- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #3729 üzenetére
nem vagy elkésve.
engem 'meghívtak' arra az 1 hónapja volt (szép fogalmazás) találkozóra, sok dolog nem dőlt el, csak ilyen brief jellegű volt.tegnapelőtt kérdeztem Ágit mivan, Ő is mondta, h még a fix létszám sincs meg
6an vagytok, abból kb 2en maradnak a végére a tapasztalatok szerint.
nemzetközi kutatócsoportot ne úgy képzeld, h neked kell velük kapcsolatban lenni
az összes ilyen kutatás valamilyen szinten nemzetközileg megy, CERN, GSI, oroszok, stb. attól még Neked magyar témavezetőd lesz, ha nem mondják külön nem is tudnád, h nemzetköziolyan szinten h ellegyél. nem vár senki csodát, nem a programozás része a szivatós az ilyeneknek főleg. bár most feldolgozás jön, akkor lehet
én gridre nagyon fogadok, h kell tudni (nyugi, 6 közül egyik se tudja, mindenki most fogja tanulni), ill legyél fogékony új dolgokra.grafika fizikusoknál?! ne viccelj
hálózatot meg meg lehet tanulni (én is grides melóra jelentkeztem, mégse az lett belőle, szal lehet nem is fog kelleni)
társad ahogy említettem lesz, mind1ik másodéves.
amiről tudok köv heads-up az 21., v 28.
mivel szóltak, h elvileg nekem kéne sokat regélnem arról, amit csináltunk, ezért gondolom ez a feldolgozós csapaté lesz, de erről az Ági tud mesélni.
ha gondolod, akkor pedig itt a mi TDKnk. ezt mondjuk megnézegetheted, ebből látszik kb miről szól a dolog.amire még számíthatsz: idő 80% -ában sz*pásnak fogod felfogni, mert az is. viszont tényleg megéri így visszatekintve. ill fizikusokkal dolgozni nem épp egy álom, de baromi sokat tanulhatsz, járhatsz CERNben, láthatsz valódi kutatást (első pár alkalommal sírva fogsz röhögni
), ill ilyen dolgok.
érdekel még vmi ?
húdehosszúlett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest