- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzebub
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni,htpc építésre adtam a fejem,de vannak fekete foltok
Az alaplapot már beszereztem egy MSI H61M-E33.Amire használnám a gépet,hd film,képek,zene és használnám amolyan media storege-nek is mert elég sok gép van a lakásban(3 laptop)ősszevissza és kell egy biztos pont,játék az nem szempont arra van Xbox,esetleg az új Starcraft-ot kiprobálnám,de gondolom az integralt gpu nem nagyon alkalmas erre.Az első kérdésem a proci: i3 2100 vagy 2105(Tudom a különbség csak a gpu,de hd 1080 as filmeknél azért számit gondolom az a plusz 6 egység) vagy pedig i5 2400?Következő gondom a ház,illetve a PSU.Egy i3( vagy i5ös)as konfig 8 gb rammal Bluray iróval 1tb-s vinyóval,mennyit eszik szerintetek?És ha később bővíteném valamilyen mid-range vidkarival az sokat dobna a fogyasztáson gondolom,ezért szeretnék bíztosra menni,de micro atx-es tápból elég ramaty a felhozatal.Hát egyenlőre ennyi a bibi azt hiszem,illetve még esetleg annyi hogyha tudnátok ajánlani valami jó online boltot europában vagy angliában,ugyanis sajnos nem magyarhonban élek,és ha otthonról rendelek az már nem éri meg,ebay amazon kilőve,itt nem nagyon virágzik a homemade computing,mindent készen vesznek,ezért kéne egy kis segítség.Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged