Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, mert nem igazán boldogulok, inkább csak keringek, mint az a bizonyos dolog a levegőben. Az eredeti problémám:
"Van egy LG smart TVm, PCm, routerem. Jelenleg a filmezés úgy néz ki, hogy Windows media playerrel osztom meg a TVre a tartalmat. Ez több ok miatt sem tökéletes: egyrészt fölöslegesen megy a PCm, másrészt a WMP problémázik, ha kétnyelvű a file, akkor szinte tuti, hogy nem az elsődlegest, hanem az angolt indítja el és a TVről már nem tudom állítani (az mkv -> m2ts átnevezéseket már meg sem említem). Továbbá ha megoldható, akkor szeretném a TV "time machine" funkcióját is kihasználni (gy.k: műsor felvétel) ugyanezzel az eszközzel."
Ebből időközben elvetettem a Time machine-t, arra most egy külső 500as HDD van a TVhez téve.
Első körben nem szeretnék külön NASt építeni a filmek/sorozatok tárolásához, egyben lenne az egész cucc. Két extra funkciót szeretnék: torrent és az, hogy a PCről is tudjam rendezni/elérni a HTPCben a HDDt.
A TV egy 39LA620S, azaz 1080p 3D a felső határ, ami engem érintene. (hang 5.1, egy régi JVC erősítőn keresztül, ha ez számít).
Operációs rendszernek Openelec-et néztem, de volt némi gondom: az első tervem egy E350 volt, de a kolléga itt azt írta, hogy a "frame packed bluray image"-hez kevés lesz. Gyakorlatilag BD25/50-es filmem is talán ha 2 van, így annyira nem értek hozzá, hogy ez tudjam mit is jelent pontosan. Tudnátok esetleg egy hardvert ajánlani, hogy a fentiek alapján mivel tervezzek? (Kabini-t is néztem árban annyival talán nem drágább az E350nél, de a fórumokon azt írták, hogy van valami gond még a kernellel és az AMD amúgy is gyengén támogatott linux alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest