Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bbazsy

őstag

válasz skoda12 #3729 üzenetére

nem vagy elkésve.
    engem 'meghívtak' arra az 1 hónapja volt (szép fogalmazás) találkozóra, sok dolog nem dőlt el, csak ilyen brief jellegű volt.

tegnapelőtt kérdeztem Ágit mivan, Ő is mondta, h még a fix létszám sincs meg :D 6an vagytok, abból kb 2en maradnak a végére a tapasztalatok szerint.

nemzetközi kutatócsoportot ne úgy képzeld, h neked kell velük kapcsolatban lenni :)
    az összes ilyen kutatás valamilyen szinten nemzetközileg megy, CERN, GSI, oroszok, stb. attól még Neked magyar témavezetőd lesz, ha nem mondják külön nem is tudnád, h nemzetközi :)

olyan szinten h ellegyél. nem vár senki csodát, nem a programozás része a szivatós az ilyeneknek főleg. bár most feldolgozás jön, akkor lehet :D
    én gridre nagyon fogadok, h kell tudni (nyugi, 6 közül egyik se tudja, mindenki most fogja tanulni), ill legyél fogékony új dolgokra.

grafika fizikusoknál?! ne viccelj :D
    hálózatot meg meg lehet tanulni (én is grides melóra jelentkeztem, mégse az lett belőle, szal lehet nem is fog kelleni ;))

társad ahogy említettem lesz, mind1ik másodéves.

amiről tudok köv heads-up az 21., v 28.
    mivel szóltak, h elvileg nekem kéne sokat regélnem arról, amit csináltunk, ezért gondolom ez a feldolgozós csapaté lesz, de erről az Ági tud mesélni.
    ha gondolod, akkor pedig itt a mi TDKnk. ezt mondjuk megnézegetheted, ebből látszik kb miről szól a dolog.

amire még számíthatsz: idő 80% -ában sz*pásnak fogod felfogni, mert az is. viszont tényleg megéri így visszatekintve. ill fizikusokkal dolgozni nem épp egy álom, de baromi sokat tanulhatsz, járhatsz CERNben, láthatsz valódi kutatást (első pár alkalommal sírva fogsz röhögni:D), ill ilyen dolgok.

érdekel még vmi ?

húdehosszúlett

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés