Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
python1 #43312 üzenetére
Nekem a legegyszerűbb 1 lemezes NSA-310s van több mint egy éve. Eddig tökéletesen teszi a dolgát. Egyszer kellett újraindítanom egy áramszünet után valamiért nem látta a rendszer,azóta is megy. 0-24 torrent, 3 számítógépre egy Rpi2-re és wifin egy tv -re osztja a tartalmakat. Mielőtt megvettem volna sokat gondolkodtam kell-e ez nekem egyáltalán. Most meg úgy vagyok,hogy miért nem vettem előbb . Sok panasz a márkára nincs, nem sokkal drágább a kétlemezes változat (325)lehet az jobban megéri ha több hely kell.
dunkel: én levettem róla az elő és hátlapot ventilátorostul és állítva van,tehát átjárja a levegő. Ventilátor mentes és a 46 fok helyett 50 fokon üzemel így.Szekrény mögött meg úgysem látszódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- Gurulunk, WAZE?!
- SSD kibeszélő
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest