- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
Valaki Euler-Fermatban tudna segíteni...? 5 percről lenne szó.
( pm )
-
stefyY
őstag
Komplex másodfokú egyenlet megoldásának végén elakadtam, valaki rámírna?
Igazából az a lényeg, hogy gyök alatt maradt a végén -11+60i, és innen nem tudok továbblépni...
-
stefyY
őstag
OKJ-n tanultam PHP/MySQL-t is, ha ez megnyugtat.
Mivel itt egy szinte teljesen kész attribútum leírást kaptam meg, nem teljesen egyértelmű, mit kellene hozzáírnom, bár meg van adva...no mindegy, megoldom. -
stefyY
őstag
Web1 beadandóban segítene valaki?
-
stefyY
őstag
Horváth László progalap/számalap tanárt merre találom szerintetek holnap? E-mailre nem válaszol jegyet kellene beiratnom vele, de ez így necces lesz...
-
stefyY
őstag
Srácok, hülye kérdés...ma matalap pótzh-ztam, pl olyan elírásokat csináltam, hogy vicc...
van a tárgyból UV?
-
stefyY
őstag
...a jelek jelentését értem, + ugye változók...de valami akkoris...nem teljesen logikus(!) ebben
-
stefyY
őstag
(( Ǝx (E(x) Ʌ P(x))) Ʌ (¬( Ǝx( E(x) Ʌ P(x) Ʌ ( Ǝx ( x ≠ y Ʌ E(y) Ʌ P(y))))))
!!!
-
stefyY
őstag
Szeptembertől én is e nemes intézmény hallgatója leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest