Új hozzászólás Aktív témák

• djg

aktív tag

Sziasztok,

HTPC-hez szeretnék kötni egy 2.1-es vagy egy 5.1-es hangrendszert.
    Pár hónapja már érdeklődtem 2.1 iránt, amire 30k körüli összeget hajlandó lettem volna költeni, de akkor többen irtátok, hogy 30k körül nem lehet kapni értelmes 2.1-et.
    Hosszú évek óta a géphez van kötve egy Creative Inspire P5800 5.1-es rendszer, ezt rendeztem el a tévé köré, amióta kiépitettem a htpc-t.
    Nem az a célom, hogy falakat bontsak és szerintem az általam kedvelt hangerőt ez is tudja torzitásmentesen, de gondolom a hangminőség, részletgazdagság terén tudnék még hova fejlődni.

A kérdés, hogy érdemes-e és ha igen, mire beruházni?

Egy haverom nagyon dicsérte a Logitech z906-ost vagy akár a 2.1-es testvérét, a z623-ast.
    Érdemes ezek valamelyikébe beruházni vagy van valami más, amit javasolnátok?

Még egyszer: nem a hangerőt akarom feltornázni, arra vagyok kiváncsi, hogy hangminőség terén nagy lenne-e az ugrás?
    Kiszolgálja ezt az alaplapi hangkártya? Az alaplap elég új, de attól még dedikált.
    Ha jól tudom ezen a Logitechen ugyanúgy jack csatlakozók vannak, ami a géphez kötve ideális, de jó lenne, ha ps3/4-hez is tudnám kötni később. Megoldható ez?

Köszi előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák