Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Richie141

tag

Sziasztok!

Valaki esetleg tudna magyarázatot adni, miért van az, hogy akármilyen mélynyomóval ellátott hangrendszert ha itthon beüzemelek, akkor a basszus egyszerűen gyenge, kissé torz, és ha feljebb tekerem, akkor csak ilyen erőltetett kopogó hangja van, viszont, ha elviszem pl. a hegyünkre ott pedig tökéletesen működik.

Már a 4. Logitech Z906-os szett van nálam, mert ez miatt 3x cserélték, csak hát nem is vele van a gond. Van nekem 3 Labtec 485 Pulse típusú olcsóbb 2.1-es szettem, amiket korábban 5.1-ként kötöttem rá a PC-re, és nagyon szépen is szóltak, de most ezeknek is arányosan gyengébb a basszusa, de KIZÁRÓLAG CSAK ITTHON. És kizárólag csak a basszus, a szatellitek úgy ciripelnek ahogy kell.

Szinte minden elosztóba meg aljzatba bedugtam őket, még túlfeszültségvédett elosztót is vettem, de az eredmény ugyanaz. Természetesen itthon is, és a hegyen is ugyanazokkal a zenékkel teszteltem telefonról, ugyanazokkal a kábelekkel. Már totál elegem van, hogy nem tudok nyugodtan filmet nézni meg játszani, mert nem azt hallom amit kellene.

Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni, esetleg megmondani, hogy kihez forduljak ezzel a problémával.

Új hozzászólás Aktív témák