- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Hogy mi van a szerveren, az tök mindegy.
Hogy mit látsz, az a scraper beállításain múlik. Ha előbb hozzáadtad a forrást (hálózati folder a filmekkel) majd utána állítottad be a scrapert magyarra, akkor az a korábban beállított forrásra nem vonatkozik.Lépj be a forrás tulajdonságaiba, nyisd meg onnan a scraper beállításait. Ha minden OK, akkor is állíts valamit oda-vissza, hogy legyen változás, persze úgy, hogy címnek a magyar nyelv legyen végül beállítva. Ments el a scraper beállításait, és lépj ki belőle. Ezután a Kodi megkérdezi, hogy frissítse-e a beállításokat az adott elérési úton. Engedd neki, és akkor befrissíti a filmeket.
Szerintem így menni fog, habár számomra is rejtélyes a működése. Én pl nem tudom elérni, hogy egységesen magyar legyen a műfaj. Hiába állítok be mindent az elején, a végeredmény a legjobb esetben is fele-fele magyar és angol műfaj elnevezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Sony ST SE520 TUNER
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest