- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
Alien! #57605 üzenetére
- Illetve ha próbálnék egy linuxot melyik distro ajánlott erre a célra?
Nalam, mivel ez eroforrasom is kicsike (1100Mhz cerka) a "Lubuntu" futkal, itt egy kicsit kell terminalozni a megosztasoknal...
Ha ettol tobbed van - ahogy latom vagy 10x -, akkor tukepp barmi, h nem akarsz bibelodni a terminallal akkor DeepIn - tudom tudom, de piszok stabil es a mappamegosztas ugyanaz mint a win es be tudsz lepni jelszo nelkul is, de a halozati hozzafereshez mar kell jelszo
Vagy akar maga az Ubuntu is alkalmas egeres mappamegoszasra, de ugy emlekszem meg a Linux Mint is ilyen - regen jatszottam mar Linuxokkal, mert egyszer felteszed azt csokolom, elvan
Ugye van egy felhasznalod, aki telepiteskor van jelen, neki nem adsz jelszot (kesobb elveszed tole az admin jogokat)
Aztan annyi felhasznalot adsz hozza amennyit akarsz, de mielott elveszed az admin jogot a telepites utan, persze egyik legyen admin
Igy belepeskor el lehet kerulni a jelszo beirast
Ezt talan a windowsnal is meg lehet csinalni, ebbe nem vagyok beztos, de igy azert a serverke maga ne nagyon keruljon ki a netre ....nem egeszseges
De en ugy emlexem egyebkent, hogy a win-nek nem is kell beleptetni felhasznalot ahhoz, hogy ki tudjon szolgalni halozatot...Nalam egyebkent cca 17W-ot fogyaszt a cucc - mini ITX lapocska + fent emlitet procko + SSD az oprendszernek es az appoknak + 8TB HDD
es errol az aprosagrol nez 2db X96 Air filmet es o maga is jatszik le (max fhd)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest