- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
Nem tudom, hogy lehet kapcsolódni hungridre, mert nem eltes mailcímet adtam meg, így nem kaptam még Kálmántól jelszavas mailt.
A böngészőbe importálós gomb nem működik senkinél sem.
Helyette így tudod böngészőbe importálni:
[I]
Amit kaptál tanúsítványt, az megtalálható a hivatkozott oldalon a
-----BEGIN CERTIFICATE-------
és
-----END CERTIFICATE-----
között. Ezt a részt kell kimásolnod egy text fájlba (a Begin és End részekkel együtt), majd elmenteni a gépedre a privát kulcs mellé.
A kollégám küldött egy parancsot, amivel át tudod alakítani ezt a PEM formátumú tanúsítványt pkcs12-vé, a böngészőbe importáláshoz:Openssl parancs:
openssl pkcs12 -export -in usercert.pem -inkey userkey.pem -name "My Certificate" -out mycertificate.p12
usercert.pem - ez a letoltott tanusitvany PEM formaban
userkey.pem - ez a privat kulcs PEM formaban
mycertificate.p12 - ez a kimenet, ezt lehet Mozillaba importalni
[/I]
Ezután még beregisztráltam itt: [Hungrid VO]
Bár senki sem mondta, hogy kell, de gondolom szükséges, mert elte is hungrid része. -
Mawyx
őstag
Fél évvel előtte kell bejelenteni, a "minden tárgy" dolog még odébb van (nekünk qrvasok minden van
), akkor hivatalosan nem írhatom még, de keresek azért témát és ősszel nekifexek, írogatom, a lejelentés meg csak formaság lesz és nem akkor kell elkezdenem írnom, hanem akkor már a csiszolás megy majd, így jó lesz.
bme-s konzulensem lesz, aszonták lehet, de etr-ben eltés faszinál kell felvenni, de nem azt jelenti, hogy nála kell írni. Remélem futhat is rendesen a bme-s tanár neve alatt, ezer éve nem volt szakdolgozója, neki is jól jönne sztem. Elektronika téma kell nekem, ki kell találni mi az, ami szakdoli méretű project.nem lehet külön diplomát kapni, mindkét szak együtt az 330kredit és ez ér 1db diplomát, nem elhet, hogy előbb egyiket kikérem, aztán majdcsak meglesz a másik, mert 330kreditre 2db diplomát nem állíthatnak ki, de egyik szak az még sántikál, szigorlatok hiányoznak meg pár tárgy, meg nekünk durva mennyiségű *** kell.
Oh
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
Képnézegetőt se találok, pedig csomó oldalt megnéztem, de egyelőre a kész galériák használatát sem értem
olyan kéne, mint pl iwiwen, hogy kis képek és azokra kattintva bejön nagyban és ott tudom továbbléptetni, nem úgy mint most, hogy egyesével kattintva rájuk új ablakban nyílnak meg. Túl sok a kép, egyesével linkelgetni nem kivitelezhető meló.tengerparty
gyerek vagy? meghagyom neked mind, ha enyémek a hegyek
-
Mawyx
őstag
sztem nekem is van, de nem értek hozzá, a hangokat se ismerem
te mióta tanulod? kiskorodtól zenesuliból?ha fel akarok menni bicajjal a gellért hegyre, de annyira gyenge a lábam, hogy a szabadság híd emelkedésén se birok feltekerni, akkor mi a teendő? sík terepen sokat kell tekerni és erősödik? hegynek nincs értelme nkitekernem, mert 2méter és elkezdek lefele gurulni, vagyis esni, gyenge a lábam, nincs rá más szó
-
Mawyx
őstag
Elkótyavetyélni nem akarom. Kicsi koromban Apu ígérte meg, mert minden lagziban megtámadtam a szintiket, de közben ő meghalt, a mostohaapámtól pedig megkaptam. Ráadásul nekik nagyon meg kellett ezért a pénzért dolgozni, egy semmitjelentő 20asért tuti nem szórnám el, annyit a leendő gyerekemnek is megér, a gyerekjátékok se olcsóbbak már
Anno a kétkezes alap csigabigáig eljutottam, de ne tudd meg mennyit gyakoroltam
-
Mawyx
őstag
Jó lenne ha megoldható lenne, hogy vmikor nyáron Petivel eljönnétek, be akarom szőnyegezni a szobát, csak ugye beköltöztem, tele van
Kb 4nm2
4asztalt kellene kivinni és egy egyszemélyes ágyat, cd állványt. Szkerényt nem, mert össze van csavarozva a polccal, annyira nem bolygatnám. Nem nehéz semmi, csak min 2emberes + sok az ingyombingyom cucc, ami nem koszolódhat (plüssmacik
), rakosgatni kell. 1 nap alatt végezni kell, mert nem maardhat semmi a folyosón, mindent ellopnak. Mestereket fogadni drága, meg nem szakmunka kell, hanem fogni az asztal másik végét és kivinni 3méterrel arrébb a folyosóra. Szőnyeg van (persze darab, lehet nem elég), vhogy be kellen taknyolni a szobába. Hungarocell is mehetne alá, hogy melegebb legyen a padló, de ez már részletkérdés, az is van, nagy táblában, egyet be kell hajítani a szőnyeg alá, ha kell.
Kaját, piát kaptok, lehet választani, én főzzek
vagy meki vagy grillezünk vagy vmi
-
Mawyx
őstag
Elviszlek szívesen, nem vagy messze
Én jószágom nem viszem, olvastam a nyúl topicot, lazán dupla árban nyomja itt Pesten a doki a dolgokat
Az enyém nem szedte ki a varratokat, nyalogatta, bogozgatta, de rengeteg-rengeteg csomót rakott rá a doki, mert mondta, hogy szedegetni fogja, de így nem birta. -
Mawyx
őstag
Piskóta elég fura volt, őriztem fél éjjel, mert kába volt, elvileg aludt, de elmászott, alvajáró
Ijesztő volt, de teljesen helyrejött, a szőr is elég gyorsan visszanőtt a pocijára
SOS!!!!!! Gimi 11.o. informatika könyve kellene, de tényleg most rögtön. NEM netes, hanem tankönyv. A tiétek megvan, vagy tesó, bárki?? Bp-en és környékén érte mennék. Egy beadandót (kettőt) elfelejtettem, holnap (ma éjfél) jár le a határidő és kellene hozzá egy gimis infó könyv, word, excel vagy ami az anyag, egy szimpla tankönyv. Pl. Peti??? De bármilyen jó, gimis, szakközepes vagy áltsulis, mindegy, csak legyen.
-
raczger
őstag
Nem egészen értem az első kérdést. Mármint hogy sql táblában tárolom a txt fájl nevét? Mert ha erre gondoltál ez hülyeség és ha egyből txt fájlból olvasod be az adatokat az nem lassú.
Van egy id (int), ido (int) ahol én unix timestapot tárolok, nev, email, weblap ezek varchar, és uzenet ami text típusú. -
Matthewus
őstag
Azt írta, hogy ő szégyelli magát, hát hadd szégyellje, ha akarja.
Az egész oktatási rendszerrel van bajom, nem az elte proginffel konkrétan.
Hogyan változtatnám? Gyakorlat orientálttá tenni, minél kevesebb, rövidebb előadás, és gyakorlat közben csinálni, rávezetni a dolgokra az embereket, tény, hogy gyakorlatból jobban tanul az ember. A kevesebb előadást izgalmasabbá, érdekesebbé tenni, kevesebb, de válogatottabb, a diákok által is kedvelt előadókkal / meg ne politizáljon az előadó nem az a dolga/. Minden tárgynak rendes honlap, segédletekkel, tudom google, de csak egyszer kellene összegyűjteni. Az előadás témáit összehangolni a gyakorlatokkal. Kapcsolattartást még jobban felfejleszteni, kényszeríteni a tanárokat az etr használatára, mert még mindig jó pár tanár felé se néz. És ténylegesen hasznos dolgokat tanítsanak, nem kell közgáz stb. Jah és még1: kötelező sport minden félévben, pl. 1 kreditért, mert fontos a testmozgás. Ezek nem megvalósíthatatlanok, csak akarni kell. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ezeket már rég meg kellett volna valósítani. Most már befejezem, nem kívánok több ezzel kapcsolatos hsz-re reagálni, lehet örülni. De még egyszer: nem az elte proginffel van bajom, hanem az egész oktatási rendszerrel. Ha ez eddig nem lett volna világos, én kérek elnézést. -
Matthewus
őstag
- számalapon excel, word ?! nanehogymártitkárnőtképezzünk. -> egy másik srác kérdezte nem én, úgyhogy nem bántasz meg
- matalaphoz is írtam egy szépet, de inkább azt nem hagyom bent. a lényeg, h matalapnak nem szabad gondot okoznia. > Este hatkor nem bírok jól koncentrálni, főleg, hogy előtte 8-tól órám volt, mindkét zh előtt, készültem is rá pedig feladatokkal, én is nagyot néztem a jegyre amit kaptam.
snow.man: igazad van, 20-30 éve működött a rendszer, most meg nem. Miért? mert ugyanaz van, mint 30 éve. Ezért nem haladunk semerre, ezért van ennyi buta, sötét ember, mert nem változik semmi, ezért toporgunk egy helybe. Abba is van igazság, amit ti írtok, de abba is, amit én, de valószínű, hogy változni fog a véleményem /teljesen nem fog az tuti/, ha végre sikerül jobban belerázódnom ebbe az egészbe. -
Matthewus
őstag
Dehogynem van százalék, dehogynem. Te minek neveznéd azt, hogy olyan címszóval nehezítik az évfolyamzht, hogy "előző félévbe túl jó eredmények születtek". Vannak segítőkész tanárok, nem azt mondtam, hogy nincsenek, de hiába segítőkészek, ha órán nem adják le az elegendő anyagot, amiről nem feltétlenül ők tehetnek, hanem aki a tárgy felelőse vagy mittudomén, hogy ki. De jövök, a programozással, a közgázzal, a matalappal, diszkrét matekkal /irreális elvárások vannak a vizsgán/. Nem is azt mondtam, hogy személyenként buktatnak, hanem nagy átlagba. BME-s helyzetet ismerem, ott is szar van, itt is szar van csak kicsit más. Anyám óvónő, belelátok a munkájába, és sokkal többre becsülöm őket, mint az egyetemi tanárokat.
Más: miért van az, hogy az összes eltés takarító néni egy bunkó? Mellette még nem is takarítanak... Egyetemre nem szokott kijárni az ÁNTSZ? Géptermekben nem sokára lábuk nő a cuccoknak akkora dzsuva van rajtuk. -
Mawyx
őstag
sajnos nem
Pedig én tök kedves voltam...
úgyhogy vagy engem várna vaslapáttal vagy legalábbis segítene kirámolni a lakástde ma viszonylag rendes volt, adott kölcsön söprűt...
Milyen köcsög emberek vannak: elmentem vásárolni, mire visszaértem kegyetlen sok, de rengeteg csótány hulla volt a folyosón előttem. Nem mertem továbbmenni, mondom meghalok, ahogy ropognak a lábam alatt, féltem továbbmenni, de nem söprűvel mászkálok alapból, csöngettem egyik szomszédhoz, de nem volt otthon, így hozzá kellett csöngetnem kérni egy söprűt és adott. A fölöttünk lévő vagy vmelyik másik szomszéd oda söpörte elém a csótányhulláit és otthagytaMég egy ilyen és összeszedem őket, becsöngetek hozzá és beöntöm a szoba közepére
+ a gyönyörű kertembe, sziklakertbe rendszeresen csikkeket hajigál+cigisdobozt. Sose látom ki az az a baj -
Matthewus
őstag
Thx a választ bár nem sokat értek belőle, stl-ül nem tudok, gyorsítani meg ilyenek nem kellenek, csak az, hogy legalább működjön, de az órai feladatokból összeszedett tudással nekem baromira nem megy. Előző félébe is olyan beadandót fogtam ki, aminek az összetettsége nem volt fogható az órai feladatokhoz. Csak nem értem, hogy hogy van pofa hozzá kiadni olyan nehézségűeket, amilyeneket nem csinálunk. A másik, hogy olyan címszóval nehezítik az évfolyam zh-t ,hogy az "előző félévbe túl jó eredmények születtek".
-
Mawyx
őstag
Figyelj mán, azért nem villamosmérnök vagyok, ezt is segítséggel is alig birtuk megcsinálni
Jó ez, ha el akarják lopni, úgyis ellopják, de ez azért nem rossz, a riasztót nem hallom, de pár perc alatt ott vagyok, ha jön sms. Nem hagyok benne az égvilágon semmit, amit el tudnának lopni. Egyébként meg ha be birják indítani,akkor vigyék, egészségükreNekem most is alig indult ez a szar
Meg a kormányt ugye alapból kiveszem kiszálláskor.
A lakásba is be akarom szerelni, nem 10mp alatt fogják kirámolni a kéglit, addigra meg küldöm a szomszédot vaslapáttal meg én is húzok haza. -
Mawyx
őstag
Busszal jársz? Honnan melyik járat megy?
Gondoltam kölcsönözni kellene egy robit, egy hétvégén felmennék Normafához meg a Budai hegyekbe, meg-megállnék fényképeznék és bámulnék, innen lentről úgy tűnik csodaszép házak vannak a hegyoldalakban. Csak ha bkvról fel-leszállok, arra a gatyám is rámegy, autóval körülményes parkolni meg nem lehet tötyörészni, bicajjal nem birnám, a robesz kézenfekvő lenne, nem túl gyors, de mégis fürge, könnyen leállok vele, fotó itt-ott-amott, aztán go tovább -
skoda12
aktív tag
Diákat vetítettek, meg elküldtünk két jobot. Diákon csak annyi volt, hogy melyik menüpont alatt mi található, meg hogy miért jobb a p-grade, mint ssh klienssel küldeni a parancsokat. [link]
Világvégét már megjártam, hungridre regisztráltam, adminisztrátori megerősítő e-mailre várok.
Bevmat minimum 4-es, de fél óra múlva lesz EA, ott tudom meg a pontszámot. -
Mawyx
őstag
Jóvanmárna, nem szeretek mindent kirakni ide...
náluk van Domain névre hallgat az én csomagom, 6500ft egy évre, de elég kicsi, 500mega és nincs adatbázis, de ezt találtam legolcsóbbnak. Innen venném a másikat is, mert egyszerűen nem találok olcsóbbat.
Most megyek Anyuzni kicsit (f@szért lakunk olyan messze
)
-
bbazsy
őstag
nem tudok lekattanni róla, mindig eszembe jut valami, amit még bele akarok építeni, szakdogám meg nem halad
de ez a smarty egy qrvajó dolog..namajd nyáron meggyúrom királyságosra
mawyx: mennyit fizetsz a domainért meg a tárért (mennyi tár?).
nem kell privi, jöhet simán ide is -
Mawyx
őstag
Szerdán megint beülök a többi csoportokhoz, szuper lesz
Most keddre kell az elektronika beadandó, azt hittem következő héten van az utsó óra, nem tudom mit csináljak, ennyi idő nem elég már semmire
Amit terveztem, az a tervezgetés szintjén maradt, befulladt, közben meg eltelt az idő... meglévő kapcsolásnak se egyszerű nekiesni, hétvégén nincs nyitva a bolt, holnap meg eleve nincs, ha kell vmi alkatrész, akkor megint csak annyi
és kedden lesz egy fontos zh-m, meg kell írni.
Sírjatok már ti is, fene a jó dolgotokat
-
Mawyx
őstag
Akkor muszáj lesz venni
Még annyi, hogy mennyi szenet rakjak?
2db alsócomb, 2db felsőcomb és 6-8 kis grillkolbász van.
5kg-s szenet vettem.
Mi lesz ebből?!Lehet csak 1 husival kellene kezdeni.
Zöldség csak fagyasztott aprított zöldségmix van, azt rakjam alufóliába és rá a rácsra? -
Mawyx
őstag
És az a szén begyullad? Újságpapírgalacsinnal próbálkozzak? Holna csinálom meg, mert sötét lett közben és kint nincs világítás még. (Nemtom valah lesz-e belőle valami már végre
)
Felmentem ma is a Gellért hegyre, pont grilleztek egyik kertben, de úgy lángolt, hogy csak néztem mi lesz ebből
-
Mawyx
őstag
-
Matthewus
őstag
Csak előadás van, elírtam, hogy gyakjegy.
Az a veszély nem nagyon fenyeget, hogy céget alapítsak. A közgáznak meg úgy nem látom értelmét, ahogy mi tanuljuk. Tökéletes verseny meg hasonlók, teljesen elméleti az egész. A jog az egy fokkal érdemesebb, de abból csak a sima kötelező, a jogi informatika az jobban érdekel, majd felveszem specinek, bár van egy olyan gyanúm hogy az erre vonatkozó jogrendszer pár éven belül megváltozik, mármint, hogy mi számít törvénytelennek /letöltés, másolás stb./.
ETR-ben lenne még mit fejleszteni, meg rászólni a tanárokra, hogy adjanak meg email címet, meg olvassák, mert az egyik azt kéri, hogy írjunk etr-be meg küldjünk emailt, ha kell valami, a másik meg kézzel-lábbal tiltakozik ellene. -
Matthewus
őstag
Gyakorlat is szívás néha, legalábbis nekem. Pl órán simán megcsinálok olyan feladatokat, amiket később a ZH-n elrontok. Középszinten tanultam matekot, tanár se volt túl jó, most meg is van az eredménye. Pedig nem vagyok rossz matekból, inkább az a bajom, hogy van olyan anyagrész, amit értek és van olyan, amit nem nagyon. Én akikkel eddig beszéltem, mindenkinek jobban megy a matek, aki emelt szinten tanulta. Ebből vontam le ilyen következtetést. Nagy kedvencem azok a ZH-k amik nem azt kérik vissza, amit a gyakorlaton volt vagy pedig az előadásnak köze nincs a gyakorlathoz. Pl. közgáz, ami nekünk kötelező, mondta az előadó, hogy mindent elmond, amit kérdez a zhba. Na ez nem történt meg, kb 10%-nak lett meg a zh. Másik meg a számalap, a gyakhoz nem sok köze van az előadásnak. Egyedül a linalg és progalap előadás anyagát tudom hasznosítani gyakorlatokon, diszkrét matekból a gyakorlaton egyáltalán nem tudtam használni az előadás anyagát, meg kb. semmit nem értettem belőle. /Mutatja az is hogy 75% megbukott diszkrét matekból, ott nem csak velünk van a baj, hanem a tanárral is.../. Csak sajnos a magyar felsőoktatásnak nevezett diplomagyárban nem érdeke az senkinek, hogy jól megtanulj valamit, lényeg, hogy minél tovább maradj, hogy legyen miből állami támogatás. Meg továbbra is tanuljuk a felesleges dolgokat, jog meg közgáz, pedig reméltem, hogy nem kell már szarakodni ilyenekkel, elég volt 12 évig felesleges dolgokat tanulni. /kémia,biológia,földrajz,fizika. -> ezeket 6 éven keresztül és most kenhetem a hajamra..., + az irodalom és a történelem eltúlzott tanítása./ Nagy tanulási kedvvel vágtam neki az egyetemnek, valami újat vártam, de a lelkesedésem eltűnt az első félév után, ugyanaz a szar van a felsőoktatásban is, mint máshol. Lehet, hogy csak én látom rosszul a helyzetet, nekem ez a tapasztalatom, lehet, hogy túl hülye vagyok az egyetemhez, de velem nem baszik ki senki, akkor is megcsinálom, aztán elmegyek innen jó messzire, máshol is van szar de ott legalább nem ér a nyakadig max, a bokádig. /lehet hogy hülye a hasonlat, nem vagyok költő/. Lehet nem egyet érteni velem, értelmes gondolatokat elolvasom, sőt lehet, hogy meg is fogadok belőle dolgokat, de a "te hülye vagy bazz" stílusú kommentekre nem vagyok kíváncsi.
-
Mawyx
őstag
Drágát nem akarok semmiképp, mert csak én szeretem grillkajákat, de még sose csináltam, csak villanyosban. Az se lehet ha nem jön be, akkor odaadom anyuéknak otthonra kezdésnek jó lesz alapon, mert egyáltalán nem esznek ilyet. Ha pl első nap feljelent a szomszéd, akkor dobhatom ki vagy adhatom el nyomott áron a vatta új grillsütögetőmet...
Nem is értem a füsttől hogy sül meg a husi, lehet serpenyőben meg kéne majd párolni. -
Mawyx
őstag
Bp-n udvarban lehet husit grillezni?
Láttam teszkóban egy ezresért faszenes grillt, ami egy fémkotlát jelent ráccsal a tetején. Drágább típusnál is ugyanez, úgyhogy gondoltam veszek egyet, ennyit megér, csak a szomszéd...( a végét inkább kiszedtem, mielőtt még bannolnának
)
-
Mawyx
őstag
drukkolunk
múltkor bementünk a hallgatói boltba, suliújságban hirdették vannak új eltés cuccok, de ilyen ratyi, gagyi cuccokat még a kínai piacon se kapni
A táska olyan anyagból van, amiből a hátizsák bélések készülnek, szanaszéjjel szakad az egész egy spirálfüzettől, annyiért tényleg kapni piacos táskát erős nemtommianeve de hátizsák anyagból és hímeztet rá az ember, ha jól emléxem múltkor 800ft/szó. Pulcsi 3500ért nem hímzett, csak nyomott... Műegyetemen nagyon porfi cuccok vannak, soféle, sokszínű, nálnuk minden halálfekete hullacucc, felidegelt kicsit
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
nem a főoldalra raktam, nem linkeltem, deirekt címsorba írva lehet megnézni, csak hogy működött-e maga a honlap, mert amikor kérdeztem, akkor nekem a fő index html se jött be...
remélem működöttén meg nemtok programozósul gondolkodni
flash tanárral is beszélgettünk erről, örülök, ha átesek vhogy a progis tárgyaimon
nő a fű
, kb 1cm-es és nagyon ritka még, de majdcsak már... 10nm2-re szórtam 40nm2-re való fűmagot
-
Mawyx
őstag
Szombat este nem nézte vmelyikőtök véletlenül a honlapomat? Csináltam vkinek bodog szülinapot html oldalt, de pl most a képeket nem tölti be, így meg béna, ha tegnap se töltötte be, akkor az nem jó
vagyis most egyáltalán nem működik. tegnap délelőtt még jó volt minden, de este 8:20kor nézte meg az illető...
-
skoda12
aktív tag
Gratulálok!
Nah most már biztos belevágok, hétfőn megkeresem a témavezetőt, remélem nem vagyok elkésve (kb 1 hónapja hirdették meg, kár, hogy akkor nem kaptam észbe
). Mindenféle infot szívesen fogadok. Illetve még pár kérdés:
- Írják, hogy nemzetközi kutatócsoport munkájában kell részt venni. Nyelvtudásom egyelőre nem biztos, erre mennyire van szükség(mármint itt a magyarországi munkavégzés alatt természetesen)?
- Milyen szinten kell tudni programozni? A standard dolgokkal elég jól boldogulok, kernighan féle c és stroustrup féle cpp könyvekben leírtak nagy részét tudom alkalmazni, de pl semmilyen ismeretem nincs a különböző APIkkal, amikkel hálózatot meg grafikus felületet lehetne buherálni (bár gyorsan tanulok).
- Társat nekem kell találni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged