Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
Azt írta, hogy ő szégyelli magát, hát hadd szégyellje, ha akarja.
Az egész oktatási rendszerrel van bajom, nem az elte proginffel konkrétan.
Hogyan változtatnám? Gyakorlat orientálttá tenni, minél kevesebb, rövidebb előadás, és gyakorlat közben csinálni, rávezetni a dolgokra az embereket, tény, hogy gyakorlatból jobban tanul az ember. A kevesebb előadást izgalmasabbá, érdekesebbé tenni, kevesebb, de válogatottabb, a diákok által is kedvelt előadókkal / meg ne politizáljon az előadó nem az a dolga/. Minden tárgynak rendes honlap, segédletekkel, tudom google, de csak egyszer kellene összegyűjteni. Az előadás témáit összehangolni a gyakorlatokkal. Kapcsolattartást még jobban felfejleszteni, kényszeríteni a tanárokat az etr használatára, mert még mindig jó pár tanár felé se néz. És ténylegesen hasznos dolgokat tanítsanak, nem kell közgáz stb. Jah és még1: kötelező sport minden félévben, pl. 1 kreditért, mert fontos a testmozgás. Ezek nem megvalósíthatatlanok, csak akarni kell. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ezeket már rég meg kellett volna valósítani. Most már befejezem, nem kívánok több ezzel kapcsolatos hsz-re reagálni, lehet örülni. De még egyszer: nem az elte proginffel van bajom, hanem az egész oktatási rendszerrel. Ha ez eddig nem lett volna világos, én kérek elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (3db érhető el)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest