Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz FunPro #136333 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek, lassan már én is így vagyok vele. Olyan játékot egyre kevesebbet veszek, ami nincs meg, viszont a Hellblade-et (hiába lesz mindörökké Game Pass) és a Shadow of the Tomb Raidert (ezt is ott játszottam végig) muszáj volt beraknom a gyűjteménybe. Mindkettő Humble Choice, ráadásul utóbbi nem is nullszaldós volt, hiszen akkor még nem volt $4-os kupon, vagy csak én nem tudtam róla.
Viszont aki még "nem adta el a lelkét" az Epicnek, az most tegye meg, ha nem találkozott még a Brothersszel, amelyik az utóbbi évek egyik legjobb indie játéka (nem mintha olyan sokkal játszottam volna) és Steamre is megveheti, hiszen gyakori bundle játék és amúgy sem hiszem, hogy túl drága lenne.
Röpke 8 év alatt annyi pénzt elvertem játékokra, amelyek soha nem voltak elindítva, hogy néhány éve megálljt parancsoltam. Téli vásáron is csak azért vettem egy olcsó játékot walletből, hogy el tudjam adni a kártyákat, de még ott is fél óráig pörgettem a legolcsóbb listát, hogy akkor már valami értelmeset vegyek, úgyhogy behúztam a The Room első részét, amelyet ha jól rémlik nagyon dícsértek.
TheNewDawn: mindeközben MS store-ban szokás szerint el van árazva néhány országban a LEGO Marvel Collection, igaz, konzol only.
A kiegészítős Steam bundle-ekre én is kíváncsi leszek, hogy azokkal mit kezdenek, ha 90% fölé kéne mennie.
U.I: megvolt a nagy NBA grindfest (xboxon még hétfőn is játszhatók a heti kipróbálható játékok), jaj de hiányzott, de most egyelőre ennyi pont elég volt. Dehogy volt elég
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest