Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CirrMee #28047 üzenetére
Én is éppen ebbe szaladtam bele -- és szidtam is az XBMC-t ezerrel.
Ha az add-on-listát fel tudja ajánlani, vajon miért nem jelenik meg valami figyelmeztetés arra, hogy valami még hiányzik a telepítésből. Az XBMC-t nem ismerő júzer csak a "Connection lost" feliratot látja, amiből szerintem joggal gondol arra, hogy a kapcsolat megvolt, csak elvesztette a program -- holott ugye nem ez a helyzet, a közelében sem volt az élő kapcsolatnak. (Én meg másfél órát csesztem el azzal, hogy az antennát igazgattam...)Ennek fényében a kérdésem az, hogy miért érdemes egyáltalán az XBMC-vel foglalkozni, mivel jobb, mint a Windows Media Center, ami történetesen minden szívatás nélkül tökéletesen működik.
Köszönettel: MaCS
Kieg: Jól látom, hogy egy 100 MB-os programot (Mediaportal 1.8) kell még telepíteni ahhoz, hogy az XBMC-n tévézni lehessen? Persze, ha ismerném ennek az egésznek a működését, biztosan könnyebb lenne, de ez így nagyon kínai. Ugye jól sejtem, hogy ez nem csak a tévézés lehetőségét adja hozzá a rendszerhez. Pintosan mit csinál ez a szerver, illetve mit csinálnak az add-on-ok?
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autós topik
- Vicces képek
- Motoros topic
- Formula-1
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest