Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovy79

    őstag

    válasz Celtis #32295 üzenetére

    Igen, köszi, ezt megtaláltam (mappánkénti frissítés). Bár a problémát lejjebb ecsetelem.

    Film frissítésénél viszont az a gond, hogy megadom a címet, ami az előző példánál maradva "John Silver (1954)" és a port.hu scraper csak így találja meg: "(Long John Silver)". Így zárójellel. Ezután tudok egy okét nyomni (a számomra nem megfelelően kinéző címre), vagy egy mégsét, ami után ugye megmarad a nem megfelelően kijelzett cím (mivel én azt szeretném, hogy a képernyőn megjelenített cím ez legyen: John Silver (1954)).
    Tehát amit szeretnék, bizonyos filmeket kihagyni a médiatár frissítésből. Ez lehetséges?
    Egyébként rengeteg film/anyag van, amit zárójelesen talál meg. Így meg ugye a mappa tetejére górálja őket...

    Amit kerestem, de nem találtam, médiatár frissítés után ki lehet úgy kapcsolni a médiatár frissítést, hogy a filminformációk megmaradjanak az adott mappában? Mert én kikapcsoltam a frissítést, megkérdezte, hogy "A megadott elérési út minden elemének eltávolítása a Kodi médiatárból?". Nyomtam egy nemet és utána a mappában lévő összes filminformáció eltűnt. Ez nekem nem logikus...

    "Sok munkával elérted, hogy manuálisan legyen valamid, ami automatikusan jobban működne."
    Jah, már vagy 10 éve gyűjtöm a borítókat, és majd hagyom, hogy a scraper vagy megtalálja, vagy nem. Ha nem találja, utána a ~2000 filmet/videót tartalmazó mappából meg mazsolázgassam ki, hogy minek van, minek nincs borítója. Meg egyébként is, ha már megvolt, miért ne a sajátjaimat használjam?
    Már bőven az XBMC előtt megvolt az anyagok nagy része (sokról még a port.hu sem hallott). A fájlnév herce-hurcából kiindulva meg főleg nem 100-as ez a "majd magától mindent megtalál" dolog.

    "Valószínűleg azért tart sokáig a frissítés, mert nem találja a scraper a filmeket..."
    Nem, mint írtam, van mappa, amiben ~2000 film/anyag van és ezért tart sokáig. A ~90%-t megtalálja a scraper. A háttérben futtatás viszont jó ötlet.
    .
    (#32316) Melorin, köszi a választ. Tehát mint fentebb taglaltam, ha így teszek, a mappában már meglévő filminformációk is elvesznek (egy filmre jobb klikk és a felugró menüből eltűnik a "Filminformáció" opció).

    [ Szerkesztve ]

    ''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Új hozzászólás Aktív témák