz. Valaki kisegítene? -
x_o_n
veterán
elméletileg pedig a második kiadásokon pld az 1+legends of aranna egyben volt
-
x_o_n
veterán
válasz Anonymus X #42531 üzenetére
ez biztos?mert már el is gondolkodtam rajta
-
senior tag
Dungeon Siege Complete, 5 EUR.
Ez ér ennyit? Mit tud ez a széria? -
Totalgear
csendes tag
-
x_o_n
veterán
válasz Totalgear #42526 üzenetére
on
elöször is nekem ne személyeskedj,másodszor az én gyerekeim tudnak viselkedni és jól neveltek.
ezzel szemben te?..nem fogok személyeskedni.lásd az elmúlt 5 napodat itt a fórumon.
egy vicc.
/banne szemeteljük már tényleg ennyire tele.
tud valaki jó kis akciót?
valami kihagyhatatlant? -
Totalgear
csendes tag
Másfél óra van hátra a humble-ből!
"Fight for the Sandwich" Heavy from TF2
-
WayneGace
őstag
Digital reality bundle lehetne. Kellően sok régi játékuk van. Akad egy-két újabb is, mint Sine Mora. A hírek szerint jól jönne plusz tőke nekik. A kérdés az, hogy vajon ők vagy kiadójuk mennyi korábbi játékaik jogait birtokolják.
Egyébként ubisot bundle lehetne talán a nagy kiadóktól. AC1-2 talán, azokat már nem sokan veszik, de jó beetetés az újabb AC kiadása előtt. Régi splinter cell. Hasonló indok miatt. Egy-két régi prince of persia.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Crytek
nagyúr
Szóval figyelgessétek a régi bundlekat érkeznek a steam kulcsok!
Next PC Upgrade: 2022
-
sagem
addikt
válasz WayneGace #42513 üzenetére
De itt nem erről van szó, hanem hogy ÚGYIS fórumozunk, így kényelmesebb idepillantani, mint egy x-ik lapot megnyitni. Ki fog tisztulni ez a topik is, most az EA bundle hozta rá az off áradatot, előtte meg lehet nézni, hogy teljesen jól működött, egyensúlyban volt az off/on hsz-ek aránya. Lemegy az ár, s minden visszarázódik a normál kerékvágásba
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Totalgear
csendes tag
válasz Crytek #42512 üzenetére
Én a RAGE-t lecserélném a Dishonored-re,az Obliviont,meg pedig sma Skyrim-re
Itt van még egy ütős
Humble Valve Bundle
1$
Half life
Half life 2
Half life 2:Episode 1
Half life 2:Episode 2
5$
CS complete
Left 4 dead pack(1-2)bonusz:
Portal
Portal 2[ Szerkesztve ]
"Fight for the Sandwich" Heavy from TF2
-
DeFranco
nagyúr
na jó, akkor egyezzünk meg tényleg, hogy ne legyen új topic, mert tök felesleges, de mindenki menjen át az ilyen humbletippekkel a steam felizgulósba
az a masszív offolós topic, oda belefér
-
WayneGace
őstag
Majdnem, hogy zárni lehetne a topicot. Ha érdekel az új akciók, nézd meg http://isthereanydeal.com-on!
Melyik játékot hol éri meg megvenni? Nézd meg a http://isthereanydeal.com-on!
Kérdem én, hány olyan bes buy link van a topicban egy évig visszamenőleg, ami isthereanydeal.com-on nincs vagy nem volt?
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Crytek
nagyúr
Nem tudom mit halucináltok ,már ezzel van tele a net ,hogy most a Bethesda jön Humble-ra.
1$
Doom 3 BGF
Morrowind Goty
Fallout 3 Goty
Hunted Demons Forge
Rogue WarriorÁtlag felett (~5$)
Fallout New Vegas Ultimate
Oblivion Goty
Rage25$
Skyrim Legendary Edition
DishonoredUgye milyen jó lenne ha én raknám össze a pakkokat? Egész ütöseket tudok
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
x_o_n
veterán
(#42506) .tnm +1
Tényleg jó lenne ha megmaradna a topik best buy kérdéseknél (hol tudom most XY-t legjobban megvenni), meg a tényleges ajánlatok megvitatásánál.
mert már annyi a szemét,és felesleges hsz hogy 15 mod is kevés lenne kipucolni.
Sikerült a rejtvényeknek külön topik,de úgy látszik az kevés volt kéne egy Mi lesz a humble bundle és egyéb bundlekban -álmok és fantáziálások topik is[ Szerkesztve ]
-
addikt
kezd egy kicsit a spekulációból is sok lenni. nyittattuk a másik topikot, hogy a rendszeresen sok hsz-t generáló témák ne hígítsák ezt, erre mintha kötelező lenne, még irrelevánsabb hsz-ekből keletkezik napi 60-100.
nem lehetne maradni a konkrét best-buy ajánlatoknál (akció ABC store-ban XY játékokkal), best buy kérdéseknél (hol tudom most XY-t legjobban megvenni), meg a tényleges ajánlatok megvitatásánál?azt sem értem, hogy miért lehet téma ennyi hsz-en keresztül, hogy most egyből lesz-e új humble. ha valakinek lenne infója, akkor beírná, egyébként meg pont ugyanakkor fogja megtudni mindenki. tipikusan az a kérdés, ahol a "szerintemek"-et és a tippeket falra lehet kenni.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- HP ProBook X36HP ProBook X360 G5 Érintő kijelző/ 2in1 táblet is/SSD/ Több órás akku/ Office/ Gari
- PixelView PlayTvPro Ultra PCI TV rádió tuner digitalizáló kártya távirányítóval
- Ryzen 5 5600G proci sosem használt
- Samsung 970 EVO Plus 2TB NVMe 100/100
- Bontatlan Logitech M185 vezeték nélküli USB-s optikai egér, szürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest