- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
Azt írta, hogy ő szégyelli magát, hát hadd szégyellje, ha akarja.
Az egész oktatási rendszerrel van bajom, nem az elte proginffel konkrétan.
Hogyan változtatnám? Gyakorlat orientálttá tenni, minél kevesebb, rövidebb előadás, és gyakorlat közben csinálni, rávezetni a dolgokra az embereket, tény, hogy gyakorlatból jobban tanul az ember. A kevesebb előadást izgalmasabbá, érdekesebbé tenni, kevesebb, de válogatottabb, a diákok által is kedvelt előadókkal / meg ne politizáljon az előadó nem az a dolga/. Minden tárgynak rendes honlap, segédletekkel, tudom google, de csak egyszer kellene összegyűjteni. Az előadás témáit összehangolni a gyakorlatokkal. Kapcsolattartást még jobban felfejleszteni, kényszeríteni a tanárokat az etr használatára, mert még mindig jó pár tanár felé se néz. És ténylegesen hasznos dolgokat tanítsanak, nem kell közgáz stb. Jah és még1: kötelező sport minden félévben, pl. 1 kreditért, mert fontos a testmozgás. Ezek nem megvalósíthatatlanok, csak akarni kell. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ezeket már rég meg kellett volna valósítani. Most már befejezem, nem kívánok több ezzel kapcsolatos hsz-re reagálni, lehet örülni. De még egyszer: nem az elte proginffel van bajom, hanem az egész oktatási rendszerrel. Ha ez eddig nem lett volna világos, én kérek elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest