Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Én év végére komplett gépcserét terveztem, de arról inkább leteszek. Így is aranyárban voltak az alkatrészek, abba bele sem akarok gondolni ezután mennyire fognak elszállni az árak.
A hörcsögöt viszont vissza kell fogni, szerencsére építettem magamnak akkora backlogot, hogy egy darabig kitartson, az a pár idei megjelenés meg belefér...
Idővel sajnos hozzá kell majd szokni ehhez, meglepődnék, ha visszamenne akár 375ig is. Persze én pesszimista vagyok és ne legyen igazam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Sony Playstation 3 Slim 250GB, CECH-2004B, 4 kontroller, Sony Eye Camera, sok kiegészítővel eladó!
- Alan Wake 2 Deluxe Edition, Alan Wake Remastered - Ps5
- Xiaomi Fimi Palm 2 Pro
- ASUS ROG Strix G531GT gamer laptop minden tartozékával
- SAPPHIRE Radeon PULSE RX 6600 8GB GDDR6 128bit (11310-04-20G) Lite Edition Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest