Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
Matthewus #3937 üzenetére
szerintem sincs igazad.
qrvára nincs százalék, hogy most ennyit meg kell buktatni. de egyszerűen nem is kell ennyi ember, mint amennyit felvesznek (nyilván a pénzért) és így kiszóródnak. sztem pont nálunk vannak jófej és segítőkész tanárok, akik leadják az anyagot. miből is nem adtak le olyat, amit később számonkértek (légyszilégyszi ne programozással gyere) és nem lehetett megtanulni ? sztem max a logikád tudnád mondani..
nyilván első év szopás, túl kell élni. ezilyen. de sztem _direkt_ senki se akart meghúzni. hallgass át BMEre egy félévre, megtanulod milyen amikor _meg akarnak húzni_.
a másik részre pedig csak annyit, h egy egyetemi tanár nem csak oktat. baromira semmi értelme összehasonlítani másokkal. teljesen más a két felsorolt példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest