Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
bajnokpityu #42060 üzenetére
Nem tudom milyen tápod van, de nem biztos, hogy 90% 120W-nál is.
A lap többet eszik, 5-10W legalább megvan, de lehet több is. Ram 2-3W-ból megvan ahogy az SSD is.De amúgy nyilván csak akkor van értelme ennek a számolgatásnak, ha 95W-ra volt belőve. Ha 45/65 akkor baromi messze volt tőle akárhogy számoljuk. Ez mondjuk fura, mert a tesztekben szépen visszaesik a teljesítmény a TDP lecsavarásával és a fogyasztás is csökkent, tehát működni látszik az egész.
@Plasticbomb
Nem írtam, hogy gpu-t izmosítanának és elvileg nem is fognak. Pont ellenkezőleg: a ramot írtam én is. Nyilván a ram sávszélességhez megfelelő busz is kell, nem hiszem, hogy ezzel gond lesz.Akinek a fogyasztás is számít az sajnos ezek miatt jobban jár a dvga-val, mindig ezt írtam és még ma is áll. AMD oldalon a cpu-nak nagyon gyenge a teljesítmény/fogyasztás mutatója és a gpu is gyengébb a ram-limit miatt mint egy GDDR5-ös dvga. Szóval ha ez kell akkor Intel+dvga a megoldás.
Mondjuk HTPC célokra általában a töredéke is elég ennek a kraftnak, lásd az Atomos kollégákat...
én meg valahol a kettő között vagyok. 5-10W TDP-ért nem küzdök, de 65W sok. 25-35W, esetleg 45W között hoznám ki a legtöbbet a konfigból. Így jóval erősebb, mint az Atom (de minek?) viszont kényelmesen hűthető és lazán befér a paneltáp- limitembe (plusz nincs nagy villanyszámla, de ez már másodlagos).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest